• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'den çok konuşulacak reklam

Yani son 3 aydır korku filmi izlerken araya reklam almak gibi olmuş...

İlk kez bugün gördüm ve kesin Akp reklamı bu dedim.
Çünkü çok güzeldi.

Adamların reklamları süper oluyor dürüst olalım.

Not: Akpli değilim..:)

Ama güzele güzel, iyi yapılana iyi yapılmış derim. Hiç bir konuda fanatiklik bana göre değil..

Kadınlar kulübü değil de lütfen çocuklar kulübüne hadi bakayım ...

Ayrıca profil de değiştir ya eşcinsel.deyip atanı koyman olmuyor :))))
Sen ne tatli seysin öyle, sidikli boklu seniiiii. Kac yasindasin sen bakiim, ablalarina böyle konusuyorsun hic sana yakisiyormu kizkurusu kizkurusu ?

Vallahi seviyeye bakarmisiniz arkadaslar, artik burasi ilkokul seviyesinde sohbetlerle devam ediyor.
Böyle davranmamin nedeni düsük seviyeye ayak uyduruyorum. Sakin baskalari yanlis anlamasin. Bazi üyelerin anlayacagi dilden konusuyorum sadece.

Reklam çok güzel olmuş, sadece reklama bakarak oy verecek olsaydım oyum kesin AKP'ye olurdu. :D Ama reklam ayrı, seçim ayrı.

Reklam çok güzel olmuş, sadece reklama bakarak oy verecek olsaydım oyum kesin AKP'ye olurdu. :KK70: Ama reklam ayrı, seçim ayrı.
Aaaaahhhh aaahhhhh keske sarkiyla, siirle, olsaydi memleket yönetmek ama iste gercekler öyle degil.
Icrat lazim, sarkilar, siirler degil.
Asgari ücretli bir vatandasin karnini ne yazikki doyurmuyum sarkilar, siirlerle ... ...daha cok varda örnekler ama hepimiz bildigimiz seyi tekrar etmeye gerek yok.

Reklam başlarken çav Bella çalacak hissi bir bende mi uyandı? :KK70:

Back