Ajans tavsiye

Seni burada çok eleştirirler keşke açmasaydın konuyu..
Bence çok istiyorsan dizi değil de giyim firmalarının katalog çekimlerini düşün en fazla.

Çünkü dizi oyunculuğu yorucudur. Her ne kadar pedagog olsa da çocuk oyuncular ileride sosyal hayatlarında çok zorlanıyor.

Zaten bir çok ajans sadece para için çekim yapıyor. Senede 3-4 defa fotoğraf çekimi için çağrılırsınız. Tabi bu da para için..

Gerçekten ben de merak ediyorum, nasıl oluyor bu işler ajansa kaydettirmek yetiyor mu

benim bildigim guvenilir bi ajans vardi.ismini hande aytar di sanirim herkes memnun ama parasi cok fazla.

Arkadaşlar 6 yaşında bir kızım var onu dizilerde reklamlarda oynatmak istiyorsun bildiğiniz güvenilir bir ajans varmı?
İstanbul Anadolu yakasında Layla Şirin Ajans var.Kaliteli bir ajans.Oğlumu bir deneme çekimine çağırmışlardı.Gittiğimizde Küçük Ağa dizisindeki çocuk oyuncunun ailesi de oradaydı.O ajansla çalışıyormuş.Fotoğraf çekimi için hiç para ödemedik.Bir araştırın isterseniz.

Siz kendiniz calissaniza arkadasim,colugu cocugu calistiracaginiza? Oldu olacak trafik isiklarinda mendil sattir bir de tam olsun
Kendisi para etmiyorsa demek ki...

Çocuğun akşam evde oyun oynayıp uyuması gereken saatte setlerde olması bir anne babanın kolay kolay göze alacağı şeyler olmasa gerek. Para hırsı işte, nelere kadir.

Yaşıtları birbiriyle arkadaşlık kurup sosyalleşirken oyunculuk adı altında çalıştırılan çocuk işçiler için umarım yetkililer önlem alıyordur. Bir anne olarak çekimlerin okul saatlerine denk gelmesi bile konu sahibi için böyle bir şeyi asla gündeme almama sebebi olmalı ama anladığım kadarıyla ilgilendiği tek şey ajansların güvenilirliği, kazıklayıp kazıklamadığı. :deli:

Çocuğun akşam evde oyun oynayıp uyuması gereken saatte setlerde olması bir anne babanın kolay kolay göze alacağı şeyler olmasa gerek. Para hırsı işte, nelere kadir.

Yaşıtları birbiriyle arkadaşlık kurup sosyalleşirken oyunculuk adı altında çalıştırılan çocuk işçiler için umarım yetkililer önlem alıyordur. Bir anne olarak çekimlerin okul saatlerine denk gelmesi bile konu sahibi için böyle bir şeyi asla gündeme almama sebebi olmalı ama anladığım kadarıyla ilgilendiği tek şey ajansların güvenilirliği, kazıklayıp kazıklamadığı. :deli:
Sanata cok deger veren aile alir cocugunu tiyatro egitimine goturur. Pek cok sanat okulu var bu yas cocuklar icin. Gosteri ve sanat merkezlerinin kurslari var. Tabii tiyatro para etmeyince. Resmen cocugun istismar edilmesi bu. Kiniyorum

Sen kaç para ediyorsun önce onu bilelim
Bu işi para için sorduğumu nerden çıkardın.kişi kendinden bilir
İnsan gibi soru sordum eğer insansan ? Cevaplarsın bilmiyorsan susarsın bayan bilen
Senin gibilerinden tavsiyeye ihtiyacım yok.

Sen kaç para ediyorsun önce onu bilelim
Bu işi para için sorduğumu nerden çıkardın.kişi kendinden bilir
İnsan gibi soru sordum eğer insansan ? Cevaplarsın bilmiyorsan susarsın bayan bilen
Senin gibilerinden tavsiyeye ihtiyacım yok.
İşinize gelmedi tabii. :)

Küçük çocuğum üzerinden para kazanmaya tenezzül etmeyecek kadar “insanım”.

İşinize gelmedi tabii. :)

Küçük çocuğum üzerinden para kazanmaya tenezzül etmeyecek kadar “insanım”.
Ben çocuğum üzerinden para kazanma gayesi gütmüyorum.maddi durumum çok şükür iyi o zaman televizyonda ve tiyatroda oynayan bütün çocuklar para için yapıyor bu işi.Lütfen kendi çocuğunuzla ilgilenin.

Back
X