ailemden bıktım!

inşALLAH
kesinlikle izin vermıyorum zaten cevabımı hep veririm ama beni yalnız olmak korkutuyo tek basıma savasmak..
Bence yanlışınız burada... Sürekli onlara cevap yetiştirme derdine düşerseniz, onlar da sizi bir kardeş olarak değil, bir rakip adeta bir düşman olarak göreceklerdir.

o kadar bıktım kı ailemden. ablalarımdan ve annemden de .. bıkmak değilde artık yorulmak demek daha dogru olucak sanırım. ablamla tartıstım o..... dedi sinirle dedi biliyorum ama çok dokundu bana bugun sonra hemen yaptıklarını soluyo bana dıye cıkıp sevgilinde bulustun bilmem ne sadece 1 kere olmus bısey bu da zaten sevgılım uzakta yasıyo ve nadir görüşebiliyoruz. o kadar dokunduki bana. abla dediğin kardeşine yardımcı olmazmı ya.. kaç tane ablam var ama hıc bırınden goremedım bunu. destek olmayı gectım köstek oluyorlar. sevgilime zaten hepsi karsı aramızda mesafe var diye kımse ıstemıyo (başka neden yok sadece bu) surekli babamın beni vermiceğinden oraya gidemiceğimden bahsedilmesinden o kadar sıkıldım kı ya :KK43: hiç destekçim yok kendimi çok yalnız hıssediyorum ailemden uzaklaşmaya başladım işte bulamıyorum bir türlü hepsi birikti birikti birikti ama sabredemiyorum artık dua etmekten başka çarem kalmadı..

Dumunuzu tam bilemeyiz ama her şeyi ablalarından bekleme.. Sen acaba bu güne kadar onlar için ne yaptın? Şİmdi birinin birine öyle kötü söz söyleme hakkı yok. senin sevgilini tanımıyor güvenmiyor olabilirler. Neler duyuyoruz. Şahsen ben de istemem kardeşim değil arkadaşım seninle görüşucez diyip başka yere gitse. Senin başına bişey gelse sorumluluk onun olur. Her şeyi büyüklerden beklemeyin.

Bence yanlışınız burada... Sürekli onlara cevap yetiştirme derdine düşerseniz, onlar da sizi bir kardeş olarak değil, bir rakip adeta bir düşman olarak göreceklerdir.

cevap vermesem kendime dert ediyorum bu seferde..

Dumunuzu tam bilemeyiz ama her şeyi ablalarından bekleme.. Sen acaba bu güne kadar onlar için ne yaptın? Şİmdi birinin birine öyle kötü söz söyleme hakkı yok. senin sevgilini tanımıyor güvenmiyor olabilirler. Neler duyuyoruz. Şahsen ben de istemem kardeşim değil arkadaşım seninle görüşucez diyip başka yere gitse. Senin başına bişey gelse sorumluluk onun olur. Her şeyi büyüklerden beklemeyin.

ben zorlamadımkı o zaman onu istese kabul etmeyebılırdı hadı kabul ettı bunu hemen basıma kakmamalı. ben bu sözleri söyleyen ablam ıcın yapmadıgım kalmadı ona yardımlarımın bınde birini bana yapsa keşke.. sevgilime güvenmeme gibi bi durum yok annem güveniyorken ona ne oluyor sanki maksat beni üzmek sinirlendirmek..

ben zorlamadımkı o zaman onu istese kabul etmeyebılırdı hadı kabul ettı bunu hemen basıma kakmamalı. ben bu sözleri söyleyen ablam ıcın yapmadıgım kalmadı ona yardımlarımın bınde birini bana yapsa keşke.. sevgilime güvenmeme gibi bi durum yok annem güveniyorken ona ne oluyor sanki maksat beni üzmek sinirlendirmek..

Onun öyle bişeyi kabul etmesi yanlış.. Bence siz de yapmamalısınız. Onler bekar mı sevigilisi var mı bilmiyorum da eğer ilk fırsatta söylediyse öyle bir durumda söylemek için olur demiş olabililir belki durumlar o kadar kötüyse. Sen de insanlara ne kadar güvenilmesi güvenilmemesi gerektiğini öğrenmiş oluyorsun. Ailelerde öyle, normal demiyorum öyle diyorum.

Şöyle diyeyim herkesin farklı bir karakteri var kimi ne yaparsan yap sırrını dışarı vurmaz, kimiside sırrını ortaya dökmek için sadece dokunmani bekler.....böyle durumlarda karşı taraftakini suclamaktan ziyade kendini degistirirsen yani ona olan davranışlarını yakinligini ozaman ortada sorun kalmaz diye düşünüyorum. ... ablan o herzaman saygılı olmak zorundasın anneni hiç soylemiyorum bile ayakları opülesi onlar en kötüsü bile...... ablanla daha sınırlı samimi ama sınırlı olman gerekiyor demekki ozelini çok anlamadan fakat aynı zamanda kendinde dürüst olmalisinki açığını yalanini bulamasin kimse....tabiki aile içindeki tartışmalar zor yinede çat cat gitmeni onermem aradaki baginiz zarar gormemeli aileden başkası yalannnnnnn....

Evlilik ne zaman, hem sevgilinin memleketi uzaksa uzak, nolcak.. Uçakla heryer bir saat.. Bahaneye bak.. Takma onları duyma.. Çekememezlik iste bu..

Back