- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi LilYumiyum
Evet çok şükür aileler tanıştı =) ama bende öldüm öldüm dirildim.. ( Şu heyecandan kurtulmanın bir yolu mutlaka olmalı gerçi bundan sonra bu kadar olmaz diye düşünüyorum.. ) Ve Çok iyi geçti gülüşmeler sohbet muhabbet kimse gerilmedi kasmadı kendini sonuç olarak anlaştılar =) Haberleri sevgilimden aldım =) Tabi ben mutfaktan çıkamadım birinin çayını veriyorum bakıyorum öteki bitiyor Onlar gelene kadar açlıktan ölüyordum ama hiçbirşey yiyemedim açlığım gitti resmen Şimdi yine sorularım var bundan sonrası ne yapmalı nasıl olmalı ? İsteme günü falan konuşulmadı onu konuşmak için tekrar gelincek mi yoksa istemeye geliyoruz diye arıcaklar mı ? Biz bu süre zarfında onları ziyarete gitmelimiyiz ? Yoksa isteme olduktan sonra mı gitmemiz gerekiyor ? Püff zor şeyler..
Hayırlı olsun :) asıl heyecanlar bundan sonra başlıyor :) ben kendimden örnek veriyim tanışma merasimini ben daha yeni atlattım ve önümüzdeki haftada biz onlara gidicez iade-i ziyaret olarak ondan 2 hafta sonrada onlar istemeye gelicek :) bizde kız tarafı da gider ailenin yaşadığı yeri görür yani :) hemen öyle bir görüşmeyle kız verilmez :)