ne kadar erkeğimsi kadınlar bunlar:)AK Gençlik Ankara, Kadın Kolları Kongresi’ne hazır; işte fotoğrafı
05/12/2015 13:10
489
Bugün Ankara’da gerçekleştirilen AKP Kadın Kolları Kongresi öncesi twitter’a konulan bir fotoğraf sosyal medyada alay konusu oldu.
Fotoğraf: @akgenclikankara
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı kongre öncesi, sahnenin basamaklarına dizilmiş 21 erkek, AK Gençlik Ankara twitter hesabından şu mesajı paylaştı: “Genel Merkez Kadın Kolları 4. Olağan Kongremiz için hazırız.”
Fotoğraf aynı zamanda ‘mention’ vasıtasıyla AKP Ankara Milletvekili ve Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ve AKP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Kurtcan Çelebi’ye de duyuruldu.
Fotoğrafın sosyal medyada yayılmasıyla beraber bu kişilerin arasında neden hiç kadın olmadığıyla ilgili tweet’ler atılmaya başlandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığına göre AKP’nin 4 milyon 234 bin kadın üyesi bulunuyor.
http://www.diken.com.tr/fotograftaki-21-erkek-akp-kadin-kollari-kongresine-hazir/
Taylan Soylu @bingoweb 1 sa.1 saat önce
Allah sizi katıldığınız kongrenin asli unsuru etsin emi ... http://t24.com.tr/haber/ak-genclik-...llari-kongresine-hazir-iste-fotografi,319147…
link çıkmamış galiba canım
link değil canım. adamın tweeti. onu paylaştımlink çıkmamış galiba canım
link değil canım. adamın tweeti. onu paylaştım
Amaaan maksat eleştirmek olsun da ne olursa olsun... gülüyorum artık :)Sırf muhalefet olsunda ... Ak gençlik kadin kolları kongresine katılmış demekki kadına saygıları var onların kongresini önemseyip katılıyorlar resim neden tuhaf olsun ak gençlik kolu kadın kongresine katılıyor bu kadar basit erkekler katılamaz mi ? Kongreden de fotoğraf koysalar su, burda demekki bu parti kadına değer vermiyor diyenler görürdü verilen değeri .. Erkekler önemseyip gidince kongreye değersiz mi oldu kadınlar ..
daha fazla resim için googleden yardim alabilirsiniz yadabir kadınlarıda göreydik iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?