• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem sevdiğim insana statü ve eğitim yüzünden vermiyor..

Adam kopruden onceki son kozunu oynuyor
Hakimligi kazaninca birakma diye birlikte olmak istiyor
Nunarani degistir sana ulasamasin sakin konusma onunla seni kandiracak
Bir hakim ol kimler cikar karsina.

Baban ne kadar da haklıymış. Bu cahili nerden buldun. Bu adam okusa ne okumasa ne? Bekaretini bana ver de ne demek. Harbiden geri.

Ben bu kadınları anlamıyorum. Yıllarca oku. Gül gibi meslek edin. Sonra da bi hanzo bulup babaya resti çek.

Pişman olacaksın ilerde. Babam demişti diceksin. Yazık valla. Eğitimlisin de neden kendine bunu reva görüyorsun.

Baban ne kadar da haklıymış. Bu cahili nerden buldun. Bu adam okusa ne okumasa ne? Bekaretini bana ver de ne demek. Harbiden geri.

Ben bu kadınları anlamıyorum. Yıllarca oku. Gül gibi meslek edin. Sonra da bi hanzo bulup babaya resti çek.

Pişman olacaksın ilerde. Babam demişti diceksin. Yazık valla. Eğitimlisin de neden kendine bunu reva görüyorsun.

Kendime reva görmüyorum sadece sevdim ... zaten bunları yapması yanlış şu an ben adama gidiyorim diye bişey de yok.. başta böyle olsaydı sever miydim sizce ? Başta böyle değildi ne zaman babam hayır dedi ben de ayrıldım ondan sonra da okusan mi gelsen dedim o zaman bu adam.boyle oldu ya da zaten böyle idi gösterdi

Boyle adamciklari nereden bulursunuz cok merak ediyorum. Su soyledigini kime anlatsaniz totosuyla guler ustune ben bir de kusarim :kusmuk: helal olsun babaniza ne pislik oldugunu anlamis.

Baban ne kadar vizyon sahibi, ileri görüşlü bir adammış. Takdir edilesi. Haklıymış bu çomarlıkla ilgili.

Peki bunları istemeseydi babama diretmem doğru olur muydu
Olmazdı, anneler babalar hayat tecrübesine ve evlatları için açık sezgilere sahiptir, tanışmasına gerek yok, baban haklı, tanişmamasına da hak veriyorum gereksiz yere uzayacaktı konular, dedim ,dedi mevzuları olacaktı, yuzgöz olunacaktı.. ne gerek var, 2 yıl çıkmışsın işte, sevgilinin tavrından hiç hoşlanmadım, ya kötü niyetli ya da gerizekalı, çiğ bir insan, dünyada milyonlarca erkek var kendi eğitimine yaşına sahip olanlardanbirini seversin elbet.

Ya gençler, güzel kızlar ne olur kafanızı çaliştırın, flört etmek, sözlenmek nişanlanmak demek sadece iyi vakit geçirmek , öpüşüp koklaşmak için degildir, karşındakini tanımak, olaylar karşısında tavrını degerlendirmek, nasıl bir vizyona sahip olduğunu anlayıp , ben bununla ömür geçirir miyim diye tatmak içindir. Her ilişki evlilikle bitecek diye bi kural yok.

Sanki kadın olan o garanti istiyor. kendine güveni yok kompleksli biraz da uyanık biri gibi sorunlu canım bu adam ayrıca hukuk okuyabileceği ne malum. Bu evlilik olsa da olmaz. Hukuk okumuş birisin ileri görüşlü olmalısın yada gören aileni kaile al.

Garanti olarak bekaret mi, borç sözleşmesi mi? Sen hukuk okuduğumda emin misin? Buradan hic kafa yok gibi duruyorsun da.

Garanti olarak bekaret mi, borç sözleşmesi mi? Sen hukuk okuduğumda emin misin? Buradan hic kafa yok gibi duruyorsun da.
Ben zaten bunların hepsine hayır dedim sadece benim göremediğim başka bir bakış açısı var mı diye düşündüm .. ayrıca bi iç rahatlatma yöntemi doğru yaptığımın tasdiklenmesi hissi .. evlenmeden benden bekaretimi isteyen insandan zaten hiç bir şey olmayacağını ben biliyirim.. kaldı ki kafamın olup olmadığını sorgulamak size düşmez

Başta okurken babana kızdım çünkü ben bu statü takıntısına veya maddi durum takıntılarına çokkkkk karşıyım... Ama bu adam senden bekaretini istiyosa ya da borç noter vs diyosa bu adamdan sana hayır gelmez bence zorlama sınavlarına geleceğine odaklan

Bekaretini ver Yok borç kağıdı imzala.neyin pazarlığı bu.sahi size bunları söylerken ağzına s...mıyormusunuz.bitek benim mi cinlerim tepeme geldi okuyunca :sinirli:

Back