• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem beni dışlıyor

Selinn345

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
23
14
3
Küçüklükten beri psikolojik şiddet görüyorum. Sürekli hakaret, bağırma. Ablamlara da böyleler ama benden nefret ediyor evdeki herkes. Daha 3 yaşındaki kardeşime bile beni kötü gösteriyorlar. Hiç sebep yokken kavga çıkarıyorlar özellikle annem ve ablam. Üniversite okuyorum aynı şehirde kaçacak yerim de yok :( güzel söz söylesem bile anlamayacaklar napayım ben şimdi böyle insanlarla?

Küçüklükten beri psikolojik şiddet görüyorum. Sürekli hakaret, bağırma. Ablamlara da böyleler ama benden nefret ediyor evdeki herkes. Daha 3 yaşındaki kardeşime bile beni kötü gösteriyorlar. Hiç sebep yokken kavga çıkarıyorlar özellikle annem ve ablam. Üniversite okuyorum aynı şehirde kaçacak yerim de yok :KK43: güzel söz söylesem bile anlamayacaklar napayım ben şimdi böyle insanlarla?
Mrb rabbim sabır versin Insallh umarım tez vakitte düzelir sizde sabredin dua edin allh büyük okul bitince ztn daha ii karar verisin elbetteki bir sıkıntı görmüşlerdi belki iyiliğin için öyle yapıyorlar yoksa kimse çocuğuna kötü davranmaz!!!

Mrb rabbim sabır versin Insallh umarım tez vakitte düzelir sizde sabredin dua edin allh büyük okul bitince ztn daha ii karar verisin elbetteki bir sıkıntı görmüşlerdi belki iyiliğin için öyle yapıyorlar yoksa kimse çocuğuna kötü davranmaz!!!
İyilik mi? Ağza alınmayacak laflar ediyorlar insana kızına orosp* der mi? Kendimi savunduğum için düşman oldular bana. Kimse çocuğuna kötü davranmaz diye bir olay yok çocuk doğurmayı anne olmak sayan insanlar yüzünden mutsuz, özgüvensiz psikolojisi bozulmuş birçok insan var!!?

İşe falan girin part time. Hem kafanız dağılır hem kenara para atarsınız.
Öyle insanlar ki hem beni evde görmek istiyorlar hem de dışarı çıkmama bile kızıyorlar. Hala çocuk gibi ve yetersiz gördükleri için gülüp geçicekler çalışmak istesem kaldı ki özgüvenim de yok şu an 18 yaşındayım

Öyle insanlar ki hem beni evde görmek istiyorlar hem de dışarı çıkmama bile kızıyorlar. Hala çocuk gibi ve yetersiz gördükleri için gülüp geçicekler çalışmak istesem kaldı ki özgüvenim de yok şu an 18 yaşındayım
Kuzum inan ki çok üzüldüm. Derslerine asıl okulu bitir ve direk işe gir o zaman. 😔

Siz de onlara aynı şekilde davranın . Anladıkları dilden konuşmak gerek. Genelde iyi niyet eziklik gibi görülüyor .

Küçüklükten beri psikolojik şiddet görüyorum. Sürekli hakaret, bağırma. Ablamlara da böyleler ama benden nefret ediyor evdeki herkes. Daha 3 yaşındaki kardeşime bile beni kötü gösteriyorlar. Hiç sebep yokken kavga çıkarıyorlar özellikle annem ve ablam. Üniversite okuyorum aynı şehirde kaçacak yerim de yok :KK43: güzel söz söylesem bile anlamayacaklar napayım ben şimdi böyle insanlarla?
Psikolojik siddet bu açıkcasi.
Senin ozguvenini yikma uzerine.
Baskasinin ne dedigi degil benim ne dusundugum önemli diye kendini telkin et.
Bi anne asla evladini incitmek istemez demek ki saglikli bi durum yok.
Oku, ise gir. Kendi hayatina odaklan.
Not: bunlarin benzerini yasayan arkadasim su an fatkli sehirde doktor ve yilda 2 3 kere misafir gibi gelip sehirdisindaki evine kaciyo resmen.. psikologu mesafeli ol ki ruh sağlığını koru demis..

Back