- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi LilYumiyum
-
Aynen babamdan da beklıyorum ben böyle bı davranısı ılk duydugunda kımmıs ya neyın nesıymıs falan fısman ön yargılar... :18: annemde sağolsun tamam gideriz hem gezmıs oluruz hem de tanırız dediBabam sustu bı daha da bu konu hakkında bısı demedı askerlıgını yapsın gelsın hayırlısıyla olur dedı gectı de işin bu kısımları hıc konusulmuyo ben karsı tarafa mahcup olmak ıstemıyorum
İkiniz içinde uygun bir yaş bence ne sen ona uyup acele ediyorsun ne o geriden geliyor =))
Zamanı gelince bol bol konuşulur canım :) konuşa konuşa bi orta yol bulunur mahcup olmazsın :)
Ahhh canım bende paranoyayım zaten:44: Bazen dıyorum soruyorum bak aılen bısı dıyo mu hakkımda söle bak kızmıcamkı fena bozulurum ınsallah sölemez zaten samımıyet arttıkca yukte artıyo:2: elımde telefon annesını aramak ıcın ılk zamanlarda yarım saat mucadele etmıstım İnşallah kopkolay olur yaaa
Aslında o acele ediyor adam napsın 30 yılda anca bi bulmuş kaçırmıyım diyodaha 8 aydır beraberiz biz ama sanki yıllardır birlikteymişiz gibi tanıyoruz birbirimizi . Bazen acelemi ediyorum diyorum ama pişman değilim :)
Ahhh canım bende paranoyayım zaten:44: Bazen dıyorum soruyorum bak aılen bısı dıyo mu hakkımda söle bak kızmıcamkı fena bozulurum ınsallah sölemez zaten samımıyet arttıkca yukte artıyo:2: elımde telefon annesını aramak ıcın ılk zamanlarda yarım saat mucadele etmıstım İnşallah kopkolay olur yaaa
O etsin canım normal o kadarı da yuva kur çocuk sahibi ol zaman geçer=) İçine sinmişki evet diyebilmişsin soru işareti olsaydı bahanelerle bekletebilirdin diye düşünüyorum ben =)
İnsan anlıyo ömrünü geçirmek istediği adamı görünce işte bu diyebildim yani çok şükür :)
HahahahaAy ne güldüm Kendimi gördüm resmen Sorardım cevabı karın ağrısıyla beklerdim nasıl da tuhaflaşıyoruz bazen Çok şükür hiç olumsuz yorum almadım alsam söylerdi biliyorum
Ne billim canım ya varsada sölemıyomudur oğluna acabaYa da benım kı bana söylemıyo soğumayayım dıye mı acaba diye de düşünüyorum ama cocuk bayagı artık ciddi konustu senı cok sevıyorlar bak sana hedıye gonderdı kac kere sevmeyen ınsan yaparmı vs vs dedı taam ok dedim benden daha ıyısını bulursa onu alsın hıııııhhhhhh benı ne doktorlar bürokratlar ıstedı hahaha
Varsa kesin söylüyordur oğluna bence canımama sevgilini sen daha iyi tanırsın olsa sana söylermi söylemezmi gibilerinden daha iyi bilirsin=) Kesinlikle katılıyorum aman hem beğenmeseler nolcak sanki oğulları beğenmiş onlara noluo
Tepesi attıgında sakladıgı ne varsa söyler valla canım :18: neler atlattık gene de aılem de bende senı ıstıyoruz sen artık bu eve aıtsın falan fılan dedı hepaılesıde benı hep arıolar soruolar bu bende kı kaybetme korkusu olabılır ya da dıslanma korkusu :26: ben kımseye bısı yapmıyorum durduk yere nıe sevmıolar benı yaaaa trıbıne gırmek ıstemıyorum :111:
Kaybetme korkusu varsa zor canım bende de var.. Sürekli irdeleme araştırma halinde oluyorum acaba ne demek istedi soğudumu sıkıldımı neler neler =) Ama sonuç olarak kuruntu bizimki boşver
Di mi ya kuruntudan başka bişi değil .. sadece kaynanamın güzel bakımlı bayanlardan hoslandıgını ve benı de öyle buldugunu söylemıstı kardesı bana artık bılmem doğru bılmem yalannormalde zaten dıkkatlıyımdır ama bu laf bak hala ıcımde kalmıs :26: mesela o geldıklerı gun oğlunu degıl de anasının kucuk dılını yutturmak ıstıyorum bır daha
Onlar tarafından beğenilmek de güzel duygu kesinlikle katılıyorum =))
Şey demelerı güzel olmaz mı canım ya bu kız bızım oğlana nasıl baktıölürüm oğulları ıcınde o ayrı da Yani şey durumunu istemıyorum canım ben şunu yani hahahaha [video=youtube_share;Vpho128OEhY]http://youtu.be/Vpho128OEhY[/video]
HahahaAlemsin Bizde öyle demezler malesef sevgilimde hoştur öyle demeleri için baya fark olması lazım Zerrinede ayrı bayılırım
Benim sevgilimde karizmatiktir canım...İlk gördüğümde de aynı seyı söylemıstım.. Gören arkadaslarımda aynı seyı söyledılerAma benım ıcınde alımlı dıyorlar...yanı kardesı öle demıstı tanıstıgımızda ılk dusuncelerını sormustum ve kardesı cok dobra :18: yanı bana olmaması gerektıgı kadar dobra o yuzden aslında kendı adıma bısılerden emınım kı onun begenmesı cok daha onemlı de ınsan oğlu doyumsuz annesıde begensın su da bu da onun dısında ben onu sevdım aldım o benı fazlada kafa yormamak lazım dünyada neler var
Evet çok şükür aileler tanıştı =) ama bende öldüm öldüm dirildim.. ( Şu heyecandan kurtulmanın bir yolu mutlaka olmalı gerçi bundan sonra bu kadar olmaz diye düşünüyorum.. ) Ve Çok iyi geçti gülüşmeler sohbet muhabbet kimse gerilmedi kasmadı kendini sonuç olarak anlaştılar =) Haberleri sevgilimden aldım =) Tabi ben mutfaktan çıkamadım birinin çayını veriyorum bakıyorum öteki bitiyorOnlar gelene kadar açlıktan ölüyordum ama hiçbirşey yiyemedim açlığım gitti resmen Şimdi yine sorularım var bundan sonrası ne yapmalı nasıl olmalı ? İsteme günü falan konuşulmadı onu konuşmak için tekrar gelincek mi yoksa istemeye geliyoruz diye arıcaklar mı ? Biz bu süre zarfında onları ziyarete gitmelimiyiz ? Yoksa isteme olduktan sonra mı gitmemiz gerekiyor ? Püff zor şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?