• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin lütfen

Ben bu tip insanlara o kadar sinirleniyorumki,çok cahiller çok zavallılar,sırf dedikodu malzemesi çıktı,konu olsun diye belkide bir insanın hayatıyla oynuyorlar,bu nasıl bir vicdan böyle ya.
Bana dedikleri senden bişi almadı ği için böyle düşünüyosun. Ama benden de alsaydı ben yine böyle davranırdım dediğim yerde koptu herşey

Sizlik bir şey yok hem de zor durumdaymış arkadaşınız.Yalnızlığa itilse daha mı iyi ? Diğer arkadaşlarınıza keşke anlatmasaydınız o biraz kötü olmuş.Ama belli ki iyi niyetlisiniz diğerleri de size destek olur diye düşündünüz olaylar farklı gelişti😐olan olmuş artık kendinizi kötü hissetmeyin siz bir arkadaşın yapması gereken neyse onu yapmışsınız

Kızlar merhaba. Biz 4lü çok iyi anlaştıpımıza inanan çoluk larımız 5yıldır beraber büyüdü aynı ilkokula gidiyorlar. Arkadaşımızdan biri son 4 5 aydır iyi değildi psikiyatriye gidiyodu sorduğum da panikle ilgili deyip geöiyodu. Ama iyi olmadığını hepimiz anlıyodrdul. Hiç yemek yiyemiyorum stresten mide bulantılatı istifalar ağlamalar derken benim yan binada bana geldi bir akşam ağlaya ağlaya son ıkı aydır izinsiz eşyalar aldım dedim kimden falan deyince diğer iki arkadaştan ve kendi ailesinin evinden almış. Sonra ben doktora kendim getirmeye mevzıyu da halledeceğiz falan derken kızlar anlamış durumu. Ardından ben kızlara anlattım bakın tedavı oluyo zarar neyse de katşılayacak evet görüşmeyin ama normal bir durum olmadıpını farkedip terapi lere ilaç tedavisine başlamiş diye anlattım anlaştık. Sabahına bunlar kızın eşinin işyerine gidip kızın babasını da çağırmışlar he var ne yok anlatmışlar. Ortalık döndü mü yangın yerine derken okula yaymışlar öğretmenler vs mahalle herkes duydu. Şimdi bırak evden çıımayı balkona çıkamıyo sadece doktor ve terapi lere gidip kaça kaça eve gırıyo. Şimdi ben onunla doktora terapiye gidiyorum diye de suçlandım. Ortalık paramparça oldu
Pişman olması ve tedavi görmesi çok iyi, onun yanında olmanız da çok güzel bir şey. Diğer pislik arkadaşlarınızla ikinizde görüşmeyin bence, korkunç bir davranış sergilemişler. Kapılarına dayanır yüzleşirdim ben sinirden.

Kusura bakmayın biraz karışık olmuş evet. Ama anlatamadığım şu onlar eşyalarını onun aldığını anlayıp dile bunu getirdikten sonra biz durumu mecburen açıklafık ki dediğimiz tedavi gördüğü ve korumamız gereken çoluk olduğu
Dünya üstünde bir tek bu rahatsızlık onda yok.
Bu kadar dallanıp budaklanmadan da çözülebilirdi.
Karışmasaydınız keşke.

Yalniz kleptomani degerli seyler calmaz.bu arkadas yuzuk muzuk calmis.
MEvzu ortaya cikinca mi doktora gitti?
"bireyin, hiçbir ihtiyacı olmadığı halde maddi gücünün yeteceği başkasına ait olan parasal değeri düşük nesneleri çalma dürtüsüne karşı koyamamasıdır."

dimi, konu sahibinin arkadaşı kleptomani ayağına götürmüş yüzükleri gibi geldi.

konu sahibi de pek işgüzar geldi gözüme, aman çocuğu koruyalım aman çocuğun iyiliği derken arkadaşların şüphelerinin doğru olduğunu söyleyen de o olmuş zaten. Şimdi de çok üzülüyor, vay herkes duydu diye.

