Kız İsteme Aileler tanıştı =) ve benim üzerimden bir yük kalktı..

Zamanı gelince bol bol konuşulur canım :) konuşa konuşa bi orta yol bulunur mahcup olmazsın :)

İkiniz içinde uygun bir yaş bence ne sen ona uyup acele ediyorsun ne o geriden geliyor =))

Aslında o acele ediyor adam napsın 30 yılda anca bi bulmuş kaçırmıyım diyo daha 8 aydır beraberiz biz ama sanki yıllardır birlikteymişiz gibi tanıyoruz birbirimizi . Bazen acelemi ediyorum diyorum ama pişman değilim :)

Zamanı gelince bol bol konuşulur canım :) konuşa konuşa bi orta yol bulunur mahcup olmazsın :)

Ahhh canım bende paranoyayım zaten:44: Bazen dıyorum soruyorum bak aılen bısı dıyo mu hakkımda söle bak kızmıcam kı fena bozulurum ınsallah sölemez zaten samımıyet arttıkca yukte artıyo:2: elımde telefon annesını aramak ıcın ılk zamanlarda yarım saat mucadele etmıstım İnşallah kopkolay olur yaaa

Olur olur sen gönlünü ferah tut yeter :) eğer severse herkes birbirini samimiyet artınca yük olmaz daha eğlenceli olur :)

O etsin canım normal o kadarı da yuva kur çocuk sahibi ol zaman geçer=) İçine sinmişki evet diyebilmişsin soru işareti olsaydı bahanelerle bekletebilirdin diye düşünüyorum ben =)

Hahahaha Ay ne güldüm Kendimi gördüm resmen Sorardım cevabı karın ağrısıyla beklerdim nasıl da tuhaflaşıyoruz bazen Çok şükür hiç olumsuz yorum almadım alsam söylerdi biliyorum

O etsin canım normal o kadarı da yuva kur çocuk sahibi ol zaman geçer=) İçine sinmişki evet diyebilmişsin soru işareti olsaydı bahanelerle bekletebilirdin diye düşünüyorum ben =)

İnsan anlıyo ömrünü geçirmek istediği adamı görünce işte bu diyebildim yani çok şükür :)

Hahahaha Ay ne güldüm Kendimi gördüm resmen Sorardım cevabı karın ağrısıyla beklerdim nasıl da tuhaflaşıyoruz bazen Çok şükür hiç olumsuz yorum almadım alsam söylerdi biliyorum

Ne billim canım ya varsada sölemıyomudur oğluna acaba Ya da benım kı bana söylemıyo soğumayayım dıye mı acaba diye de düşünüyorum ama cocuk bayagı artık ciddi konustu senı cok sevıyorlar bak sana hedıye gonderdı kac kere sevmeyen ınsan yaparmı vs vs dedı taam ok dedim benden daha ıyısını bulursa onu alsın hıııııhhhhhh benı ne doktorlar bürokratlar ıstedı hahaha

Varsa kesin söylüyordur oğluna bence canım ama sevgilini sen daha iyi tanırsın olsa sana söylermi söylemezmi gibilerinden daha iyi bilirsin=) Kesinlikle katılıyorum aman hem beğenmeseler nolcak sanki oğulları beğenmiş onlara noluo

Tepesi attıgında sakladıgı ne varsa söyler valla canım :18: neler atlattık gene de aılem de bende senı ıstıyoruz sen artık bu eve aıtsın falan fılan dedı hep aılesıde benı hep arıolar soruolar bu bende kı kaybetme korkusu olabılır ya da dıslanma korkusu :26: ben kımseye bısı yapmıyorum durduk yere nıe sevmıolar benı yaaaa trıbıne gırmek ıstemıyorum :111:

Kaybetme korkusu varsa zor canım bende de var.. Sürekli irdeleme araştırma halinde oluyorum acaba ne demek istedi soğudumu sıkıldımı neler neler =) Ama sonuç olarak kuruntu bizimki boşver

Kaybetme korkusu varsa zor canım bende de var.. Sürekli irdeleme araştırma halinde oluyorum acaba ne demek istedi soğudumu sıkıldımı neler neler =) Ama sonuç olarak kuruntu bizimki boşver

Di mi ya kuruntudan başka bişi değil .. sadece kaynanamın güzel bakımlı bayanlardan hoslandıgını ve benı de öyle buldugunu söylemıstı kardesı bana artık bılmem doğru bılmem yalan normalde zaten dıkkatlıyımdır ama bu laf bak hala ıcımde kalmıs :26: mesela o geldıklerı gun oğlunu degıl de anasının kucuk dılını yutturmak ıstıyorum bır daha

Onlar tarafından beğenilmek de güzel duygu kesinlikle katılıyorum =))

Onlar tarafından beğenilmek de güzel duygu kesinlikle katılıyorum =))

Şey demelerı güzel olmaz mı canım ya bu kız bızım oğlana nasıl baktı ölürüm oğulları ıcınde o ayrı da Yani şey durumunu istemıyorum canım ben şunu yani hahahaha [video=youtube_share;Vpho128OEhY]http://youtu.be/Vpho128OEhY[/video]

Hahaha Alemsin Bizde öyle demezler malesef sevgilimde hoştur öyle demeleri için baya fark olması lazım Zerrinede ayrı bayılırım

Hahaha Alemsin Bizde öyle demezler malesef sevgilimde hoştur öyle demeleri için baya fark olması lazım Zerrinede ayrı bayılırım

Benim sevgilimde karizmatiktir canım...İlk gördüğümde de aynı seyı söylemıstım.. Gören arkadaslarımda aynı seyı söyledıler Ama benım ıcınde alımlı dıyorlar...yanı kardesı öle demıstı tanıstıgımızda ılk dusuncelerını sormustum ve kardesı cok dobra :18: yanı bana olmaması gerektıgı kadar dobra o yuzden aslında kendı adıma bısılerden emınım kı onun begenmesı cok daha onemlı de ınsan oğlu doyumsuz annesıde begensın su da bu da onun dısında ben onu sevdım aldım o benı fazlada kafa yormamak lazım dünyada neler var

Bence de gerçekten doyumsuzuz hoş birşey değil ama ne yazık ki bu böyle =) Bencede cnım fazla da deşmemek lazım sevmek sevilmek yeterli herkes de beğenmeyiversin =)

Allah tamamina erdirsin , Kendimden biliyorum cok Stressli gunler seni bekliyor :)

Bizde tanisma oldu sonra aradilar istemeye geliyoruz diye ,
Sonra isteme oldu söz takildi ..

Sonrasinda nisanlimin Ailesi bizi yemege davet etti , oyle iste:)

Sonrasinda nisanimiz oldu , simdi yaklasik 3 ay sonra dugunumuz var ... Bizde cok sukur maddiyat felan hic konudulmadi sorunda cikmadi umarim , bundan sonrasida
Boyle devam eder....

Darisi sizin basinizaaaa

ohh super valla gecmıs olsun zaten o an gozun cay ve tabkalrı takıp etmekden baska bırsey gormuyor aclıkda neymıs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…