22 yaşındayım,ailemle yaşıyorum ama resmen evde hapisteymişim gibi hissediyorum. Annemle yaklaşık 1,5 aydır konuşmuyoruz aynı evin içerisinde bide. Sebebi yok. Annemle hiçbir zaman iyi anlaşamadık. Eve giriş çıkış saatleri var. Asla 9 u geçirmemeliymişim. Şimdi bişeyler yapıcaktım kendime en basiti tost,babam gelmiş diyor ki tost makinesi batıyor yapma. Lütfen bir akıl verin evden nasıl taşınabilirim akıl sağlığımı kaybedicem.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ailemle sorun yaşıyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2017
- 57
- 55
- 3
- 34
- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
Belli kurallar gerekli düşüncesindeyim, örneğin en geç şu saatte evde ol gibi.
Hapisteymişim gibi değince, çıkış yasağınız varmış gibi yazmışsınız.
Tost olayını bende anlamadım, nasıl batıyor ki?
Genel durum önemli tabii ki, daha yazmadığınız şeyler varsa ilave edin lütfen daha net önerilerde bulunmamız açısından.
Hapisteymişim gibi değince, çıkış yasağınız varmış gibi yazmışsınız.
Tost olayını bende anlamadım, nasıl batıyor ki?
Genel durum önemli tabii ki, daha yazmadığınız şeyler varsa ilave edin lütfen daha net önerilerde bulunmamız açısından.
- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- 33
- 11 Şubat 2017
- 57
- 55
- 3
- 34
tamam simdi oldu anlayamadim bi an:)Kirleniyor demek istemis tost makinası
- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Kuralları bende severim
kuralları dayatmayı değil
Reşit kişinin kuralları olmalı 22 yaşında biri artık neyin ne olduğunu bilecek yaştadır
Eğer kendine güveniyorsan ailen içinde problem olmayacaksa aynı evi paylaşmak zorunda değilsiniz normal şartlarda günümüz şartlarında yanlız bir kadın çok zorluk çeker yapabileceksiniz?
kuralları dayatmayı değil
Reşit kişinin kuralları olmalı 22 yaşında biri artık neyin ne olduğunu bilecek yaştadır
Eğer kendine güveniyorsan ailen içinde problem olmayacaksa aynı evi paylaşmak zorunda değilsiniz normal şartlarda günümüz şartlarında yanlız bir kadın çok zorluk çeker yapabileceksiniz?
- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.537
- 333
- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
22 yaşındayım,ailemle yaşıyorum ama resmen evde hapisteymişim gibi hissediyorum. Annemle yaklaşık 1,5 aydır konuşmuyoruz aynı evin içerisinde bide. Sebebi yok. Annemle hiçbir zaman iyi anlaşamadık. Eve giriş çıkış saatleri var. Asla 9 u geçirmemeliymişim. Şimdi bişeyler yapıcaktım kendime en basiti tost,babam gelmiş diyor ki tost makinesi batıyor yapma. Lütfen bir akıl verin evden nasıl taşınabilirim akıl sağlığımı kaybedicem.
Evlilik kurtuluş değildir!
Her şeye rağmen (bazı durumlar hariç) en güvenli yer aile yanıdır. Kaçıp gideceğin yerde başına Ne gelecek bilemezsin!
İki şeçeneği de beĞenmedim...
Başka bir yolu olmalı...
- 19 Şubat 2016
- 310
- 297
- 103
- 45
- 16 Ocak 2016
- 1.427
- 1.088
- 133
Sırf bu yüzden evlenme fikri çok saçma. Evlilik daha özgür olacağın anlamına gelmiyor aksine dahada kisitlanacak hayatın. Hem de her ailede kurallar olur olmalida belli çok bunalmissin ve herşey sana batıyor Allah yardimcin olsun gerçekten de bir ise git yada bir kursa katil hayatında bi kaç şey değişsin belki daha kolay olur bazı şeyler.
- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
Evlen evlen Can'ım sonra daha beterine denk gelirsen bu seferde koca derdinden konu açarsın benden söylemesi
*daha öz annesiyle sebepsiz yere konuşmayan bir insan zannetmem ki elin adamının herşeyine katlansın kocanın koca koca dertleri olur derler doğru
- ya o deveyi güdersin yada o diyarı terk edersin
bence uzlaşmaya çalış ailenle hiçbiri çözüm değil anket seçeneklerine ailemle iyi anlaşmakta eklemelisin zira ikiside çözüm değil seçeneklerin o yüzden anketinize katılmadım
*daha öz annesiyle sebepsiz yere konuşmayan bir insan zannetmem ki elin adamının herşeyine katlansın kocanın koca koca dertleri olur derler doğru
- ya o deveyi güdersin yada o diyarı terk edersin
bence uzlaşmaya çalış ailenle hiçbiri çözüm değil anket seçeneklerine ailemle iyi anlaşmakta eklemelisin zira ikiside çözüm değil seçeneklerin o yüzden anketinize katılmadım
- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
22 yaşında biri için kış günü akşam 9 da eve gelmesini istemek gayet normal
Sürekli arkanizi toplamak zorunda kaliyorlarsa tost makinesinin kirlenmesi de gayet rahatsiz edici olabilir
Pisirme kagidi sererek yapin tostunuzu
Ayri eve cikmak tek yasamak sandigin kadar kolay olmayabilir maddi manevi
Ailenle iliskinizi duzeltmeye calisin
Sürekli arkanizi toplamak zorunda kaliyorlarsa tost makinesinin kirlenmesi de gayet rahatsiz edici olabilir
Pisirme kagidi sererek yapin tostunuzu
Ayri eve cikmak tek yasamak sandigin kadar kolay olmayabilir maddi manevi
Ailenle iliskinizi duzeltmeye calisin
- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.391
- 333