- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.916
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Çünkü siz annesiniz onun da kendi çocuğu olsa öyle davranmaz eminim. Dün 2. Çocuk yoktu parkta bugün biryere giderlerken gördüm yani parka indirmemişti ikisini.söyleyin.
bakıcıyı kötülemek için degil, iki küçük çocuğu parka tek kişi indirmesini güvenli bulmadığınızı söyleyebilirsiniz.
benim de 2 ve 4 yaşındaki oğullarımı parka indiriyor bakıcımız.
butik bir site. araba girme ihtimali yok, kalabalık olmadığı için gözden kaybolma ihtimalleri de.
evimin bütün pencereleri parka bakıyor, bir gözüm sürekli üstlerinde.
4 yaşındakinin laftan sözden anlıyor olmasına güveniyorum, yoksa iki çocukla gerçekten zor.
geçen geçen yıl 1 ve 3 yaş olarak indirdiğimde 1 saatte tam anlamıyla haşatım çıkıyordu.
ve kendimden başka kimseye o zaman güvenmezdim.
Çünkü siz annesiniz onun da kendi çocuğu olsa öyle davranmaz eminim. Dün 2. Çocuk yoktu parkta bugün biryere giderlerken gördüm yani parka indirmemişti ikisini.
Şimdi diğer mesajlarda da çocuğun vebaline gireceğim söylendi hatta suça ortak olursun diyen bile var. Olayı tamamen anlayabilecek kadar dilim yok.Yabanci diliniz varsa önce bakiciyla iletisim kurmayi deneyin derim. Hakliysaniz tabi ki aileye söylemelisiniz. Ama bazi varsayimlarla bir yere varip bir insani belki de haksiz yere isinden etme riski de var, bunun vebali de agir.
Bakıcıya herhangi bir iftirada bulunmayacaksınız ki. Sadece eğer haberdar değillerse aileyi durumdan haberdar etmiş olacaksınız.Eli yüzü düzgün bir adama denk geldi “bu sabiyi kim böyle bırakabilir” diye soruyordu.
Dün kesinlikle anlatmayı düşünüyordum bugün çocukların peşinde görünce bi acaba dedim ne olmuş olabilir 2 yaşındaki çocuğu yalnız bırakacak kadar geçerli sebebi var mı hakka girmekten korkuyorum bilemedim
Bakiciyi dusunmezdim bu durumda. 2 yasindaki cocuk asla yalniz birakilmaz. Ne olabilir ki yalniz birakmak icin? O yastaki kendi cocugunuzu yalniz birakir misiniz? Ki bu kadinin isi. Bazi seylerin telafisi ya da ozru yok malesef. Kesinlikle aileye soylerdim ben de.
Şimdi diğer mesajlarda da çocuğun vebaline gireceğim söylendi hatta suça ortak olursun diyen bile var. Olayı tamamen anlayabilecek kadar dilim yok.
Direk gidip aileye söyleyin demediğiniz için size şimdi tekrar sorayım ben napıyım?
Hakka grmek mi bilemedm sonucta ona emanet edilen can ne olursa olsun emanete hiyanet olmaz sze yapilsa ayni sey hberiniz olmasa olayn aslininblmiyoriz tabi adam ne alaka nerde bulmus bir suru soruEli yüzü düzgün bir adama denk geldi “bu sabiyi kim böyle bırakabilir” diye soruyordu.
Dün kesinlikle anlatmayı düşünüyordum bugün çocukların peşinde görünce bi acaba dedim ne olmuş olabilir 2 yaşındaki çocuğu yalnız bırakacak kadar geçerli sebebi var mı hakka girmekten korkuyorum bilemedim
Ben oldam kesinnn soylerdim , ya yavrunun basina kotu bisy gelseydi ... ortalik cok kotu malesefDün kızımla sitenin parkındaydık. 20-25 yaşlarda bir adam kucağında bir kız çocuğuyla geldi, yolun kenarında buldum tek başına ağlıyordu dedi güvenliğe mi haber versek napsak diye konuşurken 6-7 dakika kadar sonra bir kadın bebeği alıp gayet olağan birşey gibi “thank you” dedi ve gitti. Şimdi kız çocuğu henüz 2 yaşında ya var ya yok. Adama sarılmış hıçkırarak ağlıyordu siteye servisler, kargo arabaları gibi koca arabalar giriyor ve binlerce her milletten kişinin yaşadığı kocaman bir site. Ya kötü birine denk gelseydi?
Bakıcı muhtemelen Filipinli okadar sinirlendim ki aileden birini görür görmez bu olayı anlatmaya karar verdim.
Bugün ise bakıcıyı tekrar gördüm çocuklar sanırım ikiz, ikisinin de peşinde koşuyordu ilgili görünüyordu.
Sizce ebeveynlerden birini gördüğümde dün yaşanan olayı anlatmalı mıyım? İşten çıkarılma hatta şirketlerle çalıştıkları için birdaha iş bulamayıp ülkeden gönderilmesi bile söz konusu olabilir. İkilemde kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?