- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.916
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Eli yüzü düzgün bir adama denk geldi “bu sabiyi kim böyle bırakabilir” diye soruyordu.Anlatın tabi bakıcının işini kaybetme riskine karşılık bir kez daha aynı hatayı yapması halinde 2 yaşını doldurmamış çocuğun yaşamını kaybetme riski bile var.
Hakka girmek istemezdim ben de olsam açıkçası, bir de adamı tanıyor musunuz, gerçekten yol kenarında mı buldu yoksa belki o mu kötü niyetli, bilerek mi kenara çekti kaşla göz arasında, günahını almak istemem ama benim aklıma da bu geldi.Eli yüzü düzgün bir adama denk geldi “bu sabiyi kim böyle bırakabilir” diye soruyordu.
Dün kesinlikle anlatmayı düşünüyordum bugün çocukların peşinde görünce bi acaba dedim ne olmuş olabilir 2 yaşındaki çocuğu yalnız bırakacak kadar geçerli sebebi var mı hakka girmekten korkuyorum bilemedim
Eli yüzü düzgün bir adama denk geldi “bu sabiyi kim böyle bırakabilir” diye soruyordu.
Dün kesinlikle anlatmayı düşünüyordum bugün çocukların peşinde görünce bi acaba dedim ne olmuş olabilir 2 yaşındaki çocuğu yalnız bırakacak kadar geçerli sebebi var mı hakka girmekten korkuyorum bilemedim
Kötü niyetli olsa alıp götürebilirdi şurda buldum dediği yer apartmanın önü aynı zamanda arabaların geçtiği yol. muhtemelen bakıcı bebeği bırakıp eve çıktı ama site güvenli değil arabalar geçiyor ve çocuk yalnız kalmak için çok küçükHakka girmek istemezdim ben de olsam açıkçası, bir de adamı tanıyor musunuz, gerçekten yol kenarında mı buldu yoksa belki o mu kötü niyetli, bilerek mi kenara çekti kaşla göz arasında, günahını almak istemem ama benim aklıma da bu geldi.
Zaten bu ihtimaller kanımı donduruyor bunu da geçtim ya o koca arabaların altında kalsa?Ya sapığın tekine gelseydi çocuğa tecavüz etseydi? Kesinlikle aileye söylemelisiniz.
Kesinlikle isterdim aileyi de tanımıyorum görürsem söylemeye karar verdimAynısı sizin başınıza gelse Allah korusun size söylenmesini ister miydiniz?öyle düşünün.
Orada olan ben olmadığım için belki alıp götürecekti de birden sizi görünce hikaye mi uydurdu diye düşündüm kusura bakmayın, ben de sağlıklı düşünememiş olabilirim son zamanlarda okuduğumuz haberlerin fazla etkisinde kaldığım için.Kötü niyetli olsa alıp götürebilirdi şurda buldum dediği yer apartmanın önü aynı zamanda arabaların geçtiği yol. muhtemelen bakıcı bebeği bırakıp eve çıktı ama site güvenli değil arabalar geçiyor ve çocuk yalnız kalmak için çok küçük
Hepimiz öyleyiz hak verdim size de. Kızı alırken parktaki kimse görmedi köşede kaldı yani alıp gitse görmez görse bile anlamazdık dediğim gibi çok büyük bir site parkta kalabalıktı başına toplandık çocuğun yolda buldum diyince.Orada olan ben olmadığım için belki alıp götürecekti de birden sizi görünce hikaye mi uydurdu diye düşündüm kusura bakmayın, ben de sağlıklı düşünememiş olabilirim son zamanlarda okuduğumuz haberlerin fazla etkisinde kaldığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?