Kız İsteme Aileler tanıştı =) ve benim üzerimden bir yük kalktı..

Hadi ya hayırlısı canım umarım seninki öyle olmaz üzüldüm doğrusu sen yinede düşünme şimdiden bunları. İyi olanlar var onları örnek al kendine :)

Umarım canım umarımm.. diğer arkadaşımızında kv ile arası kötü inş senin böyle devam eder en azından diyorlar bekleyip göreceğiz =)

Canım öncelikle allah tamamına erdırsın.darısı bekarların basına. Tanışma olduktan sonra baban annen kendileri krıtık yapacak. Verelımmı vermeyelımmı diye. Bir hafta sonra annene sorabilirsin ne dusunyyorsunuz ne zaman davet edelim diye. Onlarda gun kararlastırıp sana diyecekler kızım su gun buyursun gelsinler sende erkek arkadaşına diyeceksin su gun babamlar davet ediyor diye. Bu isteme olacafı anlamına geliyor. Gelecekler isteme olacak ve soz kesilmiş olacaktır. Nisan tarihi vs o gecede kınysabılırler sonrada. Tanusmadan sonra kuz tarafı erkek tarafına gitmez cok meraklıyız alın kızı der gıbı. Uygun düşmez

Yok yapmadım annem istersen yap dedi ama istemeye özel bi durum diye yapmadım :)

Bende öyle düşündüm o yüzden yapmadım bi ara erkek arkadaşımla mutfaktaydık hatta ona dedim yapayımmı diye oda yap veya yapma demedi bende yapmadım ama bugünde yapman lazımdı diyo gel de katil olma =)

Bende öyle düşündüm o yüzden yapmadım bi ara erkek arkadaşımla mutfaktaydık hatta ona dedim yapayımmı diye oda yap veya yapma demedi bende yapmadım ama bugünde yapman lazımdı diyo gel de katil olma =)

ayyyy ayyy pek alemmiş sevgilin :) merak etme tanışmada illa kahve yapılacak diye bi kaide yok :) istemede içecekler nasılsa :)

Amin canım sağol =) Biz istemeden sonra söz istiyoruz ayrı tarihlerde.. Peki ama erkek arkadaşımın sorması gerekmez mi ne zaman gelelim gibilerinden

ayyyy ayyy pek alemmiş sevgilin :) merak etme tanışmada illa kahve yapılacak diye bi kaide yok :) istemede içecekler nasılsa :)

Evet sağolsun öyledir =)) Bende istemede yapılcak o dedim ne alaka diyo birde çok biliyormuş gibi neyse dedim içimden susayım büyür yoksa kendimi biliyorum =)) Herşeyi abartıolar artık valla bencede kahve istemede içilir sözde tekrar yapanlarda var hangisi doğru hangsi yanlış şaşıyor insan

İsteme söz nişan hepsini neden ayrı ayrı yapıyorsun ki canım

Küçükse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, seviyordur şimdilik seni diye tahmin ediyorum :)

Bende öyle düşünüyorum başlarda biraz kıskançlık vardı bir konuda sevgilim benim yüzümden baya bi azarladı Allahtan haklıydım büyümedi olay şimdi çok iyiyiz özlüyoruz bile birbirimizi bende dikkat ediyorum onun yanında abisi sonuçta muhakkak kıskanıyordur =)

İsteme söz nişan hepsini neden ayrı ayrı yapıyorsun ki canım

İstemede sadece aileler olsun istiyorum söz beraber olunca ne bileyim o zaman isteme gibi gelmiyor bana zaten söz yapmaya geliyorlar da aradan çıkmış gibi geliyor =) Şuan tel takıyorum nişan için çıkmasını bekliyorum o yüzden =)

Kesinlikle biz nasıl kıskanıyorsak onlarda kıskanır birde kız ya daha hassas olur :)

Size zor olur diye dedim canım nasıl istersen öyle olsun ki için de bişey kalmasın herşey dilediğin gibi olsun. Söz ile nişan hemen hemen aynı şeymiş gibi geliyo bana o yüzden isteme günü aile içinde söz olsun istiyorum ben nişan daha geniş çaplı olur :)

Bence aynı da zaten =) Biz şuan sadece adı konsun istiyoruz hemen aile arasında aslında ben tellerden dolayı onuda istemiyordum ama erkek arkadaşım saçmalama gelip gidiyorum o kadar dedi çekine çekine geliyordu =)

Bence aynı da zaten =) Biz şuan sadece adı konsun istiyoruz hemen aile arasında aslında ben tellerden dolayı onuda istemiyordum ama erkek arkadaşım saçmalama gelip gidiyorum o kadar dedi çekine çekine geliyordu =)

Haklıymış o zaman :) düğün için beklicek misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…