- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi LilYumiyum
-
Evet çok şükür aileler tanıştı =) ama bende öldüm öldüm dirildim.. ( Şu heyecandan kurtulmanın bir yolu mutlaka olmalı gerçi bundan sonra bu kadar olmaz diye düşünüyorum.. ) Ve Çok iyi geçti gülüşmeler sohbet muhabbet kimse gerilmedi kasmadı kendini sonuç olarak anlaştılar =) Haberleri sevgilimden aldım =) Tabi ben mutfaktan çıkamadım birinin çayını veriyorum bakıyorum öteki bitiyorOnlar gelene kadar açlıktan ölüyordum ama hiçbirşey yiyemedim açlığım gitti resmen Şimdi yine sorularım var bundan sonrası ne yapmalı nasıl olmalı ? İsteme günü falan konuşulmadı onu konuşmak için tekrar gelincek mi yoksa istemeye geliyoruz diye arıcaklar mı ? Biz bu süre zarfında onları ziyarete gitmelimiyiz ? Yoksa isteme olduktan sonra mı gitmemiz gerekiyor ? Püff zor şeyler..
rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)))
Benimde 5 yıllık ilişkim var hatta sevgilim mezun olunca nişan istedi ama bnm okulumun bitmesine en az 3 yıl var, birde ilişkide sorunlarda var hatta ben baya soğudum düzelir mi düzelmez mi bilmiyorum o yüzden istemedim. Sanırım evleneceğim kişi o değil gibi hissediyorum öyle garip şeyler neyse işte o yüzden imkansız gibi geliyor. Eğer onunlada olmazsa ben bi 30 a kadar bekar kalırım :))) ama bu heycanı yaşamak her kızın hayali olsa gerek :) yapılması gerekmiyor mu kahve hakket neden yapmadınben evde her kahve yaptığımda istemeye gelmişler gibi özenerek yapıyorum o günü düşünüyorum mutlu oluyorum ona falan
Hayırlı olsun :) asıl heyecanlar bundan sonra başlıyor :) ben kendimden örnek veriyim tanışma merasimini ben daha yeni atlattım ve önümüzdeki haftada biz onlara gidicez iade-i ziyaret olarak ondan 2 hafta sonrada onlar istemeye gelicek :) bizde kız tarafı da gider ailenin yaşadığı yeri görür yani :) hemen öyle bir görüşmeyle kız verilmez :)
Evet gerçekten bunda sonra başlıyor =) Peki onlar mı davet ettiler sizi nasıl oldu tam olarak ?
Soğuduysan birşey diyemem ama her ilişkide ufak tefek sorunlar olur sevgi saygı bitmedikten sonra kolay kolay kopamazsın.. Ama bu işler gerçekten belli olmuyor onunla olmaz bakarsın başkasına aşık olmuşsun hiçbir sorun yok neden bekliyesin =) Valla bende bilmiyordum burda konu açtım o zaman sordum çoğu kişi istemede yapılır tanışmada olmaz dedi çevremdekilerde öyle söyleyince yapmadım =)) Ben ilk normal kahvemi ( bizde kahve içen pek yok öğrenme gereği duymamıştım ) onların evinde sevgilimin annesinin yanında yaptım düşünsene halimi Allahtan netten püf noktalarına kadar bakmıştım şans da yüzüme güldü çok güzel oldu bol köpüklü ama hayatımda o kadar titrediğimi hiç hatırlamıyorum
Giderken sizde bize buyrun dediler. Sonrasını sevdiceğimle biz konuştuk ne zaman uygunsunuz bize ne zaman uyar diye. Biz baya uzak şehirlerdeyiz o yüzden okulların tatil olmasını bekledik kardeşimden dolayı. Pazar günü gidicez ben seçtim ailemin durumuna göre o da ailesine dedi müsaitlermiş öyle konuştuk yani :) aileleri muhattap etmedik pek hemen yüz göz olmasınlar diye :)
Hmm anladım.. Onlarda giderken buyrun gelin dediler ama biz gidilmelimi istemeden sonramı gitmeliyiz bilemiyoruzAileleri bencede ilk görüşmeden yüz göz etmemek lazım yani annesinin annemi aramasını beklemiyorum peki durum böyle olunca benmi sormalıyım uff çok sıkıntılı şeyler ya =(
Onlarda evden çıkarken söylediler sizde buyurun gelin diye ama kesin bir tarih konuşulmadı bunun üzerine bizden mi beklerler yoksa tekrar söylerlermi acaba =)
Önce annene sor bence gitmeli miyiz diye çünkü yaşadıkları yeri görmek ister gibi geliyor bana hem ailelerin birbirini tanımasını kolaylaştırıyor. Annen gideriz derse o zaman sevgiline dersin ne zaman müsait olursunuz ne zaman geleli diye :)
Öyle tabi Allahım hayırlısı ne ise onu versin :))) Ben annesiyle falan tanışıyorum baya rahatım yanlarında, Allaha şükür oğullarından çok beni koruyorlar o konularda sıkıntı yok ama sadece aile ilede olmuyor :) Evet baya kötü olmuş ama olsun bak ne güzel anı olarak kalmış :) kv nasıl ? :)
O zaman sizde top artık, sonuçta size ne zaman uyacağını bilmeyebilirler arayıp çağırsalar şu gün gibi emrivaki gibi de anlaşılabilir gerçi ailenizi bilemem tabii ama normalde bu tür görüşmeler de kız tarafının erkek evine gitmesi iade-i ziyaret oluyor ya, uzun lafın kısası mutlaka gidiliyor, annenize sorun o zaman biz gidecek miyiz diye öyle erkek arkadaşın veya annesi girer devreye.
Tabi önce annemin karar vermesi gerek =) O da tam bilemiyor ki yarın konuşup duruma göre bakarız o zaman onlarda beklemekte olmaz değilmi
Öyle tabi canım aile de önemli ama bir yere kadar =) Bizde çok iyiyiz beni sever bende onu.. yanlarında bende rahatım umarım böyle de devam eder anlatmaya korkuyorum.. Kime anlatsam evlenince görürsün diyor da =)
Siz sevgilinle iki tarafada uyacak bi gün kararlaştırırsınız ona göre gidersiniz en makul olan budur :)
Evet banada öyle diyorlarda boşver takma sen iyi düşün iyi olsunn gölge düşürme mutluluğuna :) her kayınvaldi gelin kötü olacak diye bişey yok ya :)
Evet galiba öylesi en doğrusu.. Çok teşekkür ederim =) Tecrübe her zaman iyi oluyor =)
Bende aynı senin söylediklerini söylüyorum ama bu seferde örnek veriyorlar =)) Benim en yakın arkadaşım bile evlenmeden önce kayınvalidesiyle çok çok iyiydi canımlar cicimler havada uçuşurdu bi evlendiler şimdi resmen kanlı bıçaklı oldular kadın öyle bir değiştiki anlatamam=(
Bende aynı senin söylediklerini söylüyorum ama bu seferde örnek veriyorlar =)) Benim en yakın arkadaşım bile evlenmeden önce kayınvalidesiyle çok çok iyiydi canımlar cicimler havada uçuşurdu bi evlendiler şimdi resmen kanlı bıçaklı oldular kadın öyle bir değiştiki anlatamam=(
Bende işin içindeyim tecrübe değil daha :) isteme olsun ondan sonra tecrübeli olcam inşallah o kadar insana kahve yaptıktan sonra
Herkes bir değil boşver sen insanların dediklerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?