- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi LilYumiyum
Evet çok şükür aileler tanıştı =) ama bende öldüm öldüm dirildim.. ( Şu heyecandan kurtulmanın bir yolu mutlaka olmalı gerçi bundan sonra bu kadar olmaz diye düşünüyorum.. ) Ve Çok iyi geçti gülüşmeler sohbet muhabbet kimse gerilmedi kasmadı kendini sonuç olarak anlaştılar =) Haberleri sevgilimden aldım =) Tabi ben mutfaktan çıkamadım birinin çayını veriyorum bakıyorum öteki bitiyorOnlar gelene kadar açlıktan ölüyordum ama hiçbirşey yiyemedim açlığım gitti resmen
Şimdi yine sorularım var bundan sonrası ne yapmalı nasıl olmalı ? İsteme günü falan konuşulmadı onu konuşmak için tekrar gelincek mi yoksa istemeye geliyoruz diye arıcaklar mı ? Biz bu süre zarfında onları ziyarete gitmelimiyiz ? Yoksa isteme olduktan sonra mı gitmemiz gerekiyor ? Püff zor şeyler..
Hayırlı olsun :) asıl heyecanlar bundan sonra başlıyor :) ben kendimden örnek veriyim tanışma merasimini ben daha yeni atlattım ve önümüzdeki haftada biz onlara gidicez iade-i ziyaret olarak ondan 2 hafta sonrada onlar istemeye gelicek :) bizde kız tarafı da gider ailenin yaşadığı yeri görür yani :) hemen öyle bir görüşmeyle kız verilmez :)