Herkese merhaba 4 yıllık evliyim eşimin ailesi bana karşı hep saygısızca davrandı . Babası her gittiğimizde evlerine sürekli konuşmada tersler bi konu konuşulduğunda onun gibi düşünmediğimde dile getirdiğimde muhabbet esnasında tersler eşimi kışkırtırdı bana karşı . Düğün günümüzde annemin aldığı damatlığı eşim giydi gösterirken onlara muhtara benzemişsin diye kendi oğlunu asaagıladı oğluma hamileyken haberini vermeye gittik ailesine sevinerek çocuğun ultrason fotosuna bakıp gazdır bu gaz gibi gibi bu şekilde asagılamalarda bulunuyor ve kayınvalide ise hep bunda ne var büyütülecek diyor ben ters anldıgımda . Eşimin annesi ise doğum yaptığım da iki saat duramadı alınmış anneme ve bana ama ortada alınılacak bisey ypk 20 günlük bebeğimle evde sinir krizleri geçirdim bu durumdan . Neyse yani uzun anlattım ama sadece bi kaç örnek . Sonra ben gitmemeye başladım kendileri de çocuk bir yaşında daha bir kere bile gelmediler adım atmadılar bende sildim geçtim işime bakıyorum . Yalnız bayram geliyor önceden de bayramda kandil de eşimin hayrına gitmiştim ve yine moralimi bozuyorlar yani büyük kavga edicem diye korkuyorum artık . Bunlara rağmen sizce eşim için de olsa bayrama gitmeli miyim ? Bu arada çocuğumu saymadıkları için çocuğu da göstermiyorum onlarla büyümesin daha iyi.