- 6 Temmuz 2023
- 5.892
- 23.215
- 268
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi ailesine seni yollarken kavga gürültü çıkmıyorsa , öz annem ve babana gönderirken haliyle kavga gürültü çıkmaması lazım çıkıyorsa , büyük sorun var demektir. Kendi gitmeyebilir görüşmek istemiyor da olabilir senlik sorun olmasın ama sen ailenin yanına mutlaka git. Böyle bir şey olamaz bahanelerin arkasında ne var öğrenmelisin. Anasının babasının yanına gidince masraf olmuyor mu ?Ailemi gormeye gitmek zorlaştı evlendigimden beri senede bir giderdim artik senede bir de gidemiyorum. Uzak sehirlerdeyiz. Gitmek istesem esim hep bir bahane buluyor ve zorluk cikariyor. Maddiyat, cocuk yolculukta durmaz, ben de gitmiyorum gibi. Bu yil gitmedim bir sonraki yaza kaldi gidisim. 2 yil olmus olacak yani. Farkli problemlerde var ama gitmeme engel degil diye dusunuyorum. Sonucta ozluyorum ve gitmek istiyorum. Esim kendi ailesine gondermede sıkintı etmiyor ancak kendi aileme gidince oyle olmuyor. Kavga gurultu ciksin istemiyorum anlayabilen biri degil cunku. Gitmemis istememe gondermeme sebepleri neler olabilir ? Ne yapabilirim ?
Şakamısınız siz? Yazık gerçekten. Bunların hepsi bahane. Bir insan ailesini görmek istiyorsa kim engel olabilir? Ne demek aileme göndermiyor ama kendi ailesine gönderiyor.Ailemi gormeye gitmek zorlaştı evlendigimden beri senede bir giderdim artik senede bir de gidemiyorum. Uzak sehirlerdeyiz. Gitmek istesem esim hep bir bahane buluyor ve zorluk cikariyor. Maddiyat, cocuk yolculukta durmaz, ben de gitmiyorum gibi. Bu yil gitmedim bir sonraki yaza kaldi gidisim. 2 yil olmus olacak yani. Farkli problemlerde var ama gitmeme engel degil diye dusunuyorum. Sonucta ozluyorum ve gitmek istiyorum. Esim kendi ailesine gondermede sıkintı etmiyor ancak kendi aileme gidince oyle olmuyor. Kavga gurultu ciksin istemiyorum anlayabilen biri degil cunku. Gitmemis istememe gondermeme sebepleri neler olabilir ? Ne yapabilirim ?
60lı yıllarda babaannelerimiz sanki. 40 doğumlu dedem yapmamış bunu, babaannemin kayınvalidesi ailesine gitmesine karışınca dedem annesine karışma ailesi onlar gidecek tabi demiş. Gerçi dedem rahmetli açık görüşlü, eğitime değer veren çocuklarının hepsini okutan biriydi ama yine de nesil farkı örneği yani.Şakamısınız siz? Yazık gerçekten. Bunların hepsi bahane. Bir insan ailesini görmek istiyorsa kim engel olabilir? Ne demek aileme göndermiyor ama kendi ailesine gönderiyor.