Ah canım ya...
Sen kalbini açmışsın , büyük fedakarlıklar yapmışsın. Yanlış kişiye rastlamissin. vicdanın rahat olsun , unut her şeyi. Zarar görmeden kurtuldun ne mutlu sana
Teşekkür ederim sayenizde içim daha rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım ya...
Sen kalbini açmışsın , büyük fedakarlıklar yapmışsın. Yanlış kişiye rastlamissin. vicdanın rahat olsun , unut her şeyi. Zarar görmeden kurtuldun ne mutlu sana
Baban ne kadar da haklıymış. Bu cahili nerden buldun. Bu adam okusa ne okumasa ne? Bekaretini bana ver de ne demek. Harbiden geri.
Ben bu kadınları anlamıyorum. Yıllarca oku. Gül gibi meslek edin. Sonra da bi hanzo bulup babaya resti çek.
Pişman olacaksın ilerde. Babam demişti diceksin. Yazık valla. Eğitimlisin de neden kendine bunu reva görüyorsun.
Olmazdı, anneler babalar hayat tecrübesine ve evlatları için açık sezgilere sahiptir, tanışmasına gerek yok, baban haklı, tanişmamasına da hak veriyorum gereksiz yere uzayacaktı konular, dedim ,dedi mevzuları olacaktı, yuzgöz olunacaktı.. ne gerek var, 2 yıl çıkmışsın işte, sevgilinin tavrından hiç hoşlanmadım, ya kötü niyetli ya da gerizekalı, çiğ bir insan, dünyada milyonlarca erkek var kendi eğitimine yaşına sahip olanlardanbirini seversin elbet.Peki bunları istemeseydi babama diretmem doğru olur muydu
Babanı bi yana bırak, sevgilinin yaptıgını da görmezden gel, gene de sırf bu devirde böyle sacma bir ailesi olduğu için bile evlenme benceAilesi evlenmesi için inanılmaz baskı yapıyor ve görücü usulü evlencek mis ben yoksam eğer
Ben zaten bunların hepsine hayır dedim sadece benim göremediğim başka bir bakış açısı var mı diye düşündüm .. ayrıca bi iç rahatlatma yöntemi doğru yaptığımın tasdiklenmesi hissi .. evlenmeden benden bekaretimi isteyen insandan zaten hiç bir şey olmayacağını ben biliyirim.. kaldı ki kafamın olup olmadığını sorgulamak size düşmezGaranti olarak bekaret mi, borç sözleşmesi mi? Sen hukuk okuduğumda emin misin? Buradan hic kafa yok gibi duruyorsun da.