- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Ben hala bakıyorum.İş arkadaşım ve kocası airbnb'den buldular ama yılbaşında gidecekler.
Ben de merak ediyorum sonucu
Airbnb diye internette baktimda ev sahibi odasını kıraliyormus ne kadar uygun olur bilmem koca daire diye bişey yazmıyor belki ben yanlış bakmış olabilirim de bilgim yok.
Yurtdışına çıkacağız. Hep otel rezervasyonlarımızı booking.com dan yapıyorduk.
Başlıkta adı geçen sitelerden ev kiralanabiliyormuş. Hem koca daire hem de otel odalarına göre daha ekonomik.
Bu siteleri kullanan var mı aranızda.
Çok teşekkürler.
ben her yurtdışı seyahatimde kullanıyorum. ev ile ilgili yazılan yorumlara çok iyi bakın.
seçenkler var. oda ya da tüm ev şeklinde.Airbnb diye internette baktimda ev sahibi odasını kıraliyormus ne kadar uygun olur bilmem koca daire diye bişey yazmıyor belki ben yanlış bakmış olabilirim de bilgim yok.
sizin evinizi kiralamak isteyenler nasıl iletişim kuruyor sizinle.Ben de amerikada yasiyorum. Hem ev kiraladim tatil icin, hem de evimi airbnb ile kiraladim. Hic bir sorun olmadi. Esyalari temiz kullanip birakiyosun zaten... Ev sahibi olarak, evde kalacak kisileri secebiliyorsunuz...mesela ben yurt disindan gelen kisilere karsi biraz cekimserim, onun takibi tam olarak nasil olacak kestiremiyorum. Acikcasi ben sadece burali insanlara kiraliyorum evimi. Cunku sistem geregi butun resmi kayitlarini sitede tutuluyor. Eve bir sey olmasi dusumunda resmi takibi kolay...Yada bekar bi genc gurubuna da kiralamiyorum, cunku parti cilginligi cok yaygin, komsulara rahatsiz edebiliyorlar...Bunlar bizim tercihimiz, kimi evsahipleri cok onemsemiyor detaylari...rahat kiralayabilirsiniz.
Ilk defa gidecekseniz bir ulkeye ben yine de otelde kalmanizi tavsiye ederim, nedense bilmediginiz bir yerde otel gibi daha resmi bi yer olmasi bana mantikli geliyor.Ben 10 senedir buradayim, o yuzden burda ev kiralamaktan cekinmiyorum. Ama diyelim avrupa'ya ilk kez tatile gidecek olsam, tercihim otel olurdu.
seçenkler var. oda ya da tüm ev şeklinde.
ona göre aratabiliyorsun.
sizin evinizi kiralamak isteyenler nasıl iletişim kuruyor sizinle.
ödeme nasıl yapılıyor.
temizlik ücreti ve depozito var. bunların ödemesi nasıl oluyor.
uygun fiyatlı otel odaları o kadar kötü ki
biletimizi almasak vazgeçebilirdik o derece yani.
air bnb güvenilir değil mi
oraya gidip ortada kalmayalım bir de
cevaplarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?