Kız İsteme Ailemle tanışmaya geliyorlar

Portuga

İyi bir hayat süreyle ölçülemez.
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.646
7.040
Kızlar 8 yıldır devam eden ilişkim var artık sonunda ciddi adım atacağız. Cumartesi günü erkek arkadaşımın ailesi bize tanışmaya gelecekler. Ben aşırı heyecanlıyım hiçbir şey bilmiyorum. Siyah elbise ev babeti giyip saçlarımı düzleştirmeyi düşünüyorum. Akşam çaya gelecekler ne hazırlık yapılır ne konuşulur bilgisi olan var mı? İnşallah sorunsuz atlatırız annemi zor ikna ettim zaten of dua edin benim için şimdiden teşekkür ederim

Hayırlı olsun canım, panik yapma, kendin gibi davran. Muhabbet bir şekilde açılır zaten.. Çaya geleceklerse pasta, börek, kurabiye türü şeyler yapabilirsin ama çok da abartma.

Teşekkür ederim bundan sonra bizim erkek tarafına oturmaya gitmemiz mi gerekiyor sizce? Yoksa istemeye gelmelerini mi beklemeliyiz

Benim düşüncem eğer isteme günü hemen kararlaştırılmadıysa siz de gidebilirsiniz. Ama çok bilgim yok bu konuda arka arkaya erkek tarafı mı gelir bilemedim...

Teşekkür ederim bundan sonra bizim erkek tarafına oturmaya gitmemiz mi gerekiyor sizce? Yoksa istemeye gelmelerini mi beklemeliyiz

aslında mantıken gidilir ama gitmeseniz de olur. tanışmadan sonra benim ailem gitmemişti mesela. gideriz dedik ama ramazan vs girdi araya ve gidemedik. istemeye geldiler.

velhasıl kelam bunun bir kuralı yok. sizin ilişkinize ve ailelerine ne uygunsa o yaşanıyor. erkek arkadaşınızla belirlersiniz.

hayırlı olsun.

usulen iade-i ziyaret yapmak gerekir diye düşünüyorum. nişandan veya sözden önce kız ailesi de erkek ailesinin evine gider canım benim gördüğüm bildiğim bu şekilde..

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Erkek tarafı giderken illaki sizde buyrun demiştir bence sizin de erkek tarafını evinde ziyaret etmeniz gerekir. Ondan sonra da istemeye gelirler sonrası daha kolay olur zaten. Inşallah hiç bir aksilik yaşamadan atlatırsınız.

X