• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ak Parti secmeni oy pusulasinda CHP ye carpi isareti atarak boykot edecek

Böyle bi haber yapılmış bile olsa neden saçmalıkları konuşuyoruz ki? Neden bu salak haberin yayılmasına iyice olayların yanlış anlaşılmasına vesile oluyorsunuz. densizin biri böyle bir şaka yaptıysa bunun haber değeri mi var yani?

Ahaha tekrar baktim şimdi kaldirmislar sanirim

Böyle bi haber yapılmış bile olsa neden saçmalıkları konuşuyoruz ki? Neden bu salak haberin yayılmasına iyice olayların yanlış anlaşılmasına vesile oluyorsunuz. densizin biri böyle bir şaka yaptıysa bunun haber değeri mi var yani?
Evet boyle bos bi cirpinisi ve sahtekarligi herkes görmeli ki zaten (sanirim tepkiden dolayi) kaldirmislar

Evet boyle bos bi cirpinisi ve sahtekarligi herkes görmeli ki zaten (sanirim tepkiden dolayi) kaldirmislar

Ama herkesin iq düzeyi bir değil meryem. Densizlerin yaptığı aptal çırpınışları yayarak buna gerçekten inanılmasına sebep olur muyum diye düşünmen lazım. Bence bu haberin başlığı falan da silinsin. Hayır biri gerçekten çarpı koymaya kalkıcak. Yazık günah.

Ama herkesin iq düzeyi bir değil meryem. Densizlerin yaptığı aptal çırpınışları yayarak buna gerçekten inanılmasına sebep olur muyum diye düşünmen lazım. Bence bu haberin başlığı falan da silinsin. Hayır biri gerçekten çarpı koymaya kalkıcak. Yazık günah.
Hayir ama bir oncesinde de ayninsey yapıldı ben karsiyim insanlarin zekasinin bu kadar hafife alınmasına
Diger acidan hakli olabilirsin
Ama en azından burada cikmaz diyorum

Hala buna inanan kaldı mı?

Hayir ama bir oncesinde de ayninsey yapıldı ben karsiyim insanlarin zekasinin bu kadar hafife alınmasına
Diger acidan hakli olabilirsin
Ama en azından burada cikmaz diyorum

Aptal insan çok meryem. Hani bu tip bi haber hangi partiye karşı yapılırsa yapılsın çok inanan gaza gelen çıkar. Oy kullanmayı bilmeyen tonla insan var. Her seçimde tvde nasıl oy kullancağımızı anlatıyolar yine aynı sorular geliyor. Her ramazan sakızın orucu bozup bozmadığını soruyoruz biz. bu haberin kaynağını chplilere mal etmek yanlış çünkü geçersiz oylar yalnız akpnin ekmeğine yağ sürer şu aşamada. Haberi çıkaran da ne amaçla çıkardığını biliyor mu acaba o kısım ayrı ironi.

Back