- Konu Sahibi zeynep28zeynep
-
İkinizin aileside sizden önce nasıl geçiniyolarsa şimdi de öyle geçinecekler. Ne siz ne de eşiniz maddi olarak yardımda bulunmayın. Kendinize ve çocuklarınıza ilerisi için yatırım yapınAilelerinize maddi anlamda yardımcı oluyor musunuz? Içimden yardım etmek geciyor ama cok yardım edemiyorum evlendigimizden beri kredi ödüyoruz vede zorunlu olarak 2 kere ev taşıdık, başka bir sehirde çalışmak icin kendime ev actım onun icinde bir sürü masrafa girdim. Daha sonra esimin yanına geldigimde cocuk istedik ve cocuğumuz olmadı bu yüzden tup bebek denemelerine başladık ilaçlar ve tedavi masrafları derken tekrar maddi durumumuz bozuldu. Su an cok şükür bebeğimiz var tabi bebegin masrafları maddi durumumuzunuzerine tuz biber oldu. Yalnız bebeğe yaptığımız masraflar gözüme hic gelmiyo öderiz ne olacak ki. Ama sorun ki aileler bizim yaptığımız yaşadığımız maddi duruma her seferinde siz ne masraf yaptınız ki, niye bu kadar borcunuz var olarak surekli söyleniyor esimle birlikte yaklaşık 5000 tl alıyoruz tamam yuksek bi rakam ailelerimiz emekli maaşı ile geçiniyorlar ve bizden yüzümüze soylemeselerde destek bekliyorlar. Onlara gittiğimizde elimiz bos gitmiyoruz ama cok yardım da edemiyoruz siz ne yapıyorsunuz? Bazen esim bizim bu kadar borcumuz var kendi ailemi düşünmek zorundayım yardım edemem diyo sizin esleriniz yada siz ne düşünüyorsunuz?
Senı kımse taslayamaz,orda dursunlartaşlanıcam biliyorum ama dünyaya getirilen çocuğa anne baba koşulsuz bakmak zorunda,temel ihtiyaçlarının haricinde okutup iş güç sahibi bi birey de yapacak ..fakat evlendikten sonra hele ki zor durumda değillerse kesinlikle bakmakla yükümlü değilsiniz,hep diyorum koşullar artık çok zor,hele çocuğunuzun eğitimi düşündüğünüzden çok daha fazla tutacak,evli çiftlerden durumları iyi de olsa (ki yan gelip yatarak para kazanmıyorsunuz ortada muhtemelen ciddi bir emek karşılığı kazanılan para var ) para talep etmek üzgünüm ama pişkinlik geliyor..size önerim yatırım yapın,ev kredisine girin örneğin ,hem çevrenizdekilerin sizden beklentisi olmaz,hem de özellikle çocuğunuzun geleceği için mükemmel bir yatırım olur
aslan arkadaşımSenı kımse taslayamaz,orda dursunlar
aslan arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?