- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Evet 1+0.. Ayrı mutfağı olan , ayrı salon olan evi ben de çok isterim ama öyle evlerde maalesef her şey dahil olmuyor hem depozito hem kapora istiyorlar bir sürü bir şey istiyorlar ya şu an ona ayıracak bir bütçem yok maalesefStudyo dediğin 1+0 mı? Daha önce öyle bir evde yaşadım. Hapis gibi, belirli bir süre sonra duvarlar üzerinize geliyor.
Herşey dahil olması güzelmiş, ama mutfağı da olan bir eviniz olsa çok daha iyi olurdu.
hayırlısı olsun inş. Bu şekilde deneyin o zaman, ilerde daha iyi durumunuz olduğunda başka yere geçersiniz.Evet 1+0.. Ayrı mutfağı olan , ayrı salon olan evi ben de çok isterim ama öyle evlerde maalesef her şey dahil olmuyor hem depozito hem kapora istiyorlar bir sürü bir şey istiyorlar ya şu an ona ayıracak bir bütçem yok maalesef☹
Depozitonun ne olduğunu biliyorum ama kaporayı pek anlayamadım ..kapora mı depozito mu?
ben de depozito diye algıladım. Ne kaparosu hakketen, satın almıyorsunuz ki.Kapora dedi telefondaki adam
Zaten emin ol şu an oturduğum evde de odamdan dışarı çıktığım yok ... Ve bu çileyi altı senedir çekiyorum altı sene dile kolayhayırlısı olsun inş. Bu şekilde deneyin o zaman, ilerde daha iyi durumunuz olduğunda başka yere geçersiniz.
Kaporuyu evet size geri verecekler oradan ayrılırken. Bir hasar var mı diye bakar, varsa onların masrafını kaporadan düşerler.
ben de yalnız yaşıyorum. Hiç korkmayın. Büyük keyif hakkatenZaten emin ol şu an oturduğum evde de odamdan dışarı çıktığım yok ... Ve bu çileyi altı senedir çekiyorum altı sene dile kolay ☹
Adam bana evi göstermek için arayıp randevu vereceğini söyledi şu an evde dolu olduğu için, Ben şu an bana gösterecek bir dairede kiracı olduğu için .., Aradığında sorarım kapora derken ne demek istediiniz diye?..ben de depozito diye algıladım. Ne kaparosu hakketen, satın almıyorsunuz ki.
Allah yardimcin olsun.
Sakin aceleye getirip evlenme rahata ereyim derken yanlis evlilikle huzurunu bozma canim
Kaporayi verirsen taşındıktan sonra o miktarı düşer kalan parayı verirsin kira da kapora evi tuttum sözü veriyorsun ya o taşınmaz vazgeçersen yanıyorDepozitonun ne olduğunu biliyorum ama kaporayı pek anlayamadım ..
O dediginiz depozito değil mi? Kapora evi başkası tutmasın diye bırakılan rehin para olması lazım?hayırlısı olsun inş. Bu şekilde deneyin o zaman, ilerde daha iyi durumunuz olduğunda başka yere geçersiniz.
Kaporuyu evet size geri verecekler oradan ayrılırken. Bir hasar var mı diye bakar, varsa onların masrafını kaporadan düşerler.
Tekrar yazmayayım dedim.O dediginiz
O dediginiz depozito değil mi? Kapora evi başkası tutmasın diye bırakılan rehin para olması lazım?
Evet, yanlış algilamisim. Kirada da oturdum, ama hiç kapora isteyen olmamıştı. Depozito istediler hep.O dediginiz
O dediginiz depozito değil mi? Kapora evi başkası tutmasın diye bırakılan rehin para olması lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?