- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onu yazacaktım sen benden çok yaşayacaksınLinkte öyle bir haber yok
Ne alaka calip oynamak anlamadim icerigi okudum hatta inanmayip resmi sitesine baktim oyle attim benHaber buraya aktarılmamış, link boş. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.
Sp bu kadar dustu mu millet biri bana yanlislik oldu falan desin![]()
Oy kaybettirmek icin turk milletini bu kadar da hafife almayin zeka olarak
Evet boyle bos bi cirpinisi ve sahtekarligi herkes görmeli ki zaten (sanirim tepkiden dolayi) kaldirmislarBöyle bi haber yapılmış bile olsa neden saçmalıkları konuşuyoruz ki? Neden bu salak haberin yayılmasına iyice olayların yanlış anlaşılmasına vesile oluyorsunuz. densizin biri böyle bir şaka yaptıysa bunun haber değeri mi var yani?
Ne bileyim en azindan saadetten beklemezdimValla geçen seçimde bunlardan çok vardı.![]()
Ohh ikinci minnettarligim yahuKaldirmislar ben de ilk baktığımda vardı
Evet boyle bos bi cirpinisi ve sahtekarligi herkes görmeli ki zaten (sanirim tepkiden dolayi) kaldirmislar
Hayir ama bir oncesinde de ayninsey yapıldı ben karsiyim insanlarin zekasinin bu kadar hafife alınmasınaAma herkesin iq düzeyi bir değil meryem. Densizlerin yaptığı aptal çırpınışları yayarak buna gerçekten inanılmasına sebep olur muyum diye düşünmen lazım. Bence bu haberin başlığı falan da silinsin. Hayır biri gerçekten çarpı koymaya kalkıcak. Yazık günah.
Hayir ama bir oncesinde de ayninsey yapıldı ben karsiyim insanlarin zekasinin bu kadar hafife alınmasına
Diger acidan hakli olabilirsin
Ama en azından burada cikmaz diyorum