Ailem neden böyle davranıyor?

macille

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
5
4
25
4 ay önce evlendim. Annem her gün aramamı bekliyor. Bir gün aramayınca hayırsız oluyorum trip atıyor. Hasta olduğu için kıyamıyorum zaten normalde de hiç anneme tepki gösteren biri değilim sessiz biriyim. Hiç arkadaşım yok bunları paylaşacağım. Beni ailem sürekli bi iş için arıyor evlendim bi derdin var mı diye sormuyor çünkü eşimle ben çalışıyorum maddi gelirimiz var diye. Eşimden de bi şeyler bekliyorlar eşim de yaparım ama başkalarının yapmadığını bana neden yaptırmak istiyorlar diyor. Eşim yapamayacağını söylediği zaman bi daha ki sefere de böyle olursa işler değişir diyor ailem. Ne yapacağım?

Aramayın sormayın bir müddet, siz trip atın siz üste çıkın. Direksiyonu bi elinize alın gerisi gelir. Ayılmalara bayılmalara kanmayın, binmeye alçak eşek arıyolar dişleri size geçiyor.

Abiniz daha size baksın ne münasebet.

Abim çalışmıyor evli çocukları var. Annemler onlara destekçi.
Evlenip üremeyi bilen poposunu sıkıp çalışacak. Ha oğluşlarının büllüğünü tartmaya çok meraklılarsa anneniz babanız, bunu tek yapmak zorundalar. Dedikleri gibi ölürlerse de size güvenmemeleri gerektiğini bi zahmet söyleyin. Bu gidişle bir yuvanız kalmayacak, siz abiniz değilsiniz kimse yüzünüze bile bakmaz.

Ailenizi ihya etmek için mi evlenmişsiniz? Sessiz biriyim ailemi kırmam diyorsunuz da eşiniz yakında hepinizi kıracak ve sizin evliliğiniz zarar görecek. Buradaki erkek ailesi şikayetleriyle yarışır bu anlattıklarınız. Sizin artık bir çekirdek aileniz var, önceliğiniz bunu doğru yönetmek ve huzurunu korumak. Ailenize hayır demeyi öğrenmelisiniz.

Tam terketmelik aile modeli, seni sen olduğun için değil paran için istiyorlar. Gözünü seveyim altınlarını falan verme. Kesinlikle geri alamaz kocana da ailesine de rezil olursun

Psikolojik destek al. Anne baba hakkı diye ömrümüz boyu yediler bizi, bilinç altımıza işledi. Sana zarar verme hakkı vermiyor anne baba olmaları. Bu yüzden onlardan uzaklaşmanın, kendini korumanın vebali falan olmaz.

Eşimiz çok hakkı. Aileniz nasıl 4 ay içinde maddi beklentiye girer anlamıyorum. Ne ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…