- Konu Sahibi zeynep28zeynep
benim de eşimin de ailesinin durumu çok şükür iyi. ama benim eşimin babası kendisi çok rahat harcamasına rağmen arada bizden ( eşimin bana söylememesini isteyerek) para istedi.( borç olarak istedi ama geri gelmedi) eşim bir sefer bana söyleyerek 2.000 tl gibi bir para verdi. ama aynı sene bir kaç kez daha istedi. tabi aslında çok rahat harcadığını bildiğim ve para kazanmak için çok zor şartlarda çalıştığım için ben bu duruma çok sinirlenerek tepki gösterdim. biz de gecenin geç saatlerine kadar çalışıyoruz ve borç ödüyoruz, baban bu kadar rahat harcarken neden sürekli benden borç istiyor dedim. paran var mı kenarda, yok dedim. yok ise olmadığını söyle, neden birinden alıp babana veriyosun dedim. ( benim eşim param yok demiyor ve arkadaşından borç alıp babasına vermek istiyordu.hatta bir sefer arkadaşından alıp 2.000 tl daha göndermiş ve ben gönderim makbuzunu tesadüfen görmüştüm.tabi tartışmıştık.Allahtan bu konuda kayınvalidem bizden yana. kayınbabama kızar çocuklardan sakın para filan isteme diye..) neyse şimdilerde bi ses yok bakalım. umarım bir daha da olmaz.
kendi ailem ise zaman zaman ihtiyaç duyabiliyor. ben eğer onlara para verirsem eşime bahsediyorum. ve verdiğim parayı ailem mutlaka zamanı gelince ödüyor. yeri geliyor ben de ailemden borç alıyorum. ve ödüyorum. valla ben ailemden böyle bişey görmedim ama ele karışınca malesef herşeyi görüyoruz.
kendi ailem ise zaman zaman ihtiyaç duyabiliyor. ben eğer onlara para verirsem eşime bahsediyorum. ve verdiğim parayı ailem mutlaka zamanı gelince ödüyor. yeri geliyor ben de ailemden borç alıyorum. ve ödüyorum. valla ben ailemden böyle bişey görmedim ama ele karışınca malesef herşeyi görüyoruz.