- 10 Haziran 2016
- 675
- 168
- 103
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Merhaba ablalarım, benim bi problemim var tam da problem diyemiyorum ama. Ben 21 yaşındayım 9 aydır atandım hemşire olarak çalışıyorum ondan önce bir özel hastanede 9 ay kadar çalıştım. Ailem hep benden para aldı öyle az miktarlar değil maaşım 3se 1.5 kadar aldılar. Ben nişanlandım ağustos ayında ve birikim yapmaya çalışıyorum 1.5 sene sonra düğünümüz olacak inşallah bir yandan da üniversite okuyorum dolayısıyla sürekli git gel yapıyorum yol param yemek param zaten bi sürü tutuyor. Şimdi de bana 20 bin tl kredi çektiriyorlar üstüne annem gün parası istiyor benden ve taksitletini ödememi toplam 2000 lira yani. Ve benim maaşım zaten bana yetmiyor böyle olunca ama ben şikayet edince minnet dinliyorum çok yoruldum bilmem ne oluyor. Krediyi de ev için istiyorlar. Ama benim takıldığım nokta şu ben bunlara evet dememe rağmen hep daha fazlası isteniliyor kendime ayrıca çeyiz dizmeye çalışıyorum çeyizden kastım yemek takımı falan öyle dantel de değil elzem şeyler. Ama çok yoruldum sürekli aynı şey oluyor ben darda kaldım bankada paraları olduğu halde vermediler ve 80000 liraları vardı ben 1000 lira istedim. Alyans almaya ağlayarak gittim param çıkacak mı acaba diye. Bu ve bunun gibi bi sürü şey. Ne yapmalıyım bilmiyorum krediyi çektim bugün ve evlendikten sonra da ödiycem yani nası bunun önünü kesebilirim napmalıyım ben hayırsız evlat mıyım kötü evlat mıyım ama kendi yuvamı da kurmam lazım..