Aileye söylemeli miyim?

Çünkü siz annesiniz onun da kendi çocuğu olsa öyle davranmaz eminim. Dün 2. Çocuk yoktu parkta bugün biryere giderlerken gördüm yani parka indirmemişti ikisini.

Çünkü siz annesiniz onun da kendi çocuğu olsa öyle davranmaz eminim. Dün 2. Çocuk yoktu parkta bugün biryere giderlerken gördüm yani parka indirmemişti ikisini.

dediğim gibi, çekirge bir sıçrar iki sıçrar..
belki bir daha hiç yaşanmaz.
belki yaşanır sonu kötü olur.
allah korusun sonrasında o çocuğun başına bir şey geldiğini duysanız kendinize gelemezsiniz bir daha eminim... neden söylemedim diye.
bir kerelik bir şeyse işine son vermezler diye düşünüyorum. ama sert bir uyarı her zaman iyidir.
hem kadın bundan sonra parkta da bir gözün onu izleyebileceği ihtimalini öğrenir, dikkatli davranır.

Ben olsam anlatırım. Bir çocuğun başına kötü bir şey gelme ihtimalinden daha kötü bir şey yok. Bir sorumluluğu var o bakıcının, bunun altından kalkamıyorsa, yapmasın o işi. Ya da tek çocuk baksın. Aman kadın parasından olmasın diye düşünülebilecek bir durum değil bu. Çünkü onun yetersizliği çok feci şeylere sebebiyet verebilir.

Ben cocugumu guvenip emanet edicem.Kaybolcak basina bi is gelcek benim hayatim mahfolcak ben yanip kavrulcam kimin yuzunden guwendigim bakicinin yuzunden kimse kusura bakmasin.Tekrarlanmamasi icin aileye anlatin bilmeli

Yabanci diliniz varsa önce bakiciyla iletisim kurmayi deneyin derim. Hakliysaniz tabi ki aileye söylemelisiniz. Ama bazi varsayimlarla bir yere varip bir insani belki de haksiz yere isinden etme riski de var, bunun vebali de agir.

Yabanci diliniz varsa önce bakiciyla iletisim kurmayi deneyin derim. Hakliysaniz tabi ki aileye söylemelisiniz. Ama bazi varsayimlarla bir yere varip bir insani belki de haksiz yere isinden etme riski de var, bunun vebali de agir.
Şimdi diğer mesajlarda da çocuğun vebaline gireceğim söylendi hatta suça ortak olursun diyen bile var. Olayı tamamen anlayabilecek kadar dilim yok.
Direk gidip aileye söyleyin demediğiniz için size şimdi tekrar sorayım ben napıyım?

Söyleyin bence. Ailenin yerinde olmak istemezdim. Böyle bir olaydan sonra çocuklarımı güvenip de kimseye bırakamazdım sanırım. Bakıcıya gereken uyarının yapılması gerek , çocuklar her anne babanın can damarıdır kimse böyle bir riski göze alamaz.

Bugün parkta kızımı bir 20-30 saniye gözümden kaybettim de aklım çıkacaktı. Söyleyin tabi. Allah korusun. Her zaman bu kadar şanslı olmaya bilir bu çocuk. Ya biri alıp götürseydi, ya araba çarpsaydı.

Bakıcıya herhangi bir iftirada bulunmayacaksınız ki. Sadece eğer haberdar değillerse aileyi durumdan haberdar etmiş olacaksınız.

Bakiciyi dusunmezdim bu durumda. 2 yasindaki cocuk asla yalniz birakilmaz. Ne olabilir ki yalniz birakmak icin? O yastaki kendi cocugunuzu yalniz birakir misiniz? Ki bu kadinin isi. Bazi seylerin telafisi ya da ozru yok malesef. Kesinlikle aileye soylerdim ben de.

Katılıyorum. Madem parasını alıyor işini adam gibi yapsın. Kaldı ki yabancı bakıcılar dolarla para istemeyi biliyorlar gayet.

Hemen anlatmalısın çocuğumuz en kıymetli varlıklarımız adam gibi sahip çıkıp bakamayacaksa ne hali varsa görsün

Bakıcının işine kaybetmesine karşılık minicik bir yavrunun kaybını düşünün ? Sizce hangisi ? Aileye mutlaka söyleyin.

Kesınlıkle anlatın çocukların basına neler gelıyor tecavuz cınsel saldırı başkasına verme dayak neler neler hadı o çocuğun basınada bısey gelseydı dadıya hıcbısey olmaz olan içi yanan anne babaya olur kesınlıkle soyleyın

Öyleyse ben de olsam aileyle konusurdum. Daha dogrusu citlatirdim. Sonucta arastirmadan sorusturmadan kadini da isten atmazlar.

Hakka grmek mi bilemedm sonucta ona emanet edilen can ne olursa olsun emanete hiyanet olmaz sze yapilsa ayni sey hberiniz olmasa olayn aslininblmiyoriz tabi adam ne alaka nerde bulmus bir suru soru

6 7 dakika çocuktan bihaber bakıcı
Allah korumuş çocuğu
Söyleyin ailesine
Bilmeye hakları var

Ben oldam kesinnn soylerdim , ya yavrunun basina kotu bisy gelseydi ... ortalik cok kotu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…