Ailemin yanında çok utanıyorum..

Gizlice psikiyatriste mi gitsem acaba ?

Tek çocuklu ailelerde biraz oluyor bu sanırım. Ben de tek çocuktum ve benzer muameleye ben de maruz kalıyordum. Çok konuştum hatta tartıştım ama uzun vadede tavırlarını değiştiremedim. Ha ben de ne yaptım aklımca onlardan kaçıp, sorumluluk alabilecek bir birey olduğumu ispatlamak adına yurtdışında anneannemin yanına taşındım ve lise ve üniversiteyi orda okudum.

Belki değişmişlerdir ümidiyle türkiyeye döndüğümde aslında ben çok yol katetmiştim ancak onlar bir arpa boyu yol alamamışlardı. Çok seviyorum ancak çok bunalıyorum. Şimdi ise aynı semtlerde farklı evlerde yaşıyoruz sırf onların bu tavrı yüzünden.. o yüzden yaşadıklarını ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum.

Yurtdışına göndermek mi ? Asla yapmazlar.Dediğim gibi aynı zamanda baskıcılar.Ayrı eve de evlenene kadar çıkartmazlar.Ailem yüzünden evlenmeyi de zaten düşünmüyorum sevdiğim insana da rezil olmayayım diye.

Üniversitede Peşinden gelseler bile işe gir. O zaman reşit olacaksin ve şimdiye göre daha özgür olacaksın.
Onlardan harçlık alma part time işe gir, çalış. Evini ayır. Aparta falan yerleş.

Evet onlar her anne baba gibi en iyisini istiyorlar senin için. Ama bu yaptıkları iyilik değil.

İzin verirler mi çalışmaya onu da bilmiyorum ki,(aparta asla yollamazlar)çok sıkı bi ailem var çok.Karşı mı gelsem acaba biraz? O zaman da kötü olmaz mı sonuçta anne baba.

Allah askinaa annen sorunlu mu? Hayir pipi yemek nedir ve sen bir kizsinn ilginc valla, oyle dediginde benim pipim yok dersin ne ilginc insanlar. Buyudugunu onlara soyle fikirlerini de soyle acik giyinenlerin oruspu olmadigini gunahin herkesi kendisine bagladigini falan. Bence sen sessiz kaldikca onlar sana daha cok boyle davranir sesini cikarmaya baslasan iyi olur.

Çıkarıyorum zaten ama onlar hep daha da fazla çıkarıp bastırıyor beni.Açıklık konusunu da defalarca konuştuk.Olur mu açıklık haramdır dikkar çekmeye kendilerini millete beğendirmeye çalışıyolar diyor.Sıfır kol giyinmeye bile karşı benim annem.Askılı da değil sıfır kol.Geleneklerine dinine bağlı yaşaması bence hoş ama sıfır kol giyene bile a..ı y..rklı diyor çok afedersiniz bir büyüğüm olarak size bunu anlatmak bile istemezdim ama

Canim bak bende dinime gore yasiyorum ama sadece Allahin dedigini yaparim beni millet baglamaz ki herkesin milyon tane gunahi var neyse zaten ailenin dusunce yapisi degismiyecek galiba sen kendini kurtarmaya bak sesini cidden cikar buyudugunu anlasinlar sevmedigin davranislar neyse onlara soyle anlayana kadar artik Allah yardimcin olsun

Sesimi çıkarmam da işe yaramıyor.Nasıl kurtarıcam kendimi sonsuza kadar böyle mi sürecek bu

Tek çocuk musun? Senin değil de annenin ihtiyaci var bence psikiyatr a. Kişiliğini de kötü etkiler bu çünkü. 16 yaşında koskoca kıza bebek muamelesi yapılır mı? Sen yetişkin sayılırsın artık

Sesimi çıkarmam da işe yaramıyor.Nasıl kurtarıcam kendimi sonsuza kadar böyle mi sürecek bu
Psikologa gitmeyi deneseniz soyle annene belki kabul eder ihtiyacim var dersin sinav stresi falan bahane bul annenle git ama asil sorun o cunku yardimi dokunur heralde ya da ne bilim akli basinda bir akrabaniz yok mu annenle konusabilicek deneyebilecegin butun yollari dene kendin icin

Akıl ve bizim sülaleyi aynı cümlede bile kullanmanız hata.Ben de dahil herkes kafadan kontak malesef.
Ama psikolog işini deneyeceğim teşekkürler.Gerçi bizi tımarhaneden aşağısı kesmez ama deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…