"bireyin, hiçbir ihtiyacı olmadığı halde maddi gücünün yeteceği başkasına ait olan parasal değeri düşük nesneleri çalma dürtüsüne karşı koyamamasıdır."

dimi, konu sahibinin arkadaşı kleptomani ayağına götürmüş yüzükleri gibi geldi.

konu sahibi de pek işgüzar geldi gözüme, aman çocuğu koruyalım aman çocuğun iyiliği derken arkadaşların şüphelerinin doğru olduğunu söyleyen de o olmuş zaten. Şimdi de çok üzülüyor, vay herkes duydu diye.
İşgüzar kelimesiyle kendimi asla yanyana koymam ki diğer kızlar şüphelerini arkadaşıma söylediklerinde bildiklerini onun yaptığını dediklerinde arkadaşim istedi onlarla konuşmamı süreci akatrmamı ki biz böyle bir tepki vereceklerini asla düşünmedim görüşmeleri ama anlayışla latşılarlardı diye düşündük. Ama ben merhametli bir insanım asla işgüzarlığı kabul edemem kusura bakmayın

Siz doktora terapiye birlikte mi gittiniz.Birden bire mi çalma huyu başlamış pat diye.Yani neyini çalmış insanların manevi değeri olan şeyler basit eşyalar para altın yada ne bileyim çok manevi değeri olan birşeyimi? Yani bunu geçim zorluğu çekiyor çalışmak istemediği için yapıyorsa ayrı psikolojik olarak birden bire kleptomani olduysa ayrı.İyide kleptoman herkesden çalar sadece yakın çevresinden değil bildiğin beğendiği herşeyi Sizin desteğe birşey diyememde o arkadaşları da dinlemek gerekir.Birde yakalanacağını bildiği icinmi anlattı .Elbette duyulması yayılmasına üzüldüm velakin görüşmek istemeyene ne haksız derim ne suçlarım.Sizede tepki vermelerine gerek yoktu tabiki

Kızlar merhaba. Biz 4lü çok iyi anlaştıpımıza inanan çoluk larımız 5yıldır beraber büyüdü aynı ilkokula gidiyorlar. Arkadaşımızdan biri son 4 5 aydır iyi değildi psikiyatriye gidiyodu sorduğum da panikle ilgili deyip geöiyodu. Ama iyi olmadığını hepimiz anlıyodrdul. Hiç yemek yiyemiyorum stresten mide bulantılatı istifalar ağlamalar derken benim yan binada bana geldi bir akşam ağlaya ağlaya son ıkı aydır izinsiz eşyalar aldım dedim kimden falan deyince diğer iki arkadaştan ve kendi ailesinin evinden almış. Sonra ben doktora kendim getirmeye mevzıyu da halledeceğiz falan derken kızlar anlamış durumu. Ardından ben kızlara anlattım bakın tedavı oluyo zarar neyse de katşılayacak evet görüşmeyin ama normal bir durum olmadıpını farkedip terapi lere ilaç tedavisine başlamiş diye anlattım anlaştık. Sabahına bunlar kızın eşinin işyerine gidip kızın babasını da çağırmışlar he var ne yok anlatmışlar. Ortalık döndü mü yangın yerine derken okula yaymışlar öğretmenler vs mahalle herkes duydu. Şimdi bırak evden çıımayı balkona çıkamıyo sadece doktor ve terapi lere gidip kaça kaça eve gırıyo. Şimdi ben onunla doktora terapiye gidiyorum diye de suçlandım. Ortalık paramparça oldu
Kızlar mi ogrendi siz mi anlamalarını sağladınız, arkadaşınız size anlattıktan sonra diğerlerinin ayilmasi aşırı saçma geldi. Bu tip hastalıklı insanlar değersiz şeyler almaz mi ? Olayı bu kadar büyüterek (ki sözde can ciger arkadaşınız )elinize ne geçti ? Çocuğunun ne suçu vardı ?

Back
X