AK CİĞERDE LEKE GÖRÜNMESİ

Bade2706

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
3
1
44
Arkadaşlar ben 4 ay önce durduğu yerde bir kuru öksürük başladı.Önce Dr gittim zatürre olmuşsun dediler sonra tekrar BT çektirdim bu sefer kitle dediler, akciğerim de parça aldılar, patolojiye gönderdiler şükür temiz geldi hepis.Şimidi de bu geçirdiğin enfeksiyon vs diyorlar bu durumu yaşayan oldu mu öksürük te tam da geçmedi ara ara öksürüyorum.

Arkadaşlar ben 4 ay önce durduğu yerde bir kuru öksürük başladı.Önce Dr gittim zatürre olmuşsun dediler sonra tekrar BT çektirdim bu sefer kitle dediler, akciğerim de parça aldılar, patolojiye gönderdiler şükür temiz geldi hepis.Şimidi de bu geçirdiğin enfeksiyon vs diyorlar bu durumu yaşayan oldu mu öksürük te tam da geçmedi ara ara öksürüyorum.
Zaature gecirenlerde cigerde leke kaliyor oglum 2 yasinda zaature oldu suan 5 yasinda ondada var. Annem 60 yasinda cocukken zaatur olmus hala leke var. Gecmis olsun

Çok teşekkür ederim yani sıkıntı olmaz diyorsun bu tür şeyler olabiliyor diyorsunuz
Ben öyle birsey diyemem sadece yasadiklarimi bildiklerimi soyledim leke konusunda,zaature gecirenlerde leke kaliyormus. Baska bilgim yok :) sizinde sonuclar temiz cikmis zaten tamamen icinizin rahat olması adina tekrar muayene olablrsiniz baska doktora.

arkadasim da 2020de zatüre gecirdi ve ciğerinde leke kaldı. oluyormus zatüre hastalığı gecirenlerde. uzun zaman onda da kuru öksürük oldu. özellikle hava değişimlerinde vs. asırı nemli havalarda daha sık öksürüyordu. gecen yıl check-up yaptırdı kronik bronşite çevirdi demis doktor ama ciğerdeki leke gecmis. artık eskisi kadar da öksürmüyor.

Bu leke nedir Allah aşkına abimde çıktı kayınbaöıdem de çıktı eniştem ananem herkeste var. Kuzenim eniştem de çoook uzun zamandan beri olduğunu söyledi

Bu leke nedir Allah aşkına abimde çıktı kayınbaöıdem de çıktı eniştem ananem herkeste var. Kuzenim eniştem de çoook uzun zamandan beri olduğunu söyledi
Gerçekten mi ya bende çok duydum herkeste var mış siz ne yaptınız nasıl bir tedavi yaptınız.

X