Arkadaşlar bunalmış durumdayım.Buraya yazıp rahatlamak istedim.Babam bir ev yaptı.Bütün çocuklarınada birer daire düştü.Şimdi imar barışından dolayı herkes kendi dairesinin parasını ödeyecek.2ablam var 2sininde maddi durumu yerinde babamın verdiği daireden hariç daireleri var.Ben lojmanda oturuyorum,eşim imam başka evim yok.Aslında kuran kursu hocasıyım henüz atanamadım.Küçük oğlan olduğundan beri ücretli öğreticilikte yapamıyorum yani tek maaşla çok şükür gayet iyi geçiniyoruz.Asıl konu ablamlarda babamlarda o daireye muhtaçmışım gibi davranıyorlar,maddi konularda her zaman küçümser gibi konuşuyorlar güya şakalaşıyorlarmış benimle gerçekten çok üzülüyorum.Aslında niyetleri belkide rencide etmek değil ama eleştirmek huy olmuş.Şimdiye kadar şükür onlardan yardım talep etmedim.Ama imar barışından dolayı herkes kendi dairesinin parsını verip oturum izni alacak.Parayı toparladık sadece 2 bin eksiğimiz var.Onlardan istesem eminim verirler ama şakayla karışık 2 bini mi bulamadın derler.Ne kadar bunaldım anlatamam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.745
- 598
- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.301
- 63
- 44
- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.301
- 63
- 44
eşi imam zaten bi kere kredi çektikleri için pişman olmuşlar siz hala ne diyorsunuz üstelik isteyeceği kişi akraba değil ki babası ablasıeşin imam ise devlet memuru demek ki. akrada dahi olsa onlardan isteyip laf ettirmek yerine bankalar çok uygun faize masrafsız imar barışı kredisi veriyorlar. oradan çekin kısa vadede de ödeyin kimseden istemeyin.
eşi imam zaten bi kere kredi çektikleri için pişman olmuşlar siz hala ne diyorsunuz üstelik isteyeceği kişi akraba değil ki babası ablası
konu sahibi siz misiniz avukatı mısınız? herkes naçizane kendi bildiği doğrultuda yorumunu yapıyor konu sahibinin itirazı olursa o yazar üzerinize vazife mi edindiniz?
öyle olmuyor ki senelerdir gelin gittiğim yerle maddi durumla ilgili o kadar çok eleştiri aldımki duysanız bunu ailenmi söylüyor dersiniz.şimdi onlara muhtaç olmak dokunuyor işteben olsam borç olarak isterdim çünkü onlar senin ailen ciddi olduklarını sanmıyorum takılıyorlardır sadece hem deseler ne olacak yabancı biri konuşacağına onlar konuşsun bence isteyin ve dediklerine sizde gülüp geçin
Fikrinize saygı duyuyorum.iyi niyetle söylediğinizi biliyorum.ama diyorum ya faize bulaşmak istemiyorum.onlardan istemekte ölüm geliyor iştekonu sahibi siz misiniz avukatı mısınız? herkes naçizane kendi bildiği doğrultuda yorumunu yapıyor konu sahibinin itirazı olursa o yazar üzerinize vazife mi edindiniz?
- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 36
- 4 Aralık 2018
- 1.051
- 695
- 43
- 37
Benim öyle çok şakaya vuracak bir yapım yok maalesef Şimdiye kadar istemediğim halde onca laf ediyorlar. Bir de istediğimi hiç düşünemiyorum belki bir çok insan bunu önemsiz görüyordur. Nolacak aile diye düşünüyordur. Ama çok üzülüyorım kendimi dünyanın en saf salak fakr muhtaç insanı gibi hissettiriyorlar bir de istesem nasıl hissettirir bilmiyorumGuzelim iste ablalarindan ne var eger dedigin gibi elestirir yada sakayla karisik laf sokarlarsa aslan gibi bacilarim var kimden isteseydim diyip agizlarinin payini verirsin hem utanirlar.
