Herkese hayırlı geceler,son 2 aydır çok zor şeyler yaşadım, inşallah herşey yolunda giderse sarpa saran herşey düzelecek,bir gayret üzülmemeye, akıl ve ruh sağlığımı güçlü tutmaya çalışıyorum.
Bu anlamda beni üzen konuları başa sarıp sarıp konuşan,benim ruh halimle,şu saatten sonra ne yapacağımla zerre kadar ilgilenmeyen kök ailem yani annem ve kardeşlerimle arama mesafe koydum.
Onlara bunu açıklamıştım,benimle sorunları konusmak yerine çözmeye odaklanmiyorsunuz bari sinirlerimi yıpratmayin demiştim.
Bugün whatasp aile grubunda kızımın moral olsun diye erkenden doğum gününü kutladık,yeni şehirde yeni bı hayata başlıyoruz bu sefer ikinci kez.
Resimleri attım ben de aile grubuna.
Konuyu yine benim konuşmak dahi istemediğim,bende travma yapan yerlere getirdiler,ben geçmişle,olan bitenle ilgili konuşmayı bıraktım, çünkü çocuklarım var ve bir an evvel evimi bulup hayatıma devam etmem şart.
Ev bulamıyorum,uzaktan hiç bulamadım.en ufak yardımı yok ailemin,söz olarak bile,merak dahi etmiyorlar,ben de madem benimle tartışmaktan öteye gidemiyor sunuz, akıl ve ruh sağlığım için bayramlar, doğum ve düğün harici konuşmak istemiyorum bundan sonra dedim.
Herşey daha farklı olsun isterdim ama ne yazıkki değil.dusenin dostu olmazmış.basima gelenlerden sonra bir tek bosandigim eşimin annesi,yani cocuklarimin babanesi bana destek oldu,onun evimdeyim bahadır.bana eski konuları,yaşadıklarımı anlattirmiyor bile,kafamı dinle kızım,herşeyi unut,biz sana maddi manevi yardım ederi dedi,eski eşim bile para yardımı yaptı,her konuda destek oldu,kendi o ailem beni resmen disladi,hayretler içerisindeyim.
Bazen ağlarken bile ağlama hakkım sınırlı gibi hissediyorum, çocuklarım sayesinde kendimi bırakmıyorum.
Benim durumumu yaşayan var mıdır,eminim çoktur,burayı okuyorum günlerdir,bana iyi geliyor,yakında hayatımı yoluna sokayım,her anlamda psikolojik yardım almak istiyorum, mutlu olmak istiyorum