Ailesiyle problemleri olan bir kızdan erkekler soğur mu?

Modernlik ile bence alakası yok. Mesela karşı tarafta aile kültürüne çok önem vermiyorsa, sormaz bile. Ki sizin durumda eğer haklı sebebiniz varsa kimse sizden soğumaz neden soğusun. Olumsuz düşünmeyin
Bizim ne suçumuz olabilir ki onlarin sorumsuzlugu erkeklerin genel sorumsuzlugu yani.

Yani tek ayrıntı evlendiğinde annen sana sarar mı? Olumsuz etkiler mi? Onun dışında sorun cıkmaz cıkarsada soğusun gitsin zaten

Arkadaşlarımla, iş arkadaşlarımla aram ,ilişkim çok iyi .Dışardaki insanlar beni eglenceli ve samimi buluyor.Ama ailemle ciddi sorunlarim var.Abimle ve babamla onlardan dolayı görüşmüyorum. Annemde biraz bu yuzden belki sinirli bir insan.Surekli tartışma yasiyoruz o stresini benden atiyor.Insanlarin yanında tartisiyoruz hep .Anneme karşı da bilmediğim bir öfke var.Sırf bu yüzden beni kimse istemeyecekmis gibi geliyor.Hic evlenmeyecekmisim ,biri beni sevmeyecekmis gibi geliyor.Bir erkek soğur mu sırf bu sebepten?
Evlilikten daha önemli sorunlarınız var

Hicbir sevgilim sorun etmedi. Hatta sonuncusu çok ağır problemlerim olduğunu bildiği halde ben senin ailenim derdi. Ama evlenince biraz silik bir karakterseniz sizi bununla ezmeye çalışabilir. Ben sevgiliyken bile ailemden dolayı "sen siliksin,eziksin" yaftasında bulunan bir erkek arkadaşım vardı. Tek gücsüz yanim bu olduğu için insanlar hep bunu kullanmaya çalışır.Kendinizi ezdirmedikten sonra sorun olmaz

Soğuyabilir, çünkü anne veya baba ilişkisi iyi olmayanların genelde sonraki yaşamında da bazı sorunlar olabiliyor derler. ekşisözlükte falan okumuştum bir oku istersen "daddy issues" yaz ekşisözlüğe

Açık konuşmak gerekirse erkek arkadaşım ailesiyle sorunluysa hele annesiyle sürekli kavga eden biriyse ondan soğurdum... en azından başka insanlar içinde annenizle ters düşüp tartışmayın,bu insanların size önyargıyla yaklaşmalarını sağlar... arkadaş çevrenizde de agrasifleşiğiniz ters düştüğünüz oluyor mu

Açık konuşmak gerekirse erkek arkadaşım ailesiyle sorunluysa hele annesiyle sürekli kavga eden biriyse ondan soğurdum... en azından başka insanlar içinde annenizle ters düşüp tartışmayın,bu insanların size önyargıyla yaklaşmalarını sağlar... arkadaş çevrenizde de agrasifleşiğiniz ters düştüğünüz oluyor mu
Yok olmuyor arkadaslarim seviyor beni sorunda burda annem disinda kimseyle sorun yaşamıyorum yasiyirsamda ufak tefek normal seyler

Arkadaşlarımla, iş arkadaşlarımla aram ,ilişkim çok iyi .Dışardaki insanlar beni eglenceli ve samimi buluyor.Ama ailemle ciddi sorunlarim var.Abimle ve babamla onlardan dolayı görüşmüyorum. Annemde biraz bu yuzden belki sinirli bir insan.Surekli tartışma yasiyoruz o stresini benden atiyor.Insanlarin yanında tartisiyoruz hep .Anneme karşı da bilmediğim bir öfke var.Sırf bu yüzden beni kimse istemeyecekmis gibi geliyor.Hic evlenmeyecekmisim ,biri beni sevmeyecekmis gibi geliyor.Bir erkek soğur mu sırf bu sebepten?
Siz oyle bir imaj cızersenız soguyabılır. Enerjiniz pozitif olsun. Sızı seven ailenizin bu şeklıylede sever

Sürekli durup dururken huzur bozuyorsan ki bu tür kadınlarda var
Mesela temizlik konusunda, kıskançlık konusunda v.s

Genc deli kanli olsam , sevgilimi kirtarmak adina kendimi kahraman gibu gorurdum. Ancak olgunlasmis ergenlikten cikmis insanlar cidden ask kadar huzur da ariyor bence. "Bu daha kendi ailesi ile gecinemiyor, benimle nasil gecinecek." De diyebilir, " ona mutlulug tattiricam", da diyebilir. 5 yillil sevgilim le 5 yildir evliyim , yani 10 senelik adamim olur. Birde kizimiz var, ben artik huzurlu sakin sevimli bir hayat isterim. Kadin olsun erkek olsun, siniri kavgalari guzel bulmuyorum.

Not; babasiyla kavga edip de evden kovualan( siyasi ve dini gorus farkliligi 100% hakliyim), dayisinin evinde misafir olup onlardan gelin cikmis bir hanim kis:))

Bence başedemeyeceğiniz bir durum olmaz. Özgüveninizi kaybetmeyin. Kendinizi bu yüzden diğer insanlardan eksik görmeyin. Herkes ne yaşadığını kendi biliyor. kimseye yargılatmayın kendinizi
Eşiniz için önemli olan , ona nasıl davrandığınız. Herkes mükemmel aileler içinde büyüyemiyor. Olgun bir erkekse bunu anlaması lazım.
aile ortamından uzaklaşmaya çalışın. Annenizle biraz daha sakin iletişime geçmeye çalışın. Yaşadıklarınızın stresini birbirinizden çıkarmaya başlamışsınız. Anlıyorum. Kendi evinize çıktıktan sonra annenizle iletişiminiz daha sağlıklı olacaktır.
güçlü olmaya çalışın. Yaşadığınız, size yaşattırılan kötü anıların hayatınıza engel olmasına izin vermeyin.

Bence başedemeyeceğiniz bir durum olmaz. Özgüveninizi kaybetmeyin. Kendinizi bu yüzden diğer insanlardan eksik görmeyin. Herkes ne yaşadığını kendi biliyor. kimseye yargılatmayın kendinizi
Eşiniz için önemli olan , ona nasıl davrandığınız. Herkes mükemmel aileler içinde büyüyemiyor. Olgun bir erkekse bunu anlaması lazım.
aile ortamından uzaklaşmaya çalışın. Annenizle biraz daha sakin iletişime geçmeye çalışın. Yaşadıklarınızın stresini birbirinizden çıkarmaya başlamışsınız. Anlıyorum. Kendi evinize çıktıktan sonra annenizle iletişiminiz daha sağlıklı olacaktır.
güçlü olmaya çalışın. Yaşadığınız, size yaşattırılan kötü anıların hayatınıza engel olmasına izin vermeyin.
Aslında ben söylemesem kimseninde haberi olmaz bazen anlatasım geliyor ama tutuyorum yani en azindan karsidaki kisi beni iyice tanısın ondan sonra ne anlatilcaksa anlatirim diye düşündüm

X