Hiçbir sebep gitmenize engel olmamalı. Gitmek istiyorsanız eşinizden izin almayın sadece bu sene gitmek istiyorum diyerek haber verin. Zamanı gelince de gidin.Ailemi gormeye gitmek zorlaştı evlendigimden beri senede bir giderdim artik senede bir de gidemiyorum. Uzak sehirlerdeyiz. Gitmek istesem esim hep bir bahane buluyor ve zorluk cikariyor. Maddiyat, cocuk yolculukta durmaz, ben de gitmiyorum gibi. Bu yil gitmedim bir sonraki yaza kaldi gidisim. 2 yil olmus olacak yani. Farkli problemlerde var ama gitmeme engel degil diye dusunuyorum. Sonucta ozluyorum ve gitmek istiyorum. Esim kendi ailesine gondermede sıkintı etmiyor ancak kendi aileme gidince oyle olmuyor. Kavga gurultu ciksin istemiyorum anlayabilen biri degil cunku. Gitmemis istememe gondermeme sebepleri neler olabilir ? Ne yapabilirim ?
Neden izin alıyorsunuz? Yani göndermiyor diyorsunuz ya siz sadece gidebilir miyim diye mu soruyorsunuzAilemi gormeye gitmek zorlaştı evlendigimden beri senede bir giderdim artik senede bir de gidemiyorum. Uzak sehirlerdeyiz. Gitmek istesem esim hep bir bahane buluyor ve zorluk cikariyor. Maddiyat, cocuk yolculukta durmaz, ben de gitmiyorum gibi. Bu yil gitmedim bir sonraki yaza kaldi gidisim. 2 yil olmus olacak yani. Farkli problemlerde var ama gitmeme engel degil diye dusunuyorum. Sonucta ozluyorum ve gitmek istiyorum. Esim kendi ailesine gondermede sıkintı etmiyor ancak kendi aileme gidince oyle olmuyor. Kavga gurultu ciksin istemiyorum anlayabilen biri degil cunku. Gitmemis istememe gondermeme sebepleri neler olabilir ? Ne yapabilirim ?
Afedersiniz ama eşinizin ayılığından başka ne sebep olabilir?Ailemi gormeye gitmek zorlaştı evlendigimden beri senede bir giderdim artik senede bir de gidemiyorum. Uzak sehirlerdeyiz. Gitmek istesem esim hep bir bahane buluyor ve zorluk cikariyor. Maddiyat, cocuk yolculukta durmaz, ben de gitmiyorum gibi. Bu yil gitmedim bir sonraki yaza kaldi gidisim. 2 yil olmus olacak yani. Farkli problemlerde var ama gitmeme engel degil diye dusunuyorum. Sonucta ozluyorum ve gitmek istiyorum. Esim kendi ailesine gondermede sıkintı etmiyor ancak kendi aileme gidince oyle olmuyor. Kavga gurultu ciksin istemiyorum anlayabilen biri degil cunku. Gitmemis istememe gondermeme sebepleri neler olabilir ? Ne yapabilirim ?
Ailemi gormeye gitmek zorlaştı evlendigimden beri senede bir giderdim artik senede bir de gidemiyorum. Uzak sehirlerdeyiz. Gitmek istesem esim hep bir bahane buluyor ve zorluk cikariyor. Maddiyat, cocuk yolculukta durmaz, ben de gitmiyorum gibi. Bu yil gitmedim bir sonraki yaza kaldi gidisim. 2 yil olmus olacak yani. Farkli problemlerde var ama gitmeme engel degil diye dusunuyorum. Sonucta ozluyorum ve gitmek istiyorum. Esim kendi ailesine gondermede sıkintı etmiyor ancak kendi aileme gidince oyle olmuyor. Kavga gurultu ciksin istemiyorum anlayabilen biri degil cunku. Gitmemis istememe gondermeme sebepleri neler olabilir ? Ne yapabilirim ?
Eşinle gitmek zorunda değilsin, aileni çok görmek istiyorsan ve maddi olarak sorunlarınız varsa ailene sizi çok özledim gelmek istiyorum ama uçak biletimi alabilir misiniz diyemez misiniz?Ailemi gormeye gitmek zorlaştı evlendigimden beri senede bir giderdim artik senede bir de gidemiyorum. Uzak sehirlerdeyiz. Gitmek istesem esim hep bir bahane buluyor ve zorluk cikariyor. Maddiyat, cocuk yolculukta durmaz, ben de gitmiyorum gibi. Bu yil gitmedim bir sonraki yaza kaldi gidisim. 2 yil olmus olacak yani. Farkli problemlerde var ama gitmeme engel degil diye dusunuyorum. Sonucta ozluyorum ve gitmek istiyorum. Esim kendi ailesine gondermede sıkintı etmiyor ancak kendi aileme gidince oyle olmuyor. Kavga gurultu ciksin istemiyorum anlayabilen biri degil cunku. Gitmemis istememe gondermeme sebepleri neler olabilir ? Ne yapabilirim ?
Ailemi gormeye gitmek zorlaştı evlendigimden beri senede bir giderdim artik senede bir de gidemiyorum. Uzak sehirlerdeyiz. Gitmek istesem esim hep bir bahane buluyor ve zorluk cikariyor. Maddiyat, cocuk yolculukta durmaz, ben de gitmiyorum gibi. Bu yil gitmedim bir sonraki yaza kaldi gidisim. 2 yil olmus olacak yani. Farkli problemlerde var ama gitmeme engel degil diye dusunuyorum. Sonucta ozluyorum ve gitmek istiyorum. Esim kendi ailesine gondermede sıkintı etmiyor ancak kendi aileme gidince oyle olmuyor. Kavga gurultu ciksin istemiyorum anlayabilen biri degil cunku. Gitmemis istememe gondermeme sebepleri neler olabilir ? Ne yapabilirim ?
Kavga gürültü siz ailenizi görmek istediğiniz için çıkacaksa çıksın. Siz ailenize gitmek istiyorsunuz diye boşayacak mı ? Boşayacak diye korkuyorsanız , siz ailenizi 10 yıl daha göremezsiniz. Anlayabilen biri değil demişsiniz, ben gidiyorum sen ne istersen elinden geleni ardına koyma derseniz anlayacaktır.Ailemi gormeye gitmek zorlaştı evlendigimden beri senede bir giderdim artik senede bir de gidemiyorum. Uzak sehirlerdeyiz. Gitmek istesem esim hep bir bahane buluyor ve zorluk cikariyor. Maddiyat, cocuk yolculukta durmaz, ben de gitmiyorum gibi. Bu yil gitmedim bir sonraki yaza kaldi gidisim. 2 yil olmus olacak yani. Farkli problemlerde var ama gitmeme engel degil diye dusunuyorum. Sonucta ozluyorum ve gitmek istiyorum. Esim kendi ailesine gondermede sıkintı etmiyor ancak kendi aileme gidince oyle olmuyor. Kavga gurultu ciksin istemiyorum anlayabilen biri degil cunku. Gitmemis istememe gondermeme sebepleri neler olabilir ? Ne yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?