Arkadaşlar bunalmış durumdayım.Buraya yazıp rahatlamak istedim.Babam bir ev yaptı.Bütün çocuklarınada birer daire düştü.Şimdi imar barışından dolayı herkes kendi dairesinin parasını ödeyecek.2ablam var 2sininde maddi durumu yerinde babamın verdiği daireden hariç daireleri var.Ben lojmanda oturuyorum,eşim imam başka evim yok.Aslında kuran kursu hocasıyım henüz atanamadım.Küçük oğlan olduğundan beri ücretli öğreticilikte yapamıyorum yani tek maaşla çok şükür gayet iyi geçiniyoruz.Asıl konu ablamlarda babamlarda o daireye muhtaçmışım gibi davranıyorlar,maddi konularda her zaman küçümser gibi konuşuyorlar güya şakalaşıyorlarmış benimle gerçekten çok üzülüyorum.Aslında niyetleri belkide rencide etmek değil ama eleştirmek huy olmuş.Şimdiye kadar şükür onlardan yardım talep etmedim.Ama imar barışından dolayı herkes kendi dairesinin parsını verip oturum izni alacak.Parayı toparladık sadece 2 bin eksiğimiz var.Onlardan istesem eminim verirler ama şakayla karışık 2 bini mi bulamadın derler.Ne kadar bunaldım anlatamam