AK Parti İftarına yıldız yağmuru

insanların alkışını kazanmak kolay erdoğana 2 çift kötü söz söyle bak nasil desteklerler bir anda "adam gibi adam" olursun. Erdoğanı övecek 2 çift laf et "yalaka" olursun. yilmaz özdil denen pislik erdogana laf söyledi diye yucelttiniz soma olayinda gördük ne b*k oldugunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dam üstünde san vur beline kazmayı
Ben bu şarkıcılar, türkücüler neden CHP'ye gelmediler de AKP'ye geldiler diye birşey söyledim mi?

Ayrıca ben hiç CHP'ye oy vemedim. MHP'ye de vermedim. Oy verdiklerim de baraja takılıyorlar.

Yılmaz Özdil den bana ne. Onu onun kendisine söyle.
Ben sadece madenlere yaşam odası yapmayan liberal eşkiyalara lanet ederim o kadar.

Ünlülerin ne yaptığıyla ilgilenmiyorum
Daha önce de çok eleştirildiler
Kızdım bir çok yoruma ama ben bu haberde banane diyemedim.
En başta Filistin lideri Mahmud Abbas`ın bu yemekte yer alması rahatsız etti.
Halkı ölüyorken, çocukları ölüyorken, toprağından kan akarken onun yemeğe katılmasını onaylamıyorum.
Bir de bu fotoğrafta poz vermesini de hiiiiiççç anlayamıyorum.
Ünlüler mutludurlar, ama insan fotoğraflarda bari bir tavır takınmalıydı,
En azından dişlerini saklayarak, acı bir tebessüm takınarak Mahmud Abbas`ı protesto edebilirlerdi.
Kelimelere dökemediler belki ama "senin ne işin var bu karede" ifadesini görmeliydik karedeki diğer herkesten.

Bu gecenin karelerinin bendeki izlenimi, hani düğünlerde toplu fotoğraf çekiminde olur ya gelin ile damada dokunarak poz verme, aynen bu hava var ve kimse rahatsız değil
çok yazık...

O hande yener gezide en önde yürüyordu. Bu sanatcı müsveddelerının 180 derece dönme sebebi ne cok merak edıyorum. Oradakı cogu insan sanatcı kavramına gırmıyor bile.

Sanatcı dedıgın sanatını toplum için yapar. Sen bariz tavrını belli edersen toplumun bı kısmı tarafından pohpohlansan da diğer kısmı tarafından eksiye düşersin. Bu sefer sanatcı kavramından cıkmıs olursun. Sanatcıysan sanatını yap sanane siyasetten o zaman git politikacı ol. Kendi içinde yaşa görüşünü.

Ayrıca şu akp karsıtı olan her ınsana direk chp ile cevap verme nasıl bir mantıktır anlamadım. Chp de olsa diğer partıler de olsa sanatcı sanatını yapacak.

Yılmaz ozdilin soma konusmasının tamamını dinleyin önce ondan sonra yorum yapın lütfen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
O hande yener gezide en önde yürüyordu. Bu sanatcı müsveddelerının 180 derece dönme sebebi ne cok merak edıyorum. Oradakı cogu insan sanatcı kavramına gırmıyor bile.

Sanatcı dedıgın sanatını toplum için yapar. Sen bariz tavrını belli edersen toplumun bı kısmı tarafından pohpohlansan da diğer kısmı tarafından eksiye düşersin. Bu sefer sanatcı kavramından cıkmıs olursun. Sanatcıysan sanatını yap sanane siyasetten o zaman git politikacı ol. Kendi içinde yaşa görüşünü.

Ayrıca şu akp karsıtı olan her ınsana direk chp ile cevap verme nasıl bir mantıktır anlamadım. Chp de olsa diğer partıler de olsa sanatcı sanatını yapacak.

Yılmaz ozdilin soma konusmasının tamamını dinleyin önce ondan sonra yorum yapın lütfen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BDP, HDP, MHP değil de neden CHP ile cevap vermeler ( cevap değilde kendilerince bel altı vurma ) .
Ben de bu mantığı anlamıyorum.

Unluler akp davetine gidebilirler elbet vatan haini olurmuscasina elestrilmeleri cok anlamsz.ama bence oyle gostersli masrafli bir iftar yemegi yerine yapilacak masraflar gazze ye yardm olarak gonderlseydi daha iyi olurdu.ya da o kadar varliklI unluler isadamlari varken poz verilecegine bagis toplansaydi gazze icin daha anlamli olurdu.boylesine aci gunlerde bu yemegi yersiz buldum..

Keske o 6 bin kisinin icinde durumu kotu olan aileler olsaydı oraya katılanlar arasında zaten bilinçli olarak saglik sorunları olamamasına rağmen oruç tutmayanlarda var bu davet icin harcanan para yoksullara bir is imkanı sağlansaydı onların tenceresi dolu kaynasaydi

Back