- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.431
Evet kizlar bu defa da yeni ve cok onemli bir derdimle karsinizdayim. Simdi soyle ki ben iyi bir universitede iyi bir bolumde okuyorum, lisedeyken sehrimin en iyi anadolu liselerinden birinde okudum, deneme sinavlarinda derece yaptim hep, onur belgeleri sunlar bunlar geldi gitti... Bunu neden mi anlatiyorum, hemen soyleyeyim. Benim omrum bu sekilde ailemi gururlandirmaya calismakla gecti universiteye kadar, ve bu surec boyunca o kadar yoruldum ki... Akranlarim gezip tozarken ben ders calistim, calistim ve calistim... Birinden hoslandigim zaman cikmadim bile derslerim etkilenir diye, bu derece hastalikli... Gel gelelim emeklerimin karsiligini aldim, amma velakin universite ortamini gorunce benim icin isler degisti. Hayatimi yasamak istedim ve bes senedir de yasiyorum. Okulum ve bolumum surekli gezip hayatini yasayarak bitirilebilecek yerler degil ne yazik ki. Okulumu bir sene keyfi, sonra bir sene de kaldigim bi dersten dolayi uzattim. Babam lise, ilkokul hayatim yuzunden benden cok buyuk beklenti icinde. Ona uzattigimi soyleyemedim basta. Bu sene buyuk bi kavga esliginde soyledim. Ama onu da bi sene uzattim diye biliyor. Benden beklenti hep cok fazla hep... Babam maddi olarak ona yuk oldugumu ima ediyor surekli. Gercekten eve girmek bile istemiyorum huzurum yok artik... Yerimde olsaydiniz ne yapardiniz ? Surekli depresyondayim, mutlu olamiyorum. Okuldan da nefret ettim. Ustune anksiyete hastasiyim, daha da uzarsa diye dusunmekten kafayi yiyecegim yakinda...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.