- 21 Ağustos 2024
- 2
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi tukenmisliksendromu
-
Yapılacak şey belli yol verArkadaşlar evlilik yolunda olduğum sevgilim ailesi yüzünden sürekli benle kavga ediyor ailesinin sözünden çıkamıyor gidip bir yere çıkıp gezemiyoruz tek başımıza bi şey yapamıyoruz ve ben bunları dile getirdiğimde ben kötü oluyorum. Varsa yoksa ailesi beni umursamıyo bile. Açık açık söyledim böyle aileci olmaya devam edersen bir daha karşıma çıkma dedim. Yok görürsün olmayacağım felan dedi ama hala aynı değişmiyor ne yapabilirim çok yoruldum artık
MmmmmMM tam asfalta sürtüp ateş çıkarıp etrafına maymunları salıp maymunlar sanki babaları ölüyormuş gibi çığlıklarını atarken sen sandalyeni çekip keyifli bir şekilde izlemelik.Arkadaşlar evlilik yolunda olduğum sevgilim ailesi yüzünden sürekli benle kavga ediyor ailesinin sözünden çıkamıyor gidip bir yere çıkıp gezemiyoruz tek başımıza bi şey yapamıyoruz ve ben bunları dile getirdiğimde ben kötü oluyorum. Varsa yoksa ailesi beni umursamıyo bile. Açık açık söyledim böyle aileci olmaya devam edersen bir daha karşıma çıkma dedim. Yok görürsün olmayacağım felan dedi ama hala aynı değişmiyor ne yapabilirim çok yoruldum artık
Derdim koca edinmek değil zaten tıp 3. sınıfım ve ciddi giden bir ilişkiydi bir kaç aya söz takıp 2 sene sonra evlenecektik yorumunuz için teşekkür ederimBir şey yapamazsınız, kişi değişmek istediğini söyler ancak anneci erkekler asla değişmez. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz seçim sizin.(Ayrıca 21 yaşında ne evliliği be ? Azıcık gençliği yaşayıp kültürlü bilgili meslek sahibi kariyerli bir kadın olmak varken tüm derdin koca edinmek mi ? Kocadan bol bir şey yok)
Anneci bir adam sizinle daha sevgiliyken böyle kavga ediyorsa ailesi için, evliyken neler yapar o zaman siz düşünün. Madem derdiniz de koca değil yol yakınken kurtulun.Derdim koca edinmek değil zaten tıp 3. sınıfım ve ciddi giden bir ilişkiydi bir kaç aya söz takıp 2 sene sonra evlenecektik yorumunuz için teşekkür ederim
Anacı adamın değişeceğini size düşündüren şey nedir???Arkadaşlar evlilik yolunda olduğum sevgilim ailesi yüzünden sürekli benle kavga ediyor ailesinin sözünden çıkamıyor gidip bir yere çıkıp gezemiyoruz tek başımıza bi şey yapamıyoruz ve ben bunları dile getirdiğimde ben kötü oluyorum. Varsa yoksa ailesi beni umursamıyo bile. Açık açık söyledim böyle aileci olmaya devam edersen bir daha karşıma çıkma dedim. Yok görürsün olmayacağım felan dedi ama hala aynı değişmiyor ne yapabilirim çok yoruldum artık
Arkadaşlar sevgilim ailesi yüzünden sürekli benle kavga ediyor ailesinin sözünden çıkamıyor gidip bir yere çıkıp gezemiyoruz tek başımıza bi şey yapamıyoruz ve ben bunları dile getirdiğimde ben kötü oluyorum. Varsa yoksa ailesi beni umursamıyo bile. Açık açık söyledim böyle aileci olmaya devam edersen bir daha karşıma çıkma dedim. Yok görürsün olmayacağım felan dedi ama hala aynı değişmiyor ne yapabilirim çok yoruldum artık
[/QUBırak anasıyla yaşasın. Dünyanın kahrı yetmiyor bir de onu mu cekeceksin?
Derdim koca edinmek değil zaten tıp 3. sınıfım ve ciddi giden bir ilişkiydi bir kaç aya söz takıp 2 sene sonra evlenecektik yorumunuz için teşekkür ederim
Karşı tarafta sizinle aynı yaşlarda ve ekonomik özgürlüğü yoksa normal değil mi ailesini dinlemesi? Siz dinlemiyor musunuz?Derdim koca edinmek değil zaten tıp 3. sınıfım ve ciddi giden bir ilişkiydi bir kaç aya söz takıp 2 sene sonra evlenecektik yorumunuz için teşekkür ederim
Planlar sözde yapılmaz, plan yapılıyorsa her açıdan hazırlar kendisini insan. Sizin planınız sadece sizin dilinizdeymiş, arkadaşın kafasına girmemiş maalesefDerdim koca edinmek değil zaten tıp 3. sınıfım ve ciddi giden bir ilişkiydi bir kaç aya söz takıp 2 sene sonra evlenecektik yorumunuz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?