- 3 Mayıs 2015
- 344
- 523
- 18
- 35
- Konu Sahibi adelebeyin
-
Bence yanlışınız burada... Sürekli onlara cevap yetiştirme derdine düşerseniz, onlar da sizi bir kardeş olarak değil, bir rakip adeta bir düşman olarak göreceklerdir.inşALLAH
kesinlikle izin vermıyorum zaten cevabımı hep veririm ama beni yalnız olmak korkutuyo tek basıma savasmak..
o kadar bıktım kı ailemden. ablalarımdan ve annemden de .. bıkmak değilde artık yorulmak demek daha dogru olucak sanırım. ablamla tartıstım o..... dedi sinirle dedi biliyorum ama çok dokundu bana bugun sonra hemen yaptıklarını soluyo bana dıye cıkıp sevgilinde bulustun bilmem ne sadece 1 kere olmus bısey bu da zaten sevgılım uzakta yasıyo ve nadir görüşebiliyoruz. o kadar dokunduki bana. abla dediğin kardeşine yardımcı olmazmı ya.. kaç tane ablam var ama hıc bırınden goremedım bunu. destek olmayı gectım köstek oluyorlar. sevgilime zaten hepsi karsı aramızda mesafe var diye kımse ıstemıyo (başka neden yok sadece bu) surekli babamın beni vermiceğinden oraya gidemiceğimden bahsedilmesinden o kadar sıkıldım kı yahiç destekçim yok kendimi çok yalnız hıssediyorum ailemden uzaklaşmaya başladım işte bulamıyorum bir türlü hepsi birikti birikti birikti ama sabredemiyorum artık dua etmekten başka çarem kalmadı..
Bence yanlışınız burada... Sürekli onlara cevap yetiştirme derdine düşerseniz, onlar da sizi bir kardeş olarak değil, bir rakip adeta bir düşman olarak göreceklerdir.
Dumunuzu tam bilemeyiz ama her şeyi ablalarından bekleme.. Sen acaba bu güne kadar onlar için ne yaptın? Şİmdi birinin birine öyle kötü söz söyleme hakkı yok. senin sevgilini tanımıyor güvenmiyor olabilirler. Neler duyuyoruz. Şahsen ben de istemem kardeşim değil arkadaşım seninle görüşucez diyip başka yere gitse. Senin başına bişey gelse sorumluluk onun olur. Her şeyi büyüklerden beklemeyin.
ben zorlamadımkı o zaman onu istese kabul etmeyebılırdı hadı kabul ettı bunu hemen basıma kakmamalı. ben bu sözleri söyleyen ablam ıcın yapmadıgım kalmadı ona yardımlarımın bınde birini bana yapsa keşke.. sevgilime güvenmeme gibi bi durum yok annem güveniyorken ona ne oluyor sanki maksat beni üzmek sinirlendirmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?