Ak- memnunun Peykeri....Nur Aysan...

ne kadar zayıf yaaa çok kötü görünüyor..

güzel bi insan niye kendini bu hale getirir hiç anlam veremiyorum

bence elinde olmayan sebeplerden ötürü bu kadar zayıf böyle olmak istediğini sanmıyorum ama yüzü çok güzel

biçok kişi bu kadar zayıf ve sağlıksız görünmek için can atıyo cnm nedense artık.moda haline geldi bu.hem de bu insanlar hallerinden gayet memnun bence..

biçok kişi bu kadar zayıf ve sağlıksız görünmek için can atıyo cnm nedense artık.moda haline geldi bu.hem de bu insanlar hallerinden gayet memnun bence..

hmm bilmem ki benimde çevremde böyle zayıf kızlar var ama kilo almak istiyorlar o yüzden bana onlarda kilo almak istermiş gibi geliyo :26: ama eğer kendileri böyle zayıfo lmak istiyolarsa cidden çok kötü

pek sanmıyorum cnm... önceden kilosu iyiydi .

kilo sorunu olsa aşk-ı memnudayken de böyle olurdu sanırımm:26::26:

bşlmem ki ben stresten flandır demiştim aşkı memnuda zayıftı zaten şiimdi aşırı zayıfladı ama belki böyle zayıf seviyordur bilemiyorum.

Çok çirkin bir kadın bence.

Nasıl bu kadını bu tiple Muhteşem Yüzyıl'ın mahidevranı olarak oynatırlar anlamış değilim.

Mahidevran çok güzel bir kadınmış, görenlerin ağzı açık kalırmış.

geçen sene ki fikirlerim tamamen değişti aşkı memnunda çok hoş buluyordum ama bu sene özellikle gözüme çok garip gözüktü çok zayıf ve yakışmıyor o hoşluğu kalmamış hatta rolüne bile gıcık olmaya başladım

katılıyorum

aşk-ı memnuda berenden daha güzel duruyordu.şuan aşırı zayıflamış,bi garip suratı ve fiziği...

bana hala çok güzel geliyor bakışlarıda çok güzel ama düz saç daha çok yakışıyor

şu kadının neresı cırkın allah askına melek gıbı ve bu sac rengını cok yakıstırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…