Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun zaten estetik çok belli özellikle yan profilden dudakta da bir şeyler var gibi emin değilim.Aşkı memnu da beğenirdim ama çok zayıflamış yakışmamış.
Burun zaten estetik çok belli özellikle yan profilden dudakta da bir şeyler var gibi emin değilim.Aşkı memnu da beğenirdim ama çok zayıflamış yakışmamış.
Bu kadinin burnunun estetik oldugunu düsünmüyorum. Böyle burun yapisina dogustan sahip olan insanlar var.
Zaten estetik gibi görünmüyor. Suratina yakisan gayet dogal bir burnu var.
Bence bu kadin cok güzel. Kasi, gözü, burnu tam begendigim tipte. Ses tonu da cok hosuma gidiyor. Cok asil bir havasi var.
Böyle burun delikleri belli olan surat yapisini cok begeniyorum. Dogal olanini tabi estetik olanini degil. Dogal olani agziyla, yanagiyla bir bütün olur, surata yakisir. Ama estetikle böyle bir burun yapilmaya calisildigi zaman korkunc görüntüler cikabiliyor ortaya.