Kız İsteme Ailem erkek arkadaşımı istemedi

qulumsee

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
37
2
18
İstanbul
Erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geldiler bize ama ailem amcası babası ve halası eşlerinden boşandığı için bu işin olmicanı söylediler ama ben erkek arkadaşımı seviyorum o da beni sırf ailesi boşandı diye bitmeli mi bu ilişki ne yapacağımı da şaşırdım lütfen yardım edin

Allah Allah, neden herkes boşanmış acaba :44:

bu durum tabiki de erkek arkadaşınızla aynı şeyleri yaşayacağınız anlamına gelmez ama bi problem olabilir mi ailesinde?

sonuçta evlilikte aileler çok önemli :44::44:

başka bahane bulamamış bence ailen benimde 2 halam eşlerinden boşanmış biri şiddet biri alkol yüzünden...
ama şükür amcamla babamda sorun yok

Canim simdilik karsi cikmalari cok normal korktuklari icin yarin birgün senin basinada gelir diye ( Allah korusun )
Ayleni biraz anlaman lazim ve eminimki sizde öyle olmicani ve her ciftin sonu öyle olmadi gibi ama zamana bunu aylene göstererek anlatmaya calisman lazim ama aylene hemen ters tepki verme ve onlarin acisindada bakmaya calis her Anne Bana kizin mutlulugunu görmek isteeee bunu unutma hani korkmuslardir biraz:))
Sen üzülme ve tepki verme zamanlan onlarda göreceki Sizin öyle olmicanizi:) Morelini bozma ve domdik ol :) zamanla düzelir Canim:)

Sabrediyorum bakalım tabi bu sürede erkek arkadaşıma da yansıtmamaya çalışıyorum 2 arada kaldım ya

Sabrediyorum bakalım tabi bu sürede erkek arkadaşıma da yansıtmamaya çalışıyorum 2 arada kaldım ya

Üstesinden gelirsin sadece sabret ve aylene de göster Iyi insan olduklarini ve sevgilin seni gercekten mutlu ettini :)) olur hersey icimi ferah tut:)

Canim en onemlisi ailenin ailesiyle tanismayi kabul etmesi bence. Insanlari cagirmis evinizde agirlamissiniz sirf ailesinde iki kisi bosanmis diye olmaz denmez. Suan ilk şoku atlatmalarini beklemelisin sonucta herkesin basina gelebilir evlenmek kadar bosanmakta dogal ama en kisa zamanda atlatirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…