• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem umursamıyor

brlozlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
41
0
26
Aydın
3 senedir bir birlikteligim var onun ailesini tanıyorum seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz her derdime koşann birileri ve artık iş ciddiye binsin tanışma olsun diyorlar bunu aileme söledim ilk anneme söledim umursamadı yani sebeler ortaya koydu maddi gerekçeler ev gibi daha sonra kariyer dedi daha sonra aile yapısı dedi aile yapısı dedigi ise kapalı olmaları sorun oluşturdu nese sefalat içinde yaşıyacagımı söylüyor bizim aileye uygun deilmiş falan bir dünya ıvır zıvır babama sölemiş öle dedi ama hala bir cevap vermiyorlar bana gelmek istiyorlar dedim beni karşısına alıp da ne istiyosun die soran yok bizim çevremiz nedermiş annem utanırmış ailesinde herkes kapalı dügünde napcakmışız benide zorla kapatırlarmış onları savundumu görüncede bir deliden farksız tavır sergiliyor ve asıl sorun onlar gelmek istiyor artık hergün ban asormaktan bıktılar ve nasıl bir konuşmadır daha tanışmadan neyi düşünüp yargı yapıyolar diyolar ve benim ailem beni düşündügünü savunan ailem nasıl bir duruma soktuklarının farkında deiller beni napmam gerekiyor dha ne demeliyim ben sormazsam bana birşey soran yok dalga geçtigimi sanıyolar galiba

burada annesini babasini dinlemedigine pisman olan oyle cok kisi okudum ki iyi dusun derim ben. kapali olmalari sorun olmamali bence herkesin tercihi ama maddiyat konusunda sikinti pesinde baska sikintilarida getiriyor bu kenara atilmayacak bir gercek. birde kariyer demesi kotu birsey degil annenin. onca yil emek verip okuttularsa isinde kariyer yapmani beklemek en dogal haklari. kacan bisey yok su gunlerinin tadini cikar. ailenin kalbini kirma kim ne derse desin seni kosulsuz koruyacak ve sevecek insanlar herzaman ailen olacaktir bunu sakin unutma.

yazık ya okudum içim acıdı resmen...aileni yabana at diyemem ama sevdiğin cocuga da ailesinde hakaret sayılır bu ...ne kada yazık ...belik maddı anlamda sıkıntı dogurabılır ılerkı zamanlar da ..diğer konular ıcınse aileni yargılamadan gecemeyıcegım hatta boyel cevre konu komsu dusunen tum aileleri...cocuklarındna kıymetlı elalemın dusuncesı ne yazıkkıı:2::2::2:

Back