• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile

Evliliğim bitti. Kendime başka şehirde bir ev açtım. Aileme 1 saat uzaklıkta oturuyorum. Ailemle yaşamanın zor olacağını düşündüm ve istemedim. Bu seferde sürekli bendeler onlar gitse benim gelmemi bekliyorlar ve tek kalmam pek mümkün olmuyor. Bende biraz yalnız kalmak kendimi dinlemek istiyorum. Sürekli aile ile olmak istemiyorum. Annem bana çok düşkün. Bende onlara öyleyim aslında ama artık bunaldığımı hissediyorum. Söyleyince yanlış anlıyorlar seni tek bırakamayız diyorlar. Kendimi çocuk gibi hissediyorum kendi kararlarım kendi hayatım yokmuş gibi.. Bu durumu nasıl aşabilirim?
Sahip çıkıp koruyup kollamak amaçlı böyle yapıyolardır emin ki ama yeri gelince kafanızı dinleyemiycek kadar hayatınızda bulunmalarına müsade edicekseniz ayrı ev neden açtınız ki? Baştan sınırınızı çizmezseniz hep böyle gider.

yeğenim boşandı
ben kurtuldu diye göbek atıyorum
annem ağıtlar yakıyor
kuşak farkı anlayış farkı kültür farkı
değişmez
bıkana kadar söyleyeceksiniz

tek olunca eve birini mi alacağınızı düşünüyorlar veya birinin sizi rahatsız edeceğini mi
nasıl çözersiniz bilemiyorum ama zamanla yoluna girer inşallah

tek olunca eve birini mi alacağınızı düşünüyorlar veya birinin sizi rahatsız edeceğini mi
nasıl çözersiniz bilemiyorum ama zamanla yoluna girer inşallah
Bu nasıl bir yorum, öyle şeylerle işim yok benim, tek amacım kendimi toparlamak, güvenle alakalı bir sorunumuz yok sadece kırmadan bu sorunu nasıl aşarım diye fikir almak istedim

Henüz yeni boşandıysanız ondandır zamanla düzene girerler diye düşünüyorum.

Bir kaç kez geleceğiz dediklerinde veya çağırdıklarında iş çıkarın kendinize şu işim var şuraya gideceğim arkadaşım gelecek şunu yapmam lazım gibi.

Bu nasıl bir yorum, öyle şeylerle işim yok benim, tek amacım kendimi toparlamak, güvenle alakalı bir sorunumuz yok sadece kırmadan bu sorunu nasıl aşarım diye fikir almak istedim
Sizin işiniz var demedim ama maalesef bazı ailelerde zihniyet böyle işliyor
Umarım çözersiniz en kısa sürede

Back
X