- 10 Haziran 2016
- 675
- 168
- 103
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Kredi çekmek dert değil ben ödemesini kendime göre ayarladım zaten ama üstüne de istiyolar kendi gelirleri var babam emekli polis ve kira geliri var toplamda 4 bin tl onların da kendi kredisi var onu ödüyorlar ev giderleri falan annemin çok borcu var ben altından kalkamıyorum onlar benim kendi hayatım olduğunu anlamıyolaeKeşke kredi cekmeseymissiniz
Kendilerinin gelir durumu yok mu
Neden sürekli sendn para istiyorlar
Sonuçta senin de kendine göre bir yasantin bı gidern vardır elbette.
24 ay işte bugün çektim krediyi 1.5 sene sonrada düğün siz hesap edin. Bi çok arkadaşım da böyle anne baba kredisi ödüyo ama benimkiler sürekli bişe bekliyor olmadığı anda da surat asılıyoO kredi evlendikten sonra da ödenecek mi yanlış mı anladım ? Evlendikten sonra odenecekse kaç sene
Sonucta bebek olabilir calismayabilirsiniz bu durumda aileniz mi ödeyecek. Kredi odemek yıllar suruyo malum. Eşiniz o durumda ödemeyi kabul etmeyebilir.
Anladım canım bende bekarken çok kredi odedim hatta bende çeyiz için sıkıntıya girdim. Evlendikten sonra böyle bi beklentileri olmuyo umarım sizde de olmaz.24 ay işte bugün çektim krediyi 1.5 sene sonrada düğün siz hesap edin. Bi çok arkadaşım da böyle anne baba kredisi ödüyo ama benimkiler sürekli bişe bekliyor olmadığı anda da surat asılıyo
Benim annemin beklentisi bitmeze benziyor ama bakalım çok çaresiz kalıyorumAnladım canım bende bekarken çok kredi odedim hatta bende çeyiz için sıkıntıya girdim. Evlendikten sonra böyle bi beklentileri olmuyo umarım sizde de olmaz.
O zaman huzurunuzu bozmak istemez kendinize göre bi duzeniniz olacak sonuçta. Yine de isterse hayır demeyi bilmelisiniz.Benim annemin beklentisi bitmeze benziyor ama bakalım çok çaresiz kalıyorum
oraya buraya elden taksit işte bilirsiniz süpürge ev dekoru perde bilmem ne nasılsa ödeyecek biri varAnnen o kadar borcu nasıl yapmış
Bence öyle valla iyi yandan bakamıycamEvlenmeden önce ne koparsak kârdır diye mi bakıyolar
oraya buraya elden taksit işte bilirsiniz süpürge ev dekoru perde bilmem ne nasılsa ödeyecek biri var
Kıyamıyorum ki zoruna gidiyor diye susuyorum hepBakın bunu yaptırmayın
Evimde 2006 da alınan süpürgem 2008 de alınan perdelerim var
Gelirim iyi birikimim var vs ama herşeye heves edilmez
Zaten kredi borcu olan gidip ıvır zıvır almamalı
Bunu net olarak söyleyin sana değil bana lazım diye
oraya buraya elden taksit işte bilirsiniz süpürge ev dekoru perde bilmem ne nasılsa ödeyecek biri var
Kıyamıyorum ki zoruna gidiyor diye susuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?