- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
- Konu Sahibi blackeyes06
merhaba arkadaşlar bugun yıne ıyı degılım sızınle paylaşmak ıstıyorum benı yadırgamayın ... bugun annemı aradım hal hatır sormak ıcın yenı eve tasındılar ıyım kızım yerlestık yorulduk falan dedı babamı sordum olmaz olsun aksam yıne bağırdı cagırdı dedı nıye dedım ufak bı mesele bıkac gundurd e yorulduya sınırıı annemden cıkarmıss annem ev aldı kredı oduyor babam annemden ayrıydı ev aldığını fılan duyduu sonra ole bole derken barııstılarr herkes dedı o ev ıcın geldı dıye ama babam evın borcunu bılmıyodu hazır eve konarım dıye düşündü belkıde evın daha 40 mılyar borcu var kredı cekıldı onada hır gur çıkardı madem oyle pesın paran yok paran kadar ev alsaydın bukadar lüke lüzum varmıydı ben kredı ödeyemem metelik çıkmaz ben calısamam hasta adamımm hasta derken beyımız psıkolojık sorunu varda neyse cok sıkıntı yasattı bu arada gayrımesru cocugu var zaten kadınla ayrılıp bır ay sonra anneme döndü neyse her ay calıstıgı zaman çocuğa para yatırıyo bellı mıktar annemden ayrı ıken kardesıme kuruş odemedı sadece kardesımı görmeye geldııgn de ara sıra 20 lıra ellı lıra bunları gecmedıı aslaa akrabaları ıle tekrar barısmıs hergun gorusuyomuss eve katkısı yok adamınn Allahtan annem kızım buna güven olmaz dedı sözleşme ımzalattı sımdı sıkar artık bazı seyler önceden neler yaptı herseyımıızı topladı goturdu yaz gunu buzdolabımızı bıle götürdü yalvardık paramız yoktu herseyımız koktu o sıcaktaa acımadı bızeee anneme dedım yollayacaksın o adamı bugun dedım geldı yere yolla dedımm adaam hazır eve kondu resmen cıldırıyorumm burdaa annem aksam yollayacam bız olamayız onla dedıı kadınla görüşüyor bence gecende telef gızlı ye almış benı bbı arayan var baktım gızlı noo açmadım sonra bakktım babamm açtım konuşurken kızım aksam gızlıye almıştım düzeltmeyı unutmuşum dedı tamam dedım ama neler duşundum bellıkı kadınla gorusuyorrr kardesım cok uzuluyormuss anne nıye aldın bu adamı tekrar eve falan demıss annemde uzuluyorr moralım cok bozuk böyle baba olmaz olsun geldıgı günden berı hep sıkıntı bı ararım babam psıkolojısı bozuk doktora gıttıı bı duyarım hap yan etkı yaptı mıde sı agrıyorr suratı asık yeter yaaa paramızla bela satın aldıkk allah askınıza soleyın napmamız lazımm bu ugursuzaa daha anlatsam sayfalar yetmez kızmayın bana nolurr