Aileler çok önemli çocukların geleceği için.Ama sana ve seçimlerine ne istediğine önem verip desteklemeliler her zaman.Hayallerinden vazgeçersen kim onları gerçekleştirmeni sağlayabilir ki?Bence denemelisinDiğer sorularımıda okursanız az buçuk nasıl bir ortamın içinde yaşadığımı anlarsınız hanımlar benim İngilizcem iyi ve ben bunu yükseltme yolundayım açık lisem bitecek ve yks girebileceğim sonunda o kadar seviniyorum ki fakat önümde tek engel ailem benim dilim iyi de olduğu için ve çocukluk hayalim olduğu için hosteslik çok istiyorum fakat kapalıyım ve araştırmama göre kapalı Türk hava yollarında yasak kuran kursu okumuş biriyim 15 yaşımda çıktım ordan hedeflerimin içinde olmadığı için saygım sonsuz fakat ben istemedim ailem bunu diretti ve çarşafı bile kavga şiddet çıkarabildim şuan normal bol giyinen bir kapalıyım yapmak isteyeceğim tek meslek sanırım bu çevirmenlik halk ilişkileri hemşirelik vs oku diyor dayılarım ama istediğim bunlar değil istediğimi yapamayacaksam işimi iyi yapamam ki evlendirme yönünde ailem zaten yaşı gelince kocaya gitsin gibi aileme de ev işinde ben bakıyorum ama hedeflerim için çok üzülüyorum açılsam olduğum zaman ailemin tepkisini ölçemiyorum pişman olmaktan korkuyorum boşluktayım siz ne yapardınız bu durumda
Anlamadım ne demeye çalışıyorsunDayılarının ne okumanı istedigi önemli degıl kösede ki bakkalcı amca ne okumanı istiyor o daha önemli bence
Ben zaten hakiki kapalı biri değilim yani ful makyaj da yapıyorum dışarı çıkarken abartmadan saçımı da boyuyorum sporumuza yapıyorum fitim boyum yetiyor benim istediğim hayat zaten o o yüzden zorlanacağımı sanmıyorum ailem sıkıntı bu evden kaçmak sıkıntı ben gizli bir şekilde gelişip para biriktirip evlenmeye karşı çıkıp evden gitmek en doğrusuSadece açık olmak yetmez, uzun uçuşlarda gittiğin yerde gece kalma kuralı var, full makyaj var, bakımlı olma şartı var... Yani maalesef size göre deği hosteslik. Emirates hostesleri kep gibi bir şey takıyorlar ama ağır makyaj yapıyorlar.
Eski konularınızı okudum annenizin akıl hastalığı var. Çarşaflı kadın sosyal medyada çıplak resim atıyor çok ilginç.
Ya bu aileye sırtınızı dönüp gidecek ve kendinize yeni bir hayat kuracaksınız ya da İngilizcenizi hosteslik dışında başka bir meslekte kullanacaksınız. Havaalanında yer hizmetlerinde ya da havaalanı satış ofislerinde de çalışabilirsiniz. Ama bu meslek vardiyalı, yani gece de çalışmanız gerekebilir.
Dayılarınız devamlı para veriyormuş, ben yerinizde olsam biriktirirdim. Maddi birikim olunca eliniz daha güçlü olur.
Yani kimsenin ne okumanı istedigi umrunda olmasın kapanmışsın acılmıssın millete ne sen ne istiyorsun nasıl yasamak istiyorsun onu yap benim lisede hevesle kapanan arkadaslarım oldu biri uniye gecince geri acıldı digeri nişanlanınca acıldı kimse neden demedi. Belki akrabaları 3-5 kınama yapmıstır sonra unutuldu gitti zaten suan ikiside cok güzel işler yapıyor kimse onlara AA bu önceden kapalıydı acıldı diyemiyor herkes işlerini takdir ediyor. Ne okumak istiyorsanız onu okuyun o işi yapın siz emek verip siz kazanacaksınız millete ne hele dayılarını hiç ilgilendirmezAnlamadım ne demeye çalışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?