Ailemi nasıl ikna edebilirim bana fikirlerinizi sunarmısınz ?

sevkaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
120
1
0
İstanbul
Ben giresunda sevgilim istanbulda yasiyor. Bu sene liseyi bitirdim ve giresunda kalmak istemiyorum. İstanbula gidip calismak sevgilime yakin olmak istiyorum. Sorunumda su ki ailem istanbula gidip calismama olumlu bakmiyor. Elimde meslegim var muhasebeciyim is bulmak istesem istemedigim kadr var ama ailem iste gndermiyorlar. İstanbula gidersem kalacak yerim var yani orda olmam aslinda hic bir konuda sıkıntı yaratmiyor. Ben aileme bu sene aciktan universite okuyacagimi bir yanda da istanbulda calismak istedigimi soylicem ama karsi cikacklar ve giresunda calis calismk istiyorsan diyeckler biliyorum yani baska nasl ne soyleyerek ikna edbilirim ?

Ben giresunda sevgilim istanbulda yasiyor. Bu sene liseyi bitirdim ve giresunda kalmak istemiyorum. İstanbula gidip calismak sevgilime yakin olmak istiyorum. Sorunumda su ki ailem istanbula gidip calismama olumlu bakmiyor. Elimde meslegim var muhasebeciyim is bulmak istesem istemedigim kadr var ama ailem iste gndermiyorlar. İstanbula gidersem kalacak yerim var yani orda olmam aslinda hic bir konuda sıkıntı yaratmiyor. Ben aileme bu sene aciktan universite okuyacagimi bir yanda da istanbulda calismak istedigimi soylicem ama karsi cikacklar ve giresunda calis calismk istiyorsan diyeckler biliyorum yani baska nasl ne soyleyerek ikna edbilirim ?

öncelikle sandığın gbi büyük şehirler insanlara kucak açmıyor. istemediğin kadar çok iş bulacağına da inanmıyorum açıkçası istanbulda birçok işte asgari ücretle çalışıyor insanlar ve geçinmek inan çok zor. üniversite mezunu olup 3bin maaş alanlar bile zar zor geçiniyor. gel gelelim konumuza benim kardeşimin de kıbrısta sevgilisi var ve bu sene liseyi bitirdi erkek kendisi o da kıbrısa gitmek istedi ki kendisi dalgıç ve can kurtaran aynı zamanda ailem izin vermedi. haklılar bence. gençlik evet çok güzül bişi ama bu çağlarda gözün bişi görmez aileni bırakıp bir çocuğun peşine gitme derim ben. he üniversite kazanırsın ideallerin uğruna ailenden uzak kalırsın o ayrı ama daha 18 yaşında ailenden uzak kalıp bir başkasının peşine gitmek bana mantıklı gelmiyor.

Back