- 4 Aralık 2018
- 1.051
- 695
- 43
- 37
Suan mecbursun ama alacak baska kimsen yoksa yapacak bisey yok evinide al hatta zaman daraliyo artik geciktirme birakma onlara evini.ayrica isterken soyle ozaman dalga gecip elestirecekseniz lafini edecekseniz vermeyin diye alindigini soyle belkide farkinda degiller yaptiklarinin aile arasinda da biraz daha umursamaz olacaksin yalacak bisey yokBenim öyle çok şakaya vuracak bir yapım yok maalesef Şimdiye kadar istemediğim halde onca laf ediyorlar. Bir de istediğimi hiç düşünemiyorum belki bir çok insan bunu önemsiz görüyordur. Nolacak aile diye düşünüyordur. Ama çok üzülüyorım kendimi dünyanın en saf salak fakr muhtaç insanı gibi hissettiriyorlar bir de istesem nasıl hissettirir bilmiyorum
- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
Kredi cekin. Kimseye hükmüm gecmezse parama gecerArkadaşlar bunalmış durumdayım.Buraya yazıp rahatlamak istedim.Babam bir ev yaptı.Bütün çocuklarınada birer daire düştü.Şimdi imar barışından dolayı herkes kendi dairesinin parasını ödeyecek.2ablam var 2sininde maddi durumu yerinde babamın verdiği daireden hariç daireleri var.Ben lojmanda oturuyorum,eşim imam başka evim yok.Aslında kuran kursu hocasıyım henüz atanamadım.Küçük oğlan olduğundan beri ücretli öğreticilikte yapamıyorum yani tek maaşla çok şükür gayet iyi geçiniyoruz.Asıl konu ablamlarda babamlarda o daireye muhtaçmışım gibi davranıyorlar,maddi konularda her zaman küçümser gibi konuşuyorlar güya şakalaşıyorlarmış benimle gerçekten çok üzülüyorum.Aslında niyetleri belkide rencide etmek değil ama eleştirmek huy olmuş.Şimdiye kadar şükür onlardan yardım talep etmedim.Ama imar barışından dolayı herkes kendi dairesinin parsını verip oturum izni alacak.Parayı toparladık sadece 2 bin eksiğimiz var.Onlardan istesem eminim verirler ama şakayla karışık 2 bini mi bulamadın derler.Ne kadar bunaldım anlatamam
- 24 Haziran 2016
- 7.237
- 26.182
- 548
Ah su krediler evde ne bereket ne bısey kalıyor aynı dertten muzdarıbım. Hersey ates pahası bu arada babanızdan borc alamazmısiniz?? Ama ablalara duyurmadan madem ikiside patavatsız duymasınlar. Ayrıca herkesin durumu onlarınki gibi ıyı olmak zorundada degıl. Bneım bi kardesimm var ekonomik olsun dıye uygun yerlerden butceme gore alısverıs yaparım oda beni ezer güya aklınca. Bir keresinde yas pasta istemişti yaptım bu lavaboda geri gelemedi neymıs ben kalitesiz malzeme alıp yapmısım halbuki aaldıkalrım hep marka urunlerdi. Sonra bı gun benı aradı kakaoya alerjisi varmıs o karnını agrıtıyomus özür dile isti haksızlık yaptigi ıcın. İste insanlar boyle bosbogaz. Sizde umursamayın ben oyle yapıyorum.
Diyorum ya ya kredi çekmek istemiyorum işte. O hatan para ksln kazancında bereketini götürüyor. Babamda aynı maalesef 2bin lira para verecekler ama bir sürüde akıl verecekler. Ayrıca duymayan kalmayacak emin olun. Şükür ailemin izniyle evlendim ama eşimin ailesini maddi durumunu gram beğenmezler her fırsatta maddi durumla alakalı bir sürü tavsiye adı altında eleştiri alıyorum. Bu yüzden bazen ne ablamlarla ne babamla görüşmek istemiyorumKredi cekin. Kimseye hükmüm gecmezse parama gecer