• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile

Hayallperesttt

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
258
Puanlar
18
Evliliğim bitti. Kendime başka şehirde bir ev açtım. Aileme 1 saat uzaklıkta oturuyorum. Ailemle yaşamanın zor olacağını düşündüm ve istemedim. Bu seferde sürekli bendeler onlar gitse benim gelmemi bekliyorlar ve tek kalmam pek mümkün olmuyor. Bende biraz yalnız kalmak kendimi dinlemek istiyorum. Sürekli aile ile olmak istemiyorum. Annem bana çok düşkün. Bende onlara öyleyim aslında ama artık bunaldığımı hissediyorum. Söyleyince yanlış anlıyorlar seni tek bırakamayız diyorlar. Kendimi çocuk gibi hissediyorum kendi kararlarım kendi hayatım yokmuş gibi.. Bu durumu nasıl aşabilirim?

Evliliğim bitti. Kendime başka şehirde bir ev açtım. Aileme 1 saat uzaklıkta oturuyorum. Ailemle yaşamanın zor olacağını düşündüm ve istemedim. Bu seferde sürekli bendeler onlar gitse benim gelmemi bekliyorlar ve tek kalmam pek mümkün olmuyor. Bende biraz yalnız kalmak kendimi dinlemek istiyorum. Sürekli aile ile olmak istemiyorum. Annem bana çok düşkün. Bende onlara öyleyim aslında ama artık bunaldığımı hissediyorum. Söyleyince yanlış anlıyorlar seni tek bırakamayız diyorlar. Kendimi çocuk gibi hissediyorum kendi kararlarım kendi hayatım yokmuş gibi.. Bu durumu nasıl aşabilirim?
Konuşun.Anne baba çocuğuna darılmaz.Siz konuşmaya başlayın gerisi gelir.

Ya söylüyorum arada, birde yanlarında bir tek ben varım, her şeyleri benim üzerime kurulu gibi. Annem gelmese yanıma babam zorluyor tek kalmasın sende git diye..
Kocaman işi gücü mesleği olan birisiniz . Neden tayininizi daha uzağa istemedınız ki madem uzak kalmak istiyordunuz

Yani söylüyorum aslında bazen ama bu seferde benden onlarda uzaklaşır tamamen yalnız kalırsam diye de düşünüyorum karışık..
Kalmazsınız.Dünyadaki en gerçek sevgi anne sevgisidir.Güzellikle tatlı tatlı konuşun, sizi böyle mutlu sanıyorlardır.Suçlayıcı konuşmayın anlarlar.

Belki size destek olmak istedikleri için geliyorlardır. Anneniz size çok duskunmus. Ben kötü bir niyet göremedim.

Belki size destek olmak istedikleri için geliyorlardır. Anneniz size çok duskunmus. Ben kötü bir niyet göremedim.
Kötü bir niyet zaten yok destek olmak istiyorlar yalnız bırakmak istemiyorlar farkındayım. Ama ben kendimi toplamam için biraz zamana da ihtiyacım var kendimle kalmaya ihtiyacım var.

Kötü bir niyet zaten yok destek olmak istiyorlar yalnız bırakmak istemiyorlar farkındayım. Ama ben kendimi toplamam için biraz zamana da ihtiyacım var kendimle kalmaya ihtiyacım var.

Ben sizi hatırladım yaşadığınız şehirde arkadaş edinememekten sikayetciydiniz sanki ve ister istemez eski eşinizin yaptıklarını sorguluyordunuz. Su durumunuzda aileniz o kadar haklı ki size destek olmakta. Kıymetlerini bilin derim.

Yalnız bırakılmamanız gerektiğini düşünüyorlar, çünkü onlar her şeyi kalabalık yaşamışlar veya gereğinden fazla yalnız kalmışlar.
İsteyerek yalnız kalma kodlanmamış onlarda.

Tatlı tatlı anlatın ihtiyaçlarınızı.

Yanınızdalarken söyleyemezsiniz belki ama çağırdıklarında biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var, gelirim sonra deyin.

Annenize tek başınıza kalmak istediğinizi uygun bi dille söyleyin bence aranız iyiyse birbirinizle çoğu şeyi rahatça paylaşabilicek bi ilişkiniz varsa anlar sizi

Yalnız bırakılmamanız gerektiğini düşünüyorlar, çünkü onlar her şeyi kalabalık yaşamışlar veya gereğinden fazla yalnız kalmışlar.
İsteyerek yalnız kalma kodlanmamış onlarda.

Tatlı tatlı anlatın ihtiyaçlarınızı.

Yanınızdalarken söyleyemezsiniz belki ama çağırdıklarında biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var, gelirim sonra deyin.
Evet söylüyorum zaten, böyle söylediğimde düşüncelerin beni üzüyor ben senin yanında sana destek olmak için kalıyorum diyor bu sefer de ben kendimi kötü hissediyorum. Tek amaçları destek olmak iyiki varlar ama ben bazen yalnız kalmak istiyorum sonra böyle düşününce kendimi suçluyorum..

Açıkça konuşacaksınız.Sürekli onlarla olmak isteseydiniz kendinize ayrı ev açmazdınız zaten.Zor şeyler yaşamışsınız,anlayışlı olmaları gerekir.

Tamamen koruma iç güdüsü ile yapıyorlar yeni boşanmışsin destek vermek istiyorlar belli ki yavaş yavaş törpülersen belki alişirlar.mesela bugün gelmenize gerek yok akşam bı arkadaşımla kahve içeceğim sonra eve geçer dinlenirim beni merak etmeyin sizi ararım v.s diyerek yumuşak geçişler yapabilirsiniz

Back
X