Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ailede olanı nişanlına söleyinceevlendiğin de başa kakar mı ?
- Konu Sahibi mawro
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?aynen katılıyorum canım harika yazmışşsın ben bunları hala yaşıyorum çok yıpratıcıa.s.:1no2:kızlar hepinize merhaba.. topiğin başlığı ilgimi çekti... bende fikrimi sizlerle paylaşmak istedim... eşimle neredeyse 3 yıldır evliyiz toplamdada 5,5 yıldır beraberiz.... ve bu bahsedilen konunun cevabı bende okadar netki... söylediğiniz en ufak şey yada en önemli şey eşiniz tarafından o an sükunetle dinlenseniz bile; onun beyninde zamanı geldiğinde kullanılmak üzere kaydediliyor!!!!! ve mutlakaki duyuyorsunuz bi şekilde... mesela genelde evlilikte ailesel anlamda uyum sağlamak zordur (tabiiki çok iyi geçinenlere bir sözüm yok!!).. eğer siz kayınpeder yada kayınvalidenize birşey söylemeye kalkarsanız birden çok kızgın bile olsalar sizi direkt dışlayıp senin annende böyleydi yada senin babanda şöyleydi diyebiliyorlar.. yani sizin o an onu dost görüp paylaştığınız en ufak şey bile sizin vakti zamanı geldiğinde yüzünüze bir güzel vurulup size kırgınlık olarak geri geliyor....bunları lütfen düşünün... birde ailesinden en uzakta olan erkek bile evlenince ana baba delisi olup çıkıyor... bunları ve ileride olabilecek başka şeyleride düşünüp bazı şeyleri içinizde saklamanızı ve asla dile getirmemenizi öneriyorum.... ne yazıkki erkekler bu konuda pek olgun değiller benim gözümde.. gerek yaşadıklarım gerekse çevremde şahit olduklarım bu mesajı yazmak için yeterli malzemeyi bana verdiği için sizlerlede paylaşmak istedim... herkesi kendin gibi bilme derler ya.. yeri geldiğinde eşini bile kendin gibi bilme..... çünkü yanında olmak üzere imza atsada bir anda ailesi yüzünden karşına geçebiliyor.....
ailemle ilgili konularda dertlesırız ve su ana kadar hıc basıma kaktıgını dymadım duymamda cunku askım bole konularda o şekıl davranıcak bı ınsan degıl ama herseyıde sölememek en ıyısı cunku bakıorum da askım bana aılesıyle ılgılı fazla detaya gırmez ama ben bu konuda anlatırım herseyı(
kızlar bırazcık daha mı sey oluo hanı ne derler ona:))):1rolleyes:
kızlar bırazcık daha mı sey oluo hanı ne derler ona:))):1rolleyes: