• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Partili genci rencide etmek istedi! Paylaştığı videoya tepki yağıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.064
30.531
1.123
61
Konya
Pendik'te AK Parti'nin broşürlerini dağıtan Yusuf Özoğul'u rencide etmeye çalışan ve o anları bir de cep telefonu kamerasıyla çeken kadına tepki giderek büyüyor. İYİ Parti üyesi olduğu iddia edilen kadının, çektiği görüntülerde genç çocuğu rencide etmeye çalıştığı görülüyor.
Pendik'te AK Parti'nin seçim broşürlerini dağıtan Yusuf Özoğul, İYİ Parti üyesi olduğu iddia edilen M.K. tarafından rencide edilmeye çalışıldı. Önce gençten broşürü alan kadın gence "Andımızı biliyor musun" diye sordu.
640xauto.jpg

Ardından "Çayınız, makarnanız bitti mi" şeklinde bir soru sordu. Gencin soğukkanlı tavrına rağmen genci rencide etmeye çalışan kadın bu anları cep telefonuyla kaydetti. Genç, kadının bütün kötü niyetli davranışlarına rağmen mütevazi duruşuna devam ederken, "Sen git bir yerde çalış. Ben Türk milliyetçisiyim" dedi.

640xauto.jpg

Kadının bu anları sosyal medyada yayınlaması sonrası, sosyal medyada İYİ Parti üyesi olduğu iddia edilen kadına büyük tepki gösterildi.

Öyle ya da değil. Karşıdaki gencecik çocuk. Belki biraz para kazanmak için yapıyor belki gönül verdi. Ne gerek var o kadar rencide etmeye. Bir de olay gereksiz geldi. Kadın elinde telefon cekiyor, çocuk görüyor ama yine de cevap veriyor. Çok iyi bir şey yapmış gibi yüklüyor videoyu... Son birkaç gündür olaylar patlak verdi baksaniza o suna saldırdı , o buna şunu dedi vs...

Kadın doğru söylemiş.Andımıza karşı olan bir parti üyesine andımızı sorunca niye rencide olmuş ki?

Çocuğun ne suçu var ? Bir insan o partiye oy veriyor diye her yaptıklarını onaylamış demek mi oluyor ? Elmayla armutu karıştırıyorsunuz.
Toplum olarak iyice kafayı yedik,herkes birbirinin açığını bulmak birbirini rezil etmek istiyor.

Çocuğun ne suçu var ? Bir insan o partiye oy veriyor diye her yaptıklarını onaylamış demek mi oluyor ? Elmayla armutu karıştırıyorsunuz.
Toplum olarak iyice kafayı yedik,herkes birbirinin açığını bulmak birbirini rezil etmek istiyor.
Aynen bulmuş kendi halinde çocuğu yüksekten konuşuyor. O kapıya gelen tanınmış biri olsaydı bakalım aynı şeyi yapacak mıydı?

Gencecik insanı böyle afişe etmeye çalışmak çapsız insan hareketidir. Kim olursan ol, karşındaki kim olursa olsun tavır hoş değil hele videoya çekip iyi bir şey yaptım edasıyla internette yayımlamak hiç hoş değil.

Kadinin soylediklerinde rencide edici birsey yok ki rencide olsun cocuk yani kadin kendini komik duruma dusurmus andimizi biliyomusun oku falan kadinin yapmak istedigi elinde patlamis tepki verilcek birsey degil millet de baska seye tepki vermez boyle seylerde tepkilenesi geliyor:)

Dimi?Bakın demekki bizi birbirimize ne kadar kırdırmışlar.

Andın ilk halini,Türk ocaklarını kapatmasıyla,üniversiteleri perişan etmesiyle bilinen tıp doktoru Reşit Galip yazmıştır.Türkçe ezan zulmünün de mimarıdır.milletimizin en etkili andı İstiklal Marşı dır.bunun dışında and tanımıyoruz,tanımayacağız...Recep Tayyip Erdoğan.

Andın ilk halini,Türk ocaklarını kapatmasıyla,üniversiteleri perişan etmesiyle bilinen tıp doktoru Reşit Galip yazmıştır.Türkçe ezan zulmünün de mimarıdır.milletimizin en etkili andı İstiklal Marşı dır.bunun dışında and tanımıyoruz,tanımayacağız...Recep Tayyip Erdoğan.
Erdoğan zaten Türklüğü ayaklar altına almasıyla ünlüdür.Bırakın bu arap seviciligini..Biz Türküz.Türküm demekten de ancak gurur duyarız.

Erdoğan zaten Türklüğü ayaklar altına almasıyla ünlüdür.Bırakın bu arap seviciligini..Biz Türküz.Türküm demekten de ancak gurur duyarız.
Erdoğan mı Türklüğü ayaklar altına almış? Abd nin karşısında elini önünde bağlamadan güçlü duruşuyla Türk milletini temsil eden yegane insandır.
Arap seviciliģi...tabirinizden anlaşılıyor zihniyetiniz.ben önce müslümanım sonra Türküm.

Erdoğan mı Türklüğü ayaklar altına almış? Abd nin karşısında elini önünde bağlamadan güçlü duruşuyla Türk milletini temsil eden yegane insandır.
Arap seviciliģi...tabirinizden anlaşılıyor zihniyetiniz.ben önce müslümanım sonra Türküm.
Biraz ahaber izlemeye ara verin.Bir amerika bir rusya tarafına dönmekten ümmetin başı döndü.Daha birkaç ay önce kuzu kuzu rahibi verdi yahu el insaf.Neyse size laf anlatmaya çalışmayacağım.İyi akşamlar..

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-29-23-50-14.png
    Screenshot_2019-03-29-23-50-14.png
    259,6 KB · Görüntüleme: 30
Haspamın gücü çocuğa yetmiş gidip belediye başkanına milletvekiline aynı şekilde davranamaz bulmuş naif çocuğu yok makarna var mı,yok andımızı oku,sen kimsin kibrinden kendini kaybetmiş kötü bir insansın çocuk üzerinden ego tatmini yapınca çok aydın milleyitçi insan oldun tebrikler.

Düşünce özgürlüğü yok mu.herkesin görüşüne saygı duyarım o şu partiye oy veriyo bu o partiye oy veriyo beni ilgilendirmez ben insanlığına bakarım o videodaki kadın çok iyi bi şey yapmış gibi bi de video çekiyo çocuğu rencide ediyor hiç kimsenin kimseyi küçümsemeye hakkı yok!!

Biraz ahaber izlemeye ara verin.Bir amerika bir rusya tarafına dönmekten ümmetin başı döndü.Daha birkaç ay önce kuzu kuzu rahibi verdi yahu el insaf.Neyse size laf anlatmaya çalışmayacağım.İyi akşamlar..
Bence siz fox a ara verin.o attığınız da iftira.sizin hep yaptiğıniz gibi.
Neyse asıl ben size laf anlatmaya çalısmayacağım.👋

Öyle ya da değil. Karşıdaki gencecik çocuk. Belki biraz para kazanmak için yapıyor belki gönül verdi. Ne gerek var o kadar rencide etmeye. Bir de olay gereksiz geldi. Kadın elinde telefon cekiyor, çocuk görüyor ama yine de cevap veriyor. Çok iyi bir şey yapmış gibi yüklüyor videoyu... Son birkaç gündür olaylar patlak verdi baksaniza o suna saldırdı , o buna şunu dedi vs...
2252389

Bu ulkede gencecik cocuklar rencide edilmiyor sadece, oluyorlar hanfendi.. Oluyorlar.. Isimleri kimi zaman Berkin Elvan, kimi zaman Ali Ismail Korkmaz, kimi kopruye gonderilip oldurulen, bogazi kesilen 19 yasinda gencler.. Hani AKPlilerin "polisimiz destan yazdi" diye olenler uzerinden galebe caldiklari gencler.. Hani Kelle dedikleri gencecik erler.. Kendi askere gondermedikleri, gidenler icin "askerlik yan gelip yatma yeri degildir" dedikleri.. Hani "askerin gorevi olmek, bunun icin maas aliyorlar" dedikleri gencler.. Hani cenazesinde siyaset yaptiklari, babalarini iceri attirdiklari gencler.. Dagdan indirip iceri saldiklari PKKlilar yollara bombalar doserken jandarmaya "dokunma!" emri veren, secimlerde HDPden oy alamayinca secimi tekrarlatana dek uc ay icinde binlercesini bu yuzden sehit verdigimiz gencler..
Bunca gencin musebbihi bir AKP.. Onun propogandasini yapmaya kapima kendi oz evladim gelse acimam, kafasindan asagi bir kova suyu boca ederim ki akli basina gelsin, rencide de nasil olunurmus herkesler gorsun. O kadin az bile yapmis. Herkes sapkasini onune alip dusunecek. Aklinizi basiniza almazsaniz bunun sonu yok..Bak, onumuz gene secim, bakalim kimlerin cani yanacak eger istedikleri olmazsa.. Bu kez sira bakalim kimde..

Senin evladin yanibasinda, sicacik yataginda iyi mi hanim? Sen keyfine bak.. Ates dustugu yeri yakar..

Eki Görüntüle 2252389
Bu ulkede gencecik cocuklar rencide edilmiyor sadece, oluyorlar hanfendi.. Oluyorlar.. Isimleri kimi zaman Berkin Elvan, kimi zaman Ali Ismail Korkmaz, kimi kopruye gonderilip oldurulen, bogazi kesilen 19 yasinda gencler.. Hani AKPlilerin "polisimiz destan yazdi" diye olenler uzerinden galebe caldiklari gencler.. Hani Kelle dedikleri gencecik erler.. Kendi askere gondermedikleri, gidenler icin "askerlik yan gelip yatma yeri degildir" dedikleri.. Hani "askerin gorevi olmek, bunun icin maas aliyorlar" dedikleri gencler.. Hani cenazesinde siyaset yaptiklari, babalarini iceri attirdiklari gencler.. Dagdan indirip iceri saldiklari PKKlilar yollara bombalar doserken jandarmaya "dokunma!" emri veren, secimlerde HDPden oy alamayinca secimi tekrarlatana dek uc ay icinde binlercesini bu yuzden sehit verdigimiz gencler..
Bunca gencin musebbihi bir AKP.. Onun propogandasini yapmaya kapima kendi oz evladim gelse acimam, kafasindan asagi bir kova suyu boca ederim ki akli basina gelsin, rencide de nasil olunurmus herkesler gorsun. O kadin az bile yapmis. Herkes sapkasini onune alip dusunecek. Aklinizi basiniza almazsaniz bunun sonu yok..Bak, onumuz gene secim, bakalim kimlerin cani yanacak eger istedikleri olmazsa.. Bu kez sira bakalim kimde..

Senin evladin yanibasinda, sicacik yataginda iyi mi hanim? Sen keyfine bak.. Ates dustugu yeri yakar..
Konuyu nereden nereye getirmissiniz. İyi o zaman öyle yapın. Bu hanım da yapmış zaten tam seçim öncesi acaba kimlere yarar bu? Ya da kimlerin fikrini değiştirir eğer izlerlerse...İyi o zaman kapıya karşıt görüşlü kim gelirse asagilayalim, su dokelim üstüne de tüy dokelim... Sonra da biz ne zaman böyle ayrıstik diyip başkalarının aklıyla dalga geçelim biz de istenilen kıvama gelmemisiz gibi.

Konuyu nereden nereye getirmissiniz. İyi o zaman öyle yapın. Bu hanım da yapmış zaten tam seçim öncesi acaba kimlere yarar bu? Ya da kimlerin fikrini değiştirir eğer izlerlerse...İyi o zaman kapıya karşıt görüşlü kim gelirse asagilayalim, su dokelim üstüne de tüy dokelim... Sonra da biz ne zaman böyle ayrıstik diyip başkalarının aklıyla dalga geçelim biz de istenilen kıvama gelmemisiz gibi.
Konu bir gencin rencide edilmesi degil miydi? Ben de AKP sayesinde oluyorlar dedim, sadece rencide edilmiyorlar. Sadece capulcu, terorist, adi diye hakaret de etmiyorlar. Binlercesi oluyor diyorum, yalan mi soyluyorum? Ben onlari bir parti, karsit gorus olarak filan gormuyorum. Ben onlari Turkiye cumhuriyetini yikmak, parcalamak icin gorevlendirilmis Israil usaklari olarak goruyorum. Hic bir ulke yoktur ki gece gunduz kurucusuna hakaret eden, kufreden yari deli bir zati Cumhurbaskani danismani diye atasin, milletin vergilerinden bir de maas odesin. Istiklal marsi okunurken dusmanlarimiz bile nezaketten ayaga kalkiyor hanfendi, bunlar oturuyor. BAyraklari paspas olarak kullandirtan, ayni ulkede birarada yasayan insanlara birbirine nefret ve kin duygulari gutturen, saldirmaya tahrik eden hic bir ulke baskani yok dunyada.. Bizdekinden baska.. Bu birlestirmeye mi ayristirmaya mi yonelik kiskirtma? Hergun televizyonlarda neler dediklerinden belli degil mi? Neden bu kiskirtma, kaos yaratma cabasi?

Konu bir gencin rencide edilmesi degil miydi? Ben de AKP sayesinde oluyorlar dedim, sadece rencide edilmiyorlar. Sadece capulcu, terorist, adi diye hakaret de etmiyorlar. Binlercesi oluyor diyorum, yalan mi soyluyorum? Ben onlari bir parit, karsit gorus olarak filan gormuyorum. Ben onlari Turkiye cumhuriyetini yikmak, parcalamak icin gorevlendirilmis Israil usaklari olarak goruyorum. Hic bir ulke yoktur ki gece gunduz kurucusuna hakaret eden, kufreden yari deli bir zati Cumhurbaskani danismani diye atasin, milletin vergilerinden bir de maas odesin. Istiklal marsi okunurken dusmanlarimiz bile nezaketten ayaga kalkiyor hanfendi, bunlar oturuyor. BAyraklari paspas olarak kullandirtan, ayni ulkede birarada yasayan insanlara birbirine nefret ve kin duygulari gutturen, saldirmaya tahrik eden hic bir ulke baskani yok dunyada.. Bizdekinden baska.. Bu birlestirmeye mi ayristirmaya mi yonelik kiskirtma? Hergun televizyonlarda neler dediklerinden belli degil mi? Neden bu kiskirtma, kaos yaratma cabasi?
Peki insanlar bu kışkırtma,kaos yaratma çabasına böyle yaparak katkı mi sağlıyorlar yoksa zarar mı veriyorlar. Bizim demek istediğimiz bu kadının yaptığı gereksiz bir şey. Belki çocukla güzel bir dille konuşsa videoya çekmeden etkili bile olurdu kim bilir? Yani savunulacak bir şey göremiyorum. Belki de takipçi kasıyor.

Back