- 8 Ocak 2012
- 299
- 36
Merhaba kızlar. Benim derdim ailemle. Daha önce konu açmıştim 5 yıllık sevgilimi ailem kabul etmemisti zor güç nişanlandık. Şimdi de düğün tarihinde sorun çıkarıyolar. Biz kasımda olsun istedik. Kendiler yaz olsun diyolar yani anlayacagınız iki sene nişanlı kalmamizi istiyolar. Bizim de kasımda istememuzin sebebi ögretmen atamaları için nisanlim calisiyo zaten bi işi var zihin engelli öğretmeni benimde okul bitti bi iş bulamadım malum dersaneler kapaninca sadece atamalara kaldım. Babam cok sert kati biri. Nisanlimin ailesi kpssye girmeden once dugun tarihi için konuşmaya geldiler insanlara dövmekten beter etti. Bağirip cagirdi kendinden büyük insanlara üzerlerine yürüdü ne bu aceleniz bizim istedigimiz zaman olacak siz karısamazsiniz. Kpssden sonra gelin konusalim. Onlarda bayramda ziyarete geldiler tekrar konustular bu konuyu nisanlim babamla konusamadi malum bagirip cagiracagi icin korktu. Anneme acti tekrar konuyu sinavdan sonra gelin dediniz artik konusabilirmiyiz bu konuyu diye m maalesef annemde bizlerden yana deil belli istemiyolar o insanla ewlenmemi cünkü kirsalda yaşıyolar denk olmadigimizi söylüyolar ha bire. Kayinbabam babami köseye cekti tek konusalim diye babam yine bagirip cagirdi. Biz yazin istiyoz siz ne acele ediyosunuz. Kiz benim istedigimiz zamana tmm diyeceksiniz. Kendinden buyuk adama bagirip cagiriyo uzerine yuruyo adamin. Hic sesleri cikmiyo onlarinda benim hatirim icin senin ailene bisey demek bize yakismaz diyip duruyolar canim sıkılır diye. Yaza tmm diyosaniz deyin yoksa herkes yoluna baksin diyo keske zamaninda tamam demeseydim bu ise diyo resti cekiyo anlayacaginuz. Yani biz birbirimuzi seviyoruz bunu hic dûşünen yok maddi cıkarci bi ailem var hersey para olmus gözlerinde. Ben ne yapim simdi nisanlumla aklimiza kötü kötü seyler geliyo biliyoruz yaza olunca tekrar ileriye atacak bizim ise belli yani istemedikleri beni de sogutmaya calisiyolar nisanlimdan. Ben ne yapim ne gibi bi yol izleyeyim . Bende inadim kasimda olsun istiyorum. En son care olarak gidip kasim icin salonu tutacagim biz tuttuk salonu kabul ediyosaniz edin etmiyosaniz siz bilirrsiniz diyecegiz. Cocukta degililiz ki yaslarimiz 27. Bana akil verin kizlar siz olasaydiniz ne yapardinuz şu an ailem suratima bile bakmiyor. Biraz uzun yazdim kusura bakmayin cok doluyum cunku :-(