Ayy nekadar kirici bir cümle. Anlamiyorum ya yani illaki kiyaslamak´mi gerekiyor ayrica insanlari birbiriyle? Canim esinin bir kabahati falan oldumuki hic ailene karsi?
Yani neye dayanarak böyle bir sey söylüyorlar? Sorsaydin keske nesi iyi diye. Canim bak benden sana tavsiye, ilk evlendigim aylarda, hatta ilk 1 yil, benim´de ailem sürekli esim hakkinda söylenirlerdi. Yok iste nerde kaldi bu, neden her hafta mac izlemeye gidyor, halbuki sadece 90 dakika degilmi. Bir bakiyordum babam asmis suratini oturuyor. Esime telefon aciyordum bagirp cagiriyordum telefonda, hemen eve geliyordu. Ondan sonrada babam beni mutfakta bir kenara cekip bukadar baskici olma, senmi aradin cocugu firladi geldi diye soruyordu. Buyur burdan yak. Ama iste bu tarz seyler evliligimi cok kötü etkiliyordu. Ilk önce beni dolduruyorlardi farkinda olmadan, sonrada ne kiziyorsun, ne bagiriyorsun kocana diyorlardi. Sonra daha az gitmeye basladik hem benim aileme, hemde esimin ailesine ve inan bana cok sey degisti. Simdi ayda 1 gidiyoruz, biraz oturup kalkiyoruz her iki tarafta´da ve bu tarz sorunlar pek yasamiyoruz artik. Evliligini yiprtama canim, tadini cikar. Hem belki mesafe koyarsan ailen´de hatasini anlar, söylemez artik böyle seyler, kiyas yapmaktan vaz gecer.
ewet aralarında düğüne 1 ay kala kırgınlıklar başlamıştı...en büyük sebebleri ise eşime nişanda damatlık sözü verdiler ve düğüne 1 hafta kala alamayız dediler...eşim alamayız şuan durumumuz müsait değil kelimesini duysa hiçbişey olmayacaktı ama annem lafı geveledi geveledi bak oğlum biziim adetlerimizde böle bişey yok biz sana alırsak sende bizim oğlumuza alıcaksın falan dedi....eşimde anne bunu baştan söleseydiniz ya bende son güne bırakmazdım damatlığımı falan dedi ne ben sizden istiyorum nede siz benden isteyin o halde dedi...şimdi bu damat bişey istemem ben sizden öle şeymi olur diyormş düşünceli diyorlar onun için ama nişan günü eşime oğlum bne sana düğünde alcam damatlığını diyen annemdi..eşim bişey istemedi...birde annem nişanlıyken biz eşime çektiği krediden bir miktar borç verdi eşim düğün zamanı 2 ay geçiktirdi ewlendik her akşam babam beni arıyor ewleneli 2 gün oldu ewde ailesi var mesela babam arıyo iyiyiz baba kayınvalidemler geldi oturuyoruz diyorum babam başlıyo...yok işte bizimde ihtiyacımız var ne zaman vercek kocan parayı konuş versin falan tamam diyoru babam susmak bilmiyo böle 3 kere aradı eşim tamam dedi bi kısmını ta vercek babama annem o ara apar topar memlekete gitti yok dedi sakın vermeyin babana o harcar ben gelince alıcam parayı saklayın eşim esnaf insan ara pek durmaz elinde biyere gider illaki harcandı daha sonra annem başladı beni sıkıştırmaya bende eşime veremeiyceksende söle ben sıkıldım artık aranızda kalmaktan dedim...eşimde aramış anne bu konular için ben ara demiş annmede bağırmış ben kızımı sanamı sorup arıycam da falanda filanda sen terbiyesizsin hiç sormuyosuyn annne paraya ihtiyacın varmı diye siz düğün yaptınız beni ne aradın ne sordun diye...böylece koptu ipler ben böle konular yüzünden eşimle çok kez kavga ettim şuanda rahatsıızım beynimde tümör var strese bağlı olarak ewlendikten 2 ay sonra çıktı...doktorlar bu nasıl bi sinir stres diyo ama ailem hep ortaya bi laf tarak en güzel günlerimi burnumdan getirdi..asla eşimin ağzına laf vermem laf söletmem ama içim biliyor ya ailem suçlu benim bu konularda....üyeliğimi iptal etmek zorundayım profilimde karışıklar oldu...kazen iptal et dedi halledilcek gibi değil sanırım...bu konu üzerinden çok dertleşmek isterdim ama maalesef üyeliğimi iptal etmek zorundayım sağlıcakla kalın...