Merhaba,
Annem ocak ayında bypass ameliyatı oldu 59 yaşında o zaman korona türkiye de yoktu, enfeksiyon riskinden dolayı zaten hep evdeydi, daha sonra ki ay korona türkiye de çıktı, dikkat ediyorduk ama anneme daha fazla dikkat ediyordum, bu yasaklar uzunca bir süre annemi ve babamı bunaltmıştı, yasaklar kalkınca kurban bayramında memlekete gitmek istediler, kendi özel arabamız ile, gitmeyin dememe rağmen gittiler, ben hastanede çalıştığım için aylarca annelerin yanına gitmedim onlara bişey olmasın diye, 3 gece 4 gün kaldılar, dün döndüler, ilk gittikleri yer teyzemler olmuş Bi kaç saat geçtikten sonra dayılar gitmişler annem orda 2 gece kalıyor babam halamlarla gidiyor kalmaya, annemin kaldığı yerde dayımın kızı kalıyor annem gelmeden 1 gün önce dönüyor, annem karşılaşmıyor dayımın kızı ile, şuan dayımın kızı pozitif çıkmış çocukları negatif çıkmış, Bi kaç saat kaldığı aynı ortam da bulunduğu teyzemin kızı da pozitif çıkmış, annem kimseyle temas etmedim, yatağımı çarşafımıda burdan götürdüm diyor ama içimde çok büyük korku var, bu gece de rüyamda annemi ölmüş gördüm, yoğun bakımda yatıyordu, makineye bağlı şekilde sonra ölmüştü, çok ağladım rüyamda bugün de bu pozitif vakaları duyunca çıldıracak durumdayım, gitmeyin dedim dinletemedim, temas etmedim diyor ama korkuyorum, çünkü anneme virüs bulaşırsa atlaması çok zor, kızlar dua edin bu süreç benim için çok zor olacak,, tabi sadece annem değil babamda var ama babam başka yerde kaldığı için o ortamlarda bulunmadı, aynı evde pozitif çıkıp diğer aile bireyleri negatif çıkmış, anneminde pozitif olma ihtimali düşüktür değil mi?