• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ak Parti secmeni oy pusulasinda CHP ye carpi isareti atarak boykot edecek

Niye içerik buraya aktarılmamış, link vermek yeterli olmaması lazım, öyle ise ben haber sitelerine girip okurum buraya niye bakayım değil mi?

Aptal insan çok meryem. Hani bu tip bi haber hangi partiye karşı yapılırsa yapılsın çok inanan gaza gelen çıkar. Oy kullanmayı bilmeyen tonla insan var. Her seçimde tvde nasıl oy kullancağımızı anlatıyolar yine aynı sorular geliyor. Her ramazan sakızın orucu bozup bozmadığını soruyoruz biz. bu haberin kaynağını chplilere mal etmek yanlış çünkü geçersiz oylar yalnız akpnin ekmeğine yağ sürer şu aşamada. Haberi çıkaran da ne amaçla çıkardığını biliyor mu acaba o kısım ayrı ironi.
Ben chp ye mal etmedim bunu yapan zaten sp

Neden böyle bir sey yapıldı bilemem ama iyi ama kötü. Yapilmamaliydi buna katılıyorum. Geçen seçimde çok vardı bir de bağımsızlara hem de partilere basan da çoktu. Biz çok uyarı yaptık sandık başında bu seçimde pusulada bi tane var bağımsız.
Ne bileyim en azindan saadetten beklemezdim

Sadece link paylaşmayalım ve zaten haber artık gözükmüyor, o yüzden topik kapatılmıştır.

